e ja se prosto najezim dok slusam pocetak pesme I just can't stop loving you.... onaj pocetak...ahhhh 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ja se prosto najezim dok slusam pocetak pesme I just can't stop loving you.... onaj pocetak...ahhhh![]()
jaooo bas sam se uzelela spota
aaaa pricajte sta ocete, ovo je najlepsi spot, samo majkl i majkl i majkl i majkl![]()
Suska se da ce Britni da mu se pridruzi na sceni,kao "pregovara sa njom" da koncerti "ne bi bili dosadni"(tako je pisalo u novinama)..
Ono uopste nije stravicnoe ja se prosto najezim dok slusam pocetak pesme I just can't stop loving you.... onaj pocetak...ahhhh![]()
Valjda onaj ko zeli da sacuva barem malo privatnostiKo je insistirao da sudjenje bude zatvoreno za javnost ?
Michael ili ... ?
Ja ne vidim sto je zanimljivo u spotu za She's ouit of my love..Cisto sjedi ukipljeno na jednom mjestu,na kraju se malo kao rascmizdri..Nista se ne desava...Dosadno za gledati..
Majkl Džekson i Oejzis menjaju planove zbog gripa
Autor: Beta | 03.05.2009. - 13:51
Vodeći izvođači očekivani ovog leta na britanskoj muzičkoj sceni Majkl Džekson i Oejzis promenili su planove zbog širenja virusa gripa H1N1, objavio je magazin Helou na svom sajtu.
Iako je Džekson, kako je ranije proneo glas, iznajmio vilu Roda Stjuarta u Eseksu kao privremeno boravište dok drži 50 najavljenih koncerata u Londonu, u julu, sad je odlučio da ostane u Los Anđelesu.
Kralj popa odavno je poznat po maničnom strahu o klica i godinama nosi hiruršku masku. Sada njemu bliski izvor navodi da Džekson vesti o širenju gripa prati na internetu i nosi "najbolju moguću zaštitnu masku" kao i koristi specijalne gelove za dezinfekciju ruku.
Blic
Mogu zamisliti kakav si ti,kad se osjecas dovoljno kompetentnim da prokomentarises Michael JacksonaTUGA I JAD.
TUGA I JAD.
TUGA I JAD.
TUGA I JAD.
TUGA I JAD
Ne mogu,to je visa silaAjde, zar nismo resili da se manemo rasprava sa hejterima?Nikada ih necemo ubediti, to nam je jasno.
![]()
10, cini mi se.. Mali je stvarno.. <3e a koliko godina ima onaj mali genije sto je pevao " who's loving you" ???