Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
wosmusik20wg8.gif

I don't need no dreams when I'm by your side
Every moment takes me to paradise
Darlin' let me hold you,
Warm you in my arms and melt your fears away
Show you all the magic that a perfect love can make
I need you night and day,

So baby be mine (baby you gotta be mine)
And girl I'll give you all I got to give........

musicbm4.gif

Eee, Danijela ima Visionary kutiju.
Imala je dve, al je dala nekom pre nego sto smo se upoznale.
Singlovi se valjda posebno kupuju i slazu u kutiju ...

[do jaja je set]

E, a ko je ta Danijela sto je imala cak dve MJJ kutijice , pa jos nema druga posla nego da ih deli okolo a? Hocu i ja , hocu i ja da stanem u red kad bude delila ovu njenu !!!! :manikir:

Znaci, da li ste culi ista mocnije od ovoga ?!

Да.:cool: moonwalker80 је још на прошлој теми (чини ми се, знам да је јако давно) поставио линк за још неких десетак пјесама обрађених од стране лондонског симфонијског оркестра. Мени се свиђа и Earth song.

Sto ocekujete od novog 30th anniversary Off the wall izdanja?To smo potpuno zapostavili..
Mislite da ce uraditi nove verzije pjesama sa svojim 'gostima'?
Nadam se da biti neka neobjavljena pjesma...
Trebalo bi da izadje ovog mjeseca...

Да.:cool: moonwalker80 је још на прошлој теми (чини ми се, знам да је јако давно) поставио линк за још неких десетак пјесама обрађених од стране лондонског симфонијског оркестра. Мени се свиђа и Earth song.

Eto, Tamara pamti;)

Znaci niko iz CG ne moze,jel?:dontunderstand:

Ne.
Jer, oni rade sve kompletno.
Ne bi recimo mogli ni oni koji vec imaju kartu za koncert. Opet - sve je u kompletu.
Put+karta+smestaj.

Inace, cena se jos ne zna zbog nedostatka informacija o tacnom broju zainteresovanih, kao i datuma koje bi odabrali.
Jedino smo dobili informaciju da bi dva nocenja sa doruckom bila 300funti po osobi [hotel je "u rangu" naseg hajata :roll: ]
Znaci, cim saznam broj zainteresovanih i par zeljenih datuma [najidealnije bi bio avgust] oni ce poslati partneru kako bi nam izracunao okvirnu cenu...

Ne.
Jer, oni rade sve kompletno.
Ne bi recimo mogli ni oni koji vec imaju kartu za koncert. Opet - sve je u kompletu.
Put+karta+smestaj.

Inace, cena se jos ne zna zhttp://forum.krstarica.com/images/editor/separator.gif:hahaha:bog nedostatka informacija o tacnom broju zainteresovanih, kao i datuma koje bi odabrali.
Jedino smo dobili informaciju da bi dva nocenja sa doruckom bila 300funti po osobi [hotel je "u rangu" naseg hajata :roll: ]
Znaci, cim saznam broj zainteresovanih i par zeljenih datuma [najidealnije bi bio avgust] oni ce poslati partneru kako bi nam izracunao okvirnu cenu...

Ma sta k..aju oni tamo! Nocewnjew u hotelu poput Hajata. Pa ne idem ja u Londom da spavam tamo po svilenim posteljinama, vec hocu na koncert. Sta izvode ti iz agencije , namestaju nekom menadzeru posao.
A sta je sa prizemnim,lepim i kulturnim smestajem poput Hostela? Hostelski smestaj je sada najpopularniji u svetu i oni jesu za ORGANIZOVANE I GRUPNE ture. Tamo su nocenja po 12-18e sa doruckom. Pogledajte na netu samo te hostelske ( visekrevetne smestaje) smestaje u BG-u, a kamoli kako to izgleda u svetu.

Sta ta agencija izvodi besne gliste tu sa tim smestajem? Mi nismo usli ni u WC hotela takvog ranga u nasoj zemlji, pa sad cu sad da idem da se kerebecim za paprene pare po hotelima sa uracunatim viskijevima, djakuzijevima, kavijarima i P.M. tamo po sobama. Jel su li oni normalni?!!!

Pa ima da smestaj bude skuplji od pojedinacne karte! Ko da je takvo nocenje nekom bitnije od samog koncerta??? Ma ja cu njih u Ponedeljak da zovem da pitam koga oni to z.....ju!

@Antonina-u pravu si...
P.S Ako vam je samo smjestaj 300funti po osobi(a to je oko 350e),onda ne bi mogli poci u London ispod 1500e-MINIMUM..
Avionska karta je oko 400e,taj smjestaj sto rekoste 350e,pa da kupite neke dragunlije:mrgreen::mrgreen:,pa mozda vam tamo neke cipelice zapanu za oko(vama zenama se to cesto desava:mrgreen:),pa koliko ce tek za karte da vas ocrne(posto nece biti po pocetnoj cijeni)...
Pa onda koliko cete para jos potrosit kada podjete u obilazak grada(jer necete valjda kao ovce samo na koncert),i to ce kostati,pa morate jos neku stotku ponijet za svaki slucaj...
Tako to biva..

Poslednja izmena:
Povratna avionska karta je inace 240 evra. A oni su nabili na "oko" 290.
Sto se tice smestaja, rekose da je u tih 350futni uracunata i karta za koncert...
Nista, slusamo izvestaj u ponedeljak pa ce vidimo sta ce radimo ...

Back