dajte ljudi govorite ko bi od vas isao da znamo tacan broj... pa da se dogovorimo sa agencijom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dajte ljudi govorite ko bi od vas isao da znamo tacan broj... pa da se dogovorimo sa agencijom...
Ja i dalje ne razumem na koji biste to koncert isli?
Antonince, zar ti ne seta Mars sada kroz 1?![]()
Pa, mislila sam da pored Marsa ili Saturna u 1. ne mozes da budes kao Opra.Samo to.
Auuu! Ala Zvaka ima profil! Kakva opaka zenska !!!
Ovo se Zvakice od tebe nism nadala!![]()
Zbog Meseca u Raku, m? Ne zaboravi da je u 12.
A Mars? Je l' i Mars debO?
Idemo ja i moja majka koja je inace veliki MJ fandajte ljudi govorite ko bi od vas isao da znamo tacan broj... pa da se dogovorimo sa agencijom...
On nikad nije najavio,a kamoli POTVRDIO album..Kad ga pitaju nesto o tome uvijek s brda,s bola odgovara..Nikad direktno nije rekao..vec odgovori:"Nikad nijesam prestao da pisem pjesme".."To bi bila sjajna ideja".."Jos nijesam zavrsio sa muzikom"..itd.Moonwalker92
On je najavljivao i album pa nije bilo nista od toga.
Ja sam iz te kolekcije kupio Jam singlicu za 12eura,to je inace kao sto rece dual disc,a i procitao sam negdje da je Mj prvi umjetnik cija se djela izdaju na dual discuJao pMajkl je prvi muzicar koji je izdao disk sa singlom sa jedne strane diska a dvd spot sa druge strane istog diska. Zove se MJJ kutija![]()
A snimite kako je to uradjeno neku singlovi su radjeni sa sterim fotkama starih omota.
E stvarno je ! Kosta 149 dolaraaaaa!!!!
Cijeli paketic bi kostao preko 200e...Kako da nabavis kutiju pa da pocnes da ih skupljas. Pa zar to nije kompletic?
Cijeli paketic bi kostao preko 200e...
Visionary singlice se kupuju pojedinacno(osim ako neces odjednom dati 200e za cijeli paketic)...
Kada kupis prvu singlicu Thriller dobijes i onu malu crnu kutijicu u kojoj ces kasnije dpounjavati ostalim singlicama iz te kolekcije dual diskova...
Opsirnije:
link
Idemo ja i moja majka koja je inace veliki MJ fan..Tako-vec dvoje iz CG
![]()
Изгледа као да није свјесна дивоте коју држи у рукама.
Онако 'ладно показује оне синглице, а мени срце застаје при свакој извађеној... (значи, да је имала још коју, трајно би ми стала срчка)
Inace ima 33 god.Ja cu se druziti sa tvojom majkom, ako se organizujemo svi djuture![]()
Mama Fan MJJ-a : "Kakva je to sreca![]()
"
Inace ima 33 god.
Tako da ne sumnjam da cete super bit...