moonwalker 92
Ističe se
- Poruka
- 2.157
16Mama ti je baš mlada!!! Baš baš!! Samo je 7 godina starija od mene! WooooW
Pa koliko ti imaš onda godina?![]()
...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
16Mama ti je baš mlada!!! Baš baš!! Samo je 7 godina starija od mene! WooooW
Pa koliko ti imaš onda godina?![]()
...
Eee, Danijela ima Visionary kutiju.
Imala je dve, al je dala nekom pre nego sto smo se upoznale.
Singlovi se valjda posebno kupuju i slazu u kutiju ...
[do jaja je set]

Znaci, da li ste culi ista mocnije od ovoga ?!
moonwalker80 је још на прошлој теми (чини ми се, знам да је јако давно) поставио линк за још неких десетак пјесама обрађених од стране лондонског симфонијског оркестра. Мени се свиђа и Earth song.Znaci niko iz CG ne moze,jel?Razgovarala sam sa agencijom.
Ko je vise od 80% siguran da bi isao, neka mi se javi ovde ili na pp.
[odmah cu napomenuti da stranci ne bi mogli preko ove agencije zbog nemogustva da se uradi viza]

Да.moonwalker80 је још на прошлој теми (чини ми се, знам да је јако давно) поставио линк за још неких десетак пјесама обрађених од стране лондонског симфонијског оркестра. Мени се свиђа и Earth song.
Znaci niko iz CG ne moze,jel?![]()
. On je veoma dobar covek i neprevazidjeni muzicar. Blago vama koji idete na njegov koncert, provedite se i za mene 

Aprililili![]()
![]()
![]()
Ne.
Jer, oni rade sve kompletno.
Ne bi recimo mogli ni oni koji vec imaju kartu za koncert. Opet - sve je u kompletu.
Put+karta+smestaj.
Inace, cena se jos ne zna zhttp://forum.krstarica.com/images/editor/separator.gifbog nedostatka informacija o tacnom broju zainteresovanih, kao i datuma koje bi odabrali.
Jedino smo dobili informaciju da bi dva nocenja sa doruckom bila 300funti po osobi [hotel je "u rangu" naseg hajata]
Znaci, cim saznam broj zainteresovanih i par zeljenih datuma [najidealnije bi bio avgust] oni ce poslati partneru kako bi nam izracunao okvirnu cenu...

,pa mozda vam tamo neke cipelice zapanu za oko(vama zenama se to cesto desava
),pa koliko ce tek za karte da vas ocrne(posto nece biti po pocetnoj cijeni)...