Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da ti usrani mediji hoce da se bave muzikom, a ne intimom, onda bi to bila druga stvar. Ranili su ga premnogo da bi nekome mogao vise da veruje. Sad sam gledao neke nastupe povodom njegove 30-o godisnje karijere :D

Valjda se i van muzike mora malo promovisati..
Tako je uvijek bilo...
MJ bez medija ne moze,oni bez njega mogu,ali ga se ipak drze...
Bez medija on ne moze...

Ta promovisanost "van muzike" jeste najkobnija greska !
A sto se tice medija - kolko su pomogli, tolko su odmogli ...
I, opet, kao svaki put, vracamo se onome da je muzika jedino neiskvareno savrsenstvo :]

Sad sam gledao neke nastupe povodom njegove 30-o godisnje karijere :D
Uh,ta tridesetogodisnjica...I ja sam je maloprije po 100 put pogledao..Moram malo prokomentarisat:
-Mia,Uscher,Witney Houston-WBSS/ Ja za ovu Miu nikad nisam cuo,performans je dobar,mogli su ovoga Uchera zamijenit:mrgreen:Witney je bila najbolja..
-Gloria Estefan i onaj crnja-"I just can't stop loving you"-najbolji nastup te veceri,izvanredni vokali,svaka im cast...
-Onaj mali sto pjeva Ben-super je izveo..
-Mark Antonio(ili kako se vec zove)-previse se nekako uzivio u "She's out of my life"...
-Lisa Mineli-usi sam zaklapao od one operske verzije "You are not alone",kao sto kejti vec jednom rece trebala je fino da sjedne pored Elizabet,a ne da se trpa po sceni...
-One dame sto pjevaju "Heal the world"-fino izvedeno,samo su mogle onu reperku izbacit,ne uklapa se..
Destiny child-s obzirom da su pjevale svoju pjesmu,odlicno je bilo,pogotovo onaj dio kad igra kao u Billie Jean...
"Man in the mirror"-KATASTROFAAA!!!!BRUKA!!Pitam se jesu li oni slusali sebe kad su pjevali???Onaj debeli ubaca nekakve duboke soul glsove,a oni ostali jadnici se nategli kao da im je k***c u guzicu(ja se izvinjavam:mrgreen:)..Najgori performans u cijeloj istoriji show-biznisa...
The Jacksons povratak-super,pogotovo izlazak na scenu...
Ove ostale njegove stare hitove(TWYMMF,BOW..)-razocaran sam..nerviralo me ono sto je zatvorenih ociju pjevao,i ono prekrivao mikrofon rukama,i savijao se..Kazu da je tada bio pod ljekovima protiv bolova,ako je tako oprasta mu se..Ali ono nije licilo na njega..

Sta je tu nezrelo? /=
Kako sta je nezrelo?Komentar ti zvuci kao da ga osmislio desetogodisnjak:"Bile su mu super stare pjesme,sta napravi od sebe od operacija,ne znam sta mu je to trebalo" :confused::confused::confused:
Odakle ti znas je li on uopste imao plasticne operacije?On priznaje samo dvije operacije,ostali mogu samo nagadjati da li je vise...I sta ako ih je uradio,ko to danas ne radi?I to "sta mu je to trebalo",kao da ih uradio bez razloga..

Kako sta je nezrelo?Komentar ti zvuci kao da ga osmislio desetogodisnjak:"Bile su mu super stare pjesme,sta napravi od sebe od operacija,ne znam sta mu je to trebalo" :confused::confused::confused:
Odakle ti znas je li on uopste imao plasticne operacije?On priznaje samo dvije operacije,ostali mogu samo nagadjati da li je vise...I sta ako ih je uradio,ko to danas ne radi?I to "sta mu je to trebalo",kao da ih uradio bez razloga..
Pa vidljivo je i sam i si rekao da je priznao da je uradio 2 operacije.
Izivini, a koji normalan razlog moze covek da ima pa da totalno izmeni svoju kozu hiruskim putem...?
Jedino ako ima problema sa zdravljem, a to ovde nije slucaj.../=

Pa vidljivo je i sam i si rekao da je priznao da je uradio 2 operacije.
Izivini, a koji normalan razlog moze covek da ima pa da totalno izmeni svoju kozu hiruskim putem...?
Jedino ako ima problema sa zdravljem, a to ovde nije slucaj.../=
Pa i ima problema sa zdravljem. Rekoh ti, raspitaj se malo. -.-
Ne slusaj sta ti mama i tata, a i komsije kazu.
Hvala unapred.

Back