Pokelpo
Aktivan član
- Poruka
- 1.306
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se ne svidja.
Nije mi zanimljivo, niti komicno...
Skot. -.-
Zato sto je glupo. Sto ga je imitirao? :/ Sta ce mu to u zivotu? Bezi bre. VevericoA zbog cega je jadan, molim te? Sta fali Djokovicu, nije mi jasno. Zar vam nije drago sto se jedan od najboljih tenisera sveta setio da imitira MJ-a, pa nebitno da li je to bilo skroz dobro, jer je ipak Novak u prvom redu teniser.
www.mjloe.com domaci FCima li negde snimaka, podataka i rezultata tih audicija za igrace?
To bi super bilo,mada cisto sumnjam da bi on pristao...Ljudi,sta kazete da na fejsu napravimo peticiju da Opra dovede Majkla u Oprah Winfrey Show pre Londonskog spektakla???
A zbog cega je jadan, molim te? Sta fali Djokovicu, nije mi jasno. Zar vam nije drago sto se jedan od najboljih tenisera sveta setio da imitira MJ-a, pa nebitno da li je to bilo skroz dobro, jer je ipak Novak u prvom redu teniser.
Treba da se kloni medija, pa makar bio i gost kod Winfry, jer mu to nista ne treba. Ja sam za bojkot medija maksimalno! Neka se on drzi muzike i sve ce biti superTo bi super bilo,mada cisto sumnjam da bi on pristao...
A i mozda bi bilo dosadno,jer on uvijek krije stvari,a to me ubija u pojam![]()
Valjda se i van muzike mora malo promovisati..Treba da se kloni medija, pa makar bio i gost kod Winfry, jer mu to nista ne treba. Ja sam za bojkot medija maksimalno! Neka se on drzi muzike i sve ce biti super![]()