Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dosta bre vise o toj kozi, pa ovde smo valjda zbog muzike.

noko da prokomentarise ovo:

sa MONDA:

"Majkl Džekson - oproštajna plejbek turneja
Ponedeljak, 1. jun 2009. 15:02

Majkl Džekson će na svojih 50 koncerata na oproštajnoj "This is it" turneji pevati na plejbek, potvrdio reper Akon.

Američki muzičar Akon rekao je da će pop legenda Majkl Džekson "otvarati usta" na 50 koncerata u londonskoj O2 Areni, što je razočaralo fanove koji su u rekordnom roku pokupovali karte za ovaj muzičko-scenski spektakl.

Kralj popa poznat je po autentičnom glasu, odličnim numerama i vizuelnim spektaklima koje priređuje na svojim nastupima. Dramatične koreografije i na desetine igrača koji plešu "kao jedan" uvek su bili sastavni deo "lika i dela" Majkla Džeksona. Upravo taj vizuelni momenat će biti "noseći element" na oproštajnim koncertima pevača u Londonu, jer će Majkl pevati na plejbek.

"Pevanje? Ne verujem da će Majkl pevati", rekao je reper Akon koji je nedavno sarađivao sa Džeksonom. "Plesaće, ali neće pevati. Snimiće numere koje planira da izvede i puštati ih tokom nastupa, ali to neće umanjiti spektakl koji očekuje posetioce koncerata".

Serija koncerata počinje u julu ove godine.

(MONDO)
"

To se podrazumeva !
I to svako ko poseduje makar neko od cula moze da konstatuje ...

Inace, ja ga kapiram i nimalo ne osudjujem.
Mislim da je sjajno sto ce ponovo zapaliti scenu, bez obzira sto necu biti u mogucnosti da osetim makar tracak tog uzitka ..

Ne znam iskreno kako iko moze mrzeti ovog coveka..
Ja osecam samo sazaljenje.
Steta je sto je takav talenat i potencijal pao u senku svih skandala koje si je dozvolio.

A s obzirom na sopstveno detinjstvo i sva sranja, cudilo bi me da se i izvukao bez posledica po psihicko zdravlje...

Ne znam iskreno kako iko moze mrzeti ovog coveka..
Ja osecam samo sazaljenje.
Steta je sto je takav talenat i potencijal pao u senku svih skandala koje si je dozvolio.

A s obzirom na sopstveno detinjstvo i sva sranja, cudilo bi me da se i izvukao bez posledica po psihicko zdravlje...

Mrznja ??
Nikad nisam stekla osecaj da ga iko mrzi.
Susreti sa povrsnim ljudima koji ga osudjuju na osnovu licnih kompleksa i neznanja su i dan danas neminovna.
Ali, mrznja ... ne bih bas rekla.
Tj. ne znam na sta tacno mislis ...

Sto se tice talenta, njegovog rada i dela - to je jedina konstanta koju nista nikada nece osporiti.
Savrseno znamo da je gorenavedeno sasvim solidno prihvaceno u svetu umetnosti i da ce ga milioni ljudi neizmerno ceniti i postovati vekovima.
Skandali su maska samo za primitivne mase.

Sa trecom konstatacijom se slazem bez prigovora ;]

Vidite sto sam isprobala sliku kao desktop :

Sta kazete srto se uklapa? Instalirala sam onaj Magentic program sa descktopovima i unutar njega ima opcija da mozes svoje slike iz kompa da postavis jer ti program "risajzuje" slike i napravi pozadinu od njih. Jelda je ovo mocno ispalo?

nisam baas informisana, tacnije uopste, ali cisto sumnjam za rak koze, samo zato sto je BRAVO kao izvor..paa irelevantan

nego znam da je piraterija zabranjena i to...ali samo htedoh da pitam ima li mozda neko DVD izdanje Bad Tour...nasla sam neko VHS ali nije bas divna slika, pa reko da pitam ako neko ima

Pa, ne verujem ni ja :/
Prepalo me je. Ali ono, bre.. Daj, to je BRAVO -.-
A kaze cula na nekom kanalu.. Sta ti ja znam.. A devojka inace voli Majkla mnogo :/
Ma, ne znam :/
Ne verujem u to, i tacka.
PozdraF za sFe fanove <3

E, ljudi sta ima novo kod Dzeksona? Odlaze li se koncert, peva li Akon mesto njega iza zavese, dolazi li od ( ko i svi drugi u ovog leta ) u Beograd? Jel se proculo dolazi li i on?

Sta ima novo kod vas? :roll:

Dajte neki trac zabavite nas malo! :manikir:

Jeste gledali Mrs. Dzefersona? Sto ga zezaju! :rotf:

Dajte neki trac zabavite nas malo! :manikir:
Prema pisanju domacih medija imamo sledece::D

-MJ je spao na 44 kilograma(izvor-srecica.com)
-1000% su ubijedjeni da ima rak koze,cak je jednom prilikom izlaska iz dermatoloske bolnice nosio kesicu koju nose osobe oboljele od kancera na kojoj pise "rak koze"..
-Pojavile su mu se izrasline na nosu i grudima,i morace da se skinu nekoliko slojeva koze..
-Prema pisanju 24sata juce je imao operaciju:lol:...
-Mora da se podvraga zracenju nekakvih talasa i cuda,kako bi se izlijecio...
-MJ strepi da mu ne odpadne nos,dok ga doktori uvjeravaju da to nema veze sa rakom..
-Treba da pjeva na plejbek,a koncerti ce biti samo spektakl,tj. to ce biti u prvom planu dok ce muzika biti podredjena tome...
-Kazu da ce da osnuje novi Neverland,zajedno sa Luna parkom...
-Uh,ima jos puno..:lol:

Slatka mu je bila ova Brooke Shields..Prvi put da ima ukusa...:lol:
2631161_1350.jpg

Brooke_Shields_2.jpg

Back