Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Spisak je extra nego je netacan!!!
Zvanicno lista jos uvijek nije izasla,jos uvijek se moze glasati na michaeljacksonlive.com!
Ne znam sto ste odma zapeli za tu "listu"...

Kako netacan kad Tasmica imade cd ?? :mrgreen:

Е, стварно, па какав је то начин да пљујеш по мом CD-у, јел' ?! :mrgreen:
Немој сад да те бијем, па ваљда ја најбоље знам шта ће пјевати! :cool:

Album "Thriller" Michael Jacksona proglašen je najboljim albumom ikada na MTV-u.

U konkurenciji je još bilo 300 internacionalnih albuma.
MTV Base, MTV Two i VH1 izabrali su 100 najvećih albuma ikada.Thriller se nalazio na dvije liste(MTV Base, VH1),a na VH1 listi takodje se nalazio i BAD album.Trevor Nelson (MTV Base), Zane Lowe (MTV Two) i Edith Bowman (VH1) su diskutovali o zaslugama svih ovih albuma,i napravili su selekciju od po 10-ak albuma roka,popa i urbanog popa.Naravno,Thriller se nalazio medju 30 selektovanih,i na kraju osvojio vise od trecinu glasova(40 000 glasača).
Predstavnik "MTV Base" Trevor Nelson je rekao:

"Mislim da nijedan album neće biti kao ovaj u istoriji muzike.
Nikada se više neće na istom mjestu u isto vrijeme naći producent kakav je Quincy Jones i umjetnik kakav je Michael Jackson. A sudeći prema sadašnjem stanju na tržištu muzike, više se nikada ni jedan album neće prodati kako što se prodavao ''Thriller''.

'MTV's 'Greatest Album Ever: The Results' će biti prikazani na MTV1, MTV2, MTV Base i VH1 11-og Aprila u 21h.

MTV-Najbolji albumi ikada-Top 10:

1. Michael Jackson - 'Thriller'
2. Craig David - 'Born To Do It'
3. Guns N' Roses - 'Appetite For Destruction'
4. Radiohead - 'OK Computer'
5. Nirvana - 'Nevermind'
6. Oasis - '(What's The Story) Morning Glory?'
7. Oasis - 'Definitely Maybe'
8. U2 - 'The Joshua Tree'
9. Arctic Monkeys - 'Whatever People say I Am, That's What I'm Not'
10. Amy Winehouse - 'Back to Black'

Izvor: MJFC / BANG! Showbiz / MTV UK/ MJLOE.com

Poslednja izmena:
Album "Thriller" Michael Jacksona proglašen je najvećim albumom ikada na MTV UK.

srecaaf8.gif

ja stvarno sumnjam da ce mj moci da igra na nivou od 30 posto iz najboljih dana, jednostavno prestar je!
verovatno ce igrati u 2-3 pesme i to je to!

Majkl nije prestar! Kako moze Tina Tarner i Roling Stonsi da skacu u skoro 70- tim. Uostalom Madona je Majklovo godiste '58. pa jos uvek skace ( odrzava koncerte)
kada zatreba :)
Pored svega Majkl je jako sujetan covek i opsesija mu je da dokze ljudima da mu godine nista ne mogu. Ne racunaj 30-togodisnjicu, tada je bio jako bolestan imao je velikih problema sa plucima. I sam je pricao o tome. Sada je druga stvar, oporavio se :super:

Majkl nije prestar!
Slazem se!
To je srednjovjecan covjek.:mrgreen:
Ne racunaj 30-togodisnjicu, tada je bio jako bolestan imao je velikih problema sa plucima.
Zar nije imao problema sa nogom..Cak je u gipsu drzao predavanje na Oksfordu..
Koliko sam ja upucen u medicinu(a znam dosta),plucne bolesti ne bole,tj. ne uzimaju se nikakva sredstva za bolove,jer ih nema..

Back