Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa vidljivo je i sam i si rekao da je priznao da je uradio 2 operacije.
Izivini, a koji normalan razlog moze covek da ima pa da totalno izmeni svoju kozu hiruskim putem...?
Jedino ako ima problema sa zdravljem, a to ovde nije slucaj.../=
Eto Little Susie ti je sve rekla..
Informisi se malo prije nego sto ponovo izgovoris sl. glupost...
I po hiljaditi put na ovoj temi,MJ ima bolest VITILIGO od koje se pigmentacija izbjeljuje..Na tijelu su mu ostale neke crne mrlje koje danas prekriva sminkom..Prilikom izlaska na Sunce koza postaje jos bjelja,zato nosi hirurske maske,kisobrane,marame,velike naocare,sesire sa duzim obodom...

Pa vidljivo je i sam i si rekao da je priznao da je uradio 2 operacije.
Izivini, a koji normalan razlog moze covek da ima pa da totalno izmeni svoju kozu hiruskim putem...?
Jedino ako ima problema sa zdravljem, a to ovde nije slucaj.../=

Imao je vishe od dve operacije,to je sigurno,al' ni jednu koze.Kozu nije menjao,ima bolest vitiligo.Nos je operisao jer mu je otac nabio komplekse.Itd.

Dosadno je vishe...:roll:

On priznaje samo dvije,a da li ih je vise imao mozemo samo da nagadjamo...

Pa dobro vrlo je vidljivo da ih je imao vise od 2. Al to nije bitno , jer u Americi svaka domacica koja ima para je vec imala vise od 5 operacija tako da je Majkl samo ispao covek ispred svog vremena. Kao sto sam ja nekada govorila " Jednog dana ce se svi operisati uzduz i popreko, " a ljudi su mislili da to niko nece raditi osim Jacksona. Sada je pola sveta plasticno izoperisano :lol:

Eto Little Susie ti je sve rekla..
Informisi se malo prije nego sto ponovo izgovoris sl. glupost...
I po hiljaditi put na ovoj temi,MJ ima bolest VITILIGO od koje se pigmentacija izbjeljuje..Na tijelu su mu ostale neke crne mrlje koje danas prekriva sminkom..Prilikom izlaska na Sunce koza postaje jos bjelja,zato nosi hirurske maske,kisobrane,marame,velike naocare,sesire sa duzim obodom...
Ja u to ne verujem, al' kako 'ocete.../=

Koji ti je drugi? xD Ako je ovaj na koji mislim, samo da nema ono na desnoj kragni (sta god ono bilo).

Mislis da je do stiliste? :lol: Mene ni dragi Bog ne bi naterao da obucem ono zlato na sebe. :D

Pa kako nisi primetila da Majkl obozava zlato. A te kreacije su njegove ideje :confused: ( samo da te obavestim ) pa sad pocni da places :D
znas da u onom intervjuu njegovih krojaca koji su ga udesavali za sudjenja, su rekli kako je znao da dodje ili da ih nazove terefonom i da im nabraja najludje stvari koje zeli da mu ugrade ili zasiju za sakoe. Mislim upravo to radi sa garderobom za izlazak i nastupe :rotf:

Ja u to ne verujem, al' kako 'ocete.../=

Pa dobro nisi istrazivala po netu pa ne znas. A i samo lekari ce ti reci da ne postoji nista, sto od crnca moze da napravi belca. Bilo bi lepo da nam ti objasnis koji su to preparati ako znas vise od nas:roll:
P.S. postoje kreme koje ljuste zene u Juznoafrickoj Republici da bi bile belje jer akko kazu tesko dobijaju posao zbog toga sto su crnkinje a tamo je vrlo dominantna bela rasa. Medjutim tim kremicama se koza izeli za nijansu dve. bila je cela emisija na Tv- pre vise od godinu dana. Ali nisu prikazali ni jednu koja je nesto Bog zna kako pobelela. Pa ne moze ni Majkl.

Vitiligo:
koji se mogao videti na koncertima

a i u spotovima

P.S Kazu da cak ni do danas nje otkrivena tehnika izbjeljivanja koze(hirurskim putem)..Kazu da se djelimicno to moze tetoviranjem,ali se ne dobije prirodna boja,a i na nekim djelovima tijela je to nemoguce izvesti....
Rekli su mi drugovi koji uce u medicinsku,da kad uce o vitiligu profesorica im napomene da Mj boluje od te bolesti..

Pa dobro vrlo je vidljivo da ih je imao vise od 2. Al to nije bitno , jer u Americi svaka domacica koja ima para je vec imala vise od 5 operacija tako da je Majkl samo ispao covek ispred svog vremena. Kao sto sam ja nekada govorila " Jednog dana ce se svi operisati uzduz i popreko, " a ljudi su mislili da to niko nece raditi osim Jacksona. Sada je pola sveta plasticno izoperisano :lol:
Ja nemam nista protiv toga,bez ako se ono bas ne pretjeruje..
Ja kad ostarim,sigurno idem na transplataciju kose:mrgreen:

MJ fanovi koji se bave astrologijom, pogledajte ovaj deo teksta pesme

Another Part Of Me

The Planets Are Lining Up
We're Bringing Brighter Days
They're All In Line . .
WAITING FOR YOU!
Can't You See . . . . ?
You're Just Another Part Of me!

Ja to nisam pre provalila :eek: Bas mu je fora!

Ne znam, meni je ta pesma kao neka propaganda za NWO kad se pogleda ceo tekst :lol: ... s'tim sto mislim da je Michael verovao u to kao u nesto dobro ...

Pa on je upadao u razne grupacije tokom citavog svog zivota. I uvek je lutao. Jos uvek je deo odredjene grupe, jer ne mozes da budes na vrhu ako nisi sa "njima," inace vecina njegovih humanitarnih pesama vuce na propagiranje nekih struja pa kasnije protiv tih struja itd. Kontas?

Back