Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ekskluzivno..
Vratile se lokne..:lol:
4152_1156763522616_1333579991_30405.jpg

Eto Little Susie ti je sve rekla..
Informisi se malo prije nego sto ponovo izgovoris sl. glupost...
I po hiljaditi put na ovoj temi,MJ ima bolest VITILIGO od koje se pigmentacija izbjeljuje..Na tijelu su mu ostale neke crne mrlje koje danas prekriva sminkom..Prilikom izlaska na Sunce koza postaje jos bjelja,zato nosi hirurske maske,kisobrane,marame,velike naocare,sesire sa duzim obodom...
Aha..ajd' mi nadji,molim te,jos nekog crnca koji ima to oboljenje,i da je isto tako beo kao dzekson?

Hm,ali svi oni su polovicno beli,a ne skroz kao on.

Uostalom,ja nikad nisam videla sliku njega crnog,SA belim flekama,kao kod ovih cije si slike stavila...(ili je skroz crn ili beo)..ne znam,je l' te mrzi da nadjes? :D

Hm,ali svi oni su polovicno beli,a ne skroz kao on.

Postavila sam snimke sa youtube-a.
Tamo su objasnili kako se posebnim kremama i sminkom izjednacavaju fleke.
Oni kod kojih je bolest tek u pocetnoj fazi, koriste te braon tamne nijanse; dok ovi drugi, kod kojih je veca povrsina koze izbeljena, koriste belu boju.
Siromasniji slojevi stanovnistva koji ne mogu da priuste skupe preparate, nazalost koracaju ulicama onako sareni i trpe mnoge verbalne uvrede. :[

Evo da i ja dam svoj doprinos temi: :lol:

//img192.imageshack.us/img192/4558/vit1qc1.jpg[/IMG][/URL]

Gospodina ujeo pauk pa pokazuje ujed levo , al se na nozi jasno vidi sarenilo koze.

Ovo su fotke gde je zanemario mackanje zglobova ruku gde se opet nazire vitilago.

//img268.imageshack.us/img268/8196/mj92c.jpg[/IMG][/URL]

I ovde drzi svoju bebu po ruci se vide fleke( privatne fotke! ) :
/my.php?image=kids23.jpg]
kids23.jpg
[/URL]

Poslednja izmena:
Vala jes jedno te isto. Muka mi vise xD .............
Voljna sam samo da objasnjavam normalnim ljudima, koji su spremni da, ako ne prihvate, makar saslusaju i ovu stranu price .
Prozivaci nisu vredni jedne reci !

* fotka je od juce, prekjuce ... pa, ono, HISTORY :]

Pa on je upadao u razne grupacije tokom citavog svog zivota. I uvek je lutao. Jos uvek je deo odredjene grupe, jer ne mozes da budes na vrhu ako nisi sa "njima," inace vecina njegovih humanitarnih pesama vuce na propagiranje nekih struja pa kasnije protiv tih struja itd. Kontas?

Ja se izvinjavam, ja tek sada video ovo :)
Da, primecuje se :) Bas su mi zbog toga Dangerous i History jako zanimljivi :) ...

Meni je moj zli drug N. napravio fotografiju Majkla sa Venish-om pored.
Zloća mali ........

Ja bi inače htela da postanem crnac. Čime bi u tom slučaju mogla da se poprskam ?

Ti ko ja kada sam bila mladja i ludja :lol:
Odusevljavala sam se kako crnkinje, posebno meleskinje dobro izgledaju i kako su zgodne , pa sam mislila da ne bi bilo lose da i ja tako :lol:

"Mnogo je ljudi, ali je covek redak"

Posle 6 i kusur godina slusanja, i uopste bavljenja Majklom Dzeksonom, bez trunke sumnje, na njegovo ime lepim gorenavedenu recenicu !

Uz to, verujem da bi jos neki mogli da se sloze sa mnom :] ...

Neverovatan je

Back