Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znam da je pogresno, ali ja iz dana u dan posmatram ovu fotografiju .
Stvaram idilu ...
I toliko zelim da je stvarnost !

[ and when the groove is dead and gone, you know that love survives, and we can rock forever on ]
* To mi je omiljena recenica, i bas definise takvo nastojanje ka vecnosti, stvarnosti ...
Ja njega obozavam.
Vecno i stvarno
:heart:

______________________________xD_____________________________________

slika je fenomenalna....!!! baci onu dirty slicicu na forum,jos jednom da je vidim,meni je ona tako savrsena! :heart:

001agy.jpg

Tužba od 44 miliona
Petak, 8. maj 2009. 14:26

Veliki povratak kralja popa Majkla Džeksona nikako nije lak. Fanovi pokušavaju da po šestostruko višoj ceni nabave kartu za jedan od 50 koncerata, a Majkl pokušava da se odbrani od tužbi.

Prvu u nizu podneo je sam kralj popa i to protiv aukcijske kuće koja je trebalo da organizuje rasprodaju pevačevih memorabilija, ali druge dve su usledele "zato što je Majkl Džekson ponovo u centru pažnje i nakon dužeg perioda ima para".

Nedavno je tužbu protiv Majkla Džeksona podnela Ola Rej, a sada to isto čini njegova bivša publicistkinja Rejmona Bejn. Cifra za koju ga tuži "sitnica" - 44 miliona dolara!

Rejmona Bejn koji je radila za Džeksona za vreme suđenja iz 2005. godine, podnela je tužbu zbog kršenja ugovora od strane pevača, i traži milionsku odštetu.

"Strašno mi je žao, pogotovo jer ja Majkla izuzetno cenim i poštujem, ali moram da ga tužim", napisala je Bejnova u svom saopštenju. "Gospodin Džekson nije ispoštovao finansijske obaveze prema meni".

Bejnova je u svojoj tužbi navela da je od 2003. godine radila kao publicista pevača, a da je 2006. godine postavljena na mesto generalnog menadžera kompanije "Majkl Džekson", kao i da je umesto njega vodila računa "o svemu" - sigurnosti, putovanjima, refinansiranju, ugovorima sa producentskim kućama.

Majkl Džekson joj, prema njenoj računici duguje "bar deset posto" od svih ugovora koje potpiše, a znajući da će na 50 povratničkih koncerata zaraditi oko 400 miliona, Bejnova ga je tužila za 44 miliona dolara.

Mondo

O Boze ... Petar Pan ! :roll:
Pre bih rekla da nisu normalni oni koji ga shvataju onakvog kakav se prikazuje u javnosti.
Ali, ne!
Dajem glavu da je on vrlo proracunat covek koji odlicno zna sta radi.
Da nije tako, da li bi bio gde jeste - na samom i vecnom vrhu pop scene ?!

[ dobro, optuzbe za pedofiliju su izuzetak, a i to je preduga prica ]
Dalje, ima sasvim zdrave rezone razmisljanja - human je i covecan.
Ostalo je sve ekscentrika tj. kako rekoh - politika ekstremno mastovitih postupaka . :p
I, na kraju, najomiljenija tema globalnog covecanstva - njegov nos !
Za to je kriva stoka od njegove porodice koja ga je od ljubomore i besa prozivala nabivsi mu dozivotne komplekse zbog kojih se posledice i dan danas osecaju ...

Ja njega volim kakav god da je :heart:

IZUZETNO TACNO SVE!!!

Ja ranije nikad nisam smela pred vama ( pogotovo tobom Kejti ) tako da ga opisem al on jeste uzasno inteligentan, uzasno proracunat i sve sto radi radi sa cijem, planirano u korist karijere i medija. Sam drzi svoju karijeru pod kontrolom i vodi je , i mislim da mu medzazer sluzi samo da radi taj fizicki deo posla komunikacije i ugovaranja ugovora i tako to. Posle Frenka Dileje :lol: - mislim da nikom vise ne daje pravo na njegov sopstveni brend "Michael Jackson", svoju karijeru, lik i delo. I menadzer ovaj drugi radi samo sto mu on kaze. Ja verujem da je tako.
A to sto ga mediji tako cepaju na komade, pomalo je kriv sam zbog loseg ukusa kojim "opisuje" sebe i ponekad radi stvari zbog kojih bi trebalo da zna da ce ga osuditi .
Ili je mozda pored muzike, on jos i zbog toga zvezda kakve nema.

Ali on je dusa kakvih je malo - zato : Go Michael GO!!!! :D :klap::klap::klap:

N a r a v n o :D
Evo, ja tu inteligenciju, unikatnost i smernost vidim iz jos jednog ulga.
Setimo se one glavne prekretnice, negde krajem 70ih.
Kada se odvojio iz mora jednolicnih disco crnaca, kada je poceo da razvija sopstvene ideje, maksimalno koristi talenat, ulaze novac u prave stvari ...
U to vreme je Kvinsi bio njegov sinonim. Ali, ja sam sigurna da je Michael ucestvovao makar 90% u gradjenju ovog fenomena.
Ma, gledali ste sigurno snimanje Thriller spota, i ono gde je govorio kako se trudi da bude drugaciji, jer zna da jeste. Pa kad je smisljao koreografiju sa onim lampicama na carapama xD ahahahah i kad je spremao cuveni prvi ples Billie Jean u kuhinji ... sve sam !
Ne znam, nekako mi izgleda izdvojeno od komercijale.
Drugacije nego ostali pop muzicari tog doba.
Kvinsi se u isto vreme bavio i Donnom Summer, koja je fenomenalan vokal, ali evo, i dan danas je svet pamti kao kraljicu disca, [ sto nam govori da je ne bas tako uspesno prikazana na pop sceni ].
Ne mogu vise ni da nabrojim koliko ga stvari razlikuje od drugih muzicara.
Kad ga vidim na sceni, ja vidim savrsenstvo prirode.
Bogom dan glas, ples i stas !
Iliti, kako on sebe naziva, INSTRUMENTOM PRIRODE :heart:

Poslednja izmena:
Al majke mi, sve je tako tesko i komplikovano ...
Kolke su samo godine studiranja potrebne da bi se doslo do takvih zakljucaka x)
Opasan jeeeeeeeeeeee :heart:

Majklica ima najvatrenije obozavaoce na forumu, koliko vidim...

Zvako,zasto prenosis samo tabloidske vijesti?
Kod njih je vazda nesto obrnuto...
Imamo vijesti sa zvanicnih mjj sajtova,a i prevedenih verzija sa mjloe.com..

Pa objavim sve na sta naletim... Bar se nasmejemo, ako nista drugo.

Ja vise nisam fan : )

JA sam jedna izbezumljena devojcica kojoj je dupe pomereno iz lezista
x D

i'm to high to get over;

to low to get under

I'M stuck in the middle, and the pain is thunder
: D

jackson je nesto najlepse sto mi se desilo u zivotu !!! Wooohooooooooo:guza:

Poslednja izmena:
Majkl Džekson angažovao koreografa Prljavog plesa
Autor: Beta, Blic online | 12.05.2009. - 22:47

Pop pevač Majkl Džekson angažovao je reditelja "Srednjoškolskog mjuzikla" Kenija Ortegu za svoje predstojeće koncerte u Londonu, piše danas Nju mjuzikal ekspres.

Ulaznice za svih 50 koncerata "kralja popa" u londonskoj Areni O2 rasprodate su čim su u martu puštene u prodaju. Prvi koncert zakazan je za 8. jul. Ortega, koji je i koreograf, već je sarađivao sa Džeksonom na njegovim turnejama "Dangerous" i "HIStory", a i osmislio je koreografiju za film "Prljavi ples" iz 1987.
Džeksonova serija koncerata u Londonu, koja nosi naziv "This Is It", najavljena je kao najskuplja i tehnološki najnaprednija do sada.

Nastup Majkla Džekson u Londonu pod znakom pitanja

Koncertni promoter kompanija "Olgud Entertejnment" iz Nju Džersija planira da tužbom spreči nastup Majkla Džeksona u Londonu, tvrdeći da, prema ugovoru koji je potpisao, kralj popa ne može da održava koncerte do jula 2010. godine, izjavio je šef kompanije.
Uprava "Olgud Entertejnmenta" tvrdi da je potpisala ugovor sa Džeksonovim menadžerom Frenkom Deliom prošlog novembra, prema kome je pevač obavezan da nastupi u julu sledeže godine, zajedno sa svojom braćom iz benda "Džekson Fajv" i sestrom Dženet Džekson.
"Prema ugovoru, Majkl Džekson ne može da održava druge koncerte do ponovnog zajedničkog nastupa porodice Džekson", rekao je Patrik Aloko, partner uprave "Olgud Entertejnmenta".
Kompanija je Džeksonu poslala pismo u martu ove godine, upozoravajući ga da ne nastupa u londonskoj "O2" areni. Džeksonov predstavnik nije odgovorio na ovo.
Aloko je rekao da tužba koju njegova kompanija planira dolazi nakon više neuspelih pokušaja da pregovaraju sa pevačem i postignu dogovor.
Uprava "Olgud Entertejnmenta" je precizirala da je Džeksonov koncert planiran za 3. jul 2010 u Irvingu u Teksasu. Oni su dodali da bi Džekson mogao da zaradi oko 30 miliona dolara za ovaj nastup.

Blic

Back