Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na brodu koji tone nalazili su se pored ostalih putnika i Bus,Klintom i Majkl Dzekson...
Prvi se cuje Bus kako vice PRVO ZENE I DECA...
A za njim Klintom MA JE*ES ZENE I DECU...
Odjedom se javlja Majkl Dzekson i kaze KOLIKO IMAMO VREMENA????

Pa osim sto je strog prema DECI, on mnogo voli tu DECU tako da je vrlo ljubazan prema toj DECI...tako da ga pored strogoce karakterisu i neke homofobopedo navike, al to samo onako malo...:D:D:D

MOLIM?! Ovo vazi za nas promenljive znakove, je l'? :D Mislim na Blizance, Device, Strelceve i Ribe. Kad smo vec kod toga, MJ je Devica, podznak Blizanci, Mesec u Ribama. :lol: Sva tri znaka su intelektualna, promenljiva, i vole decu. :lol: Mesec u Ribama mu daje ljubav prema umetnosti.

Jeste, Device vole decu, ali kao roditelji su strogi. Device su inteligentne, konzervativne, ali su promenljive. Inace, ovo je najpedantniji i najuredniji znak u zodijaku. :lol:

MJ ima Mesec u 10. kuci sto znaci da otac dosta utice na njega. Takodje, Mesec u 10. kuci znaci stalnu teznju za vracanjem u mladost, odbijanje da ostari. ;) Eto objasnjenja za operacije. Immph mi je rekao da Venera konjunkcija Uran znaci preterivanje, plasticne operacije i sl. Ja sam negde procitala da taj aspekat oznacava zelju za promenama fizickog izgleda. Ima i Mars u 12. kuci, tajni neprijatelji. I tako, svasta zanimljivo je u njegovoj karti... :D Immph mi je objasnio i nesto za glas, da se vidi u natalnoj karti da ima snazan glas ali neznih i lepih boja...

Sto se tice karaktera, ako se dobro secam nisam videla nista ruzno. Vecina aspekata pokazuje da se radi o mastovitom coveku, umetniku.

Edit: P. S. Nisam neki expert, nisam ni blizu :lol:. Ali ovo je uocljivo.
michaeljacksonpj7.gif

Poslednja izmena:
Nesto mi nije jasno::neutral:
Zasto je Majklova osiguravajuca kompanija platila djecakovom ocu 20 miliona nakon istrage da MJ nije kriv?
kad vec MJ nije kriv,zasto osiguravajuca kompanija dala tolike pare?
Zar nije trebalo da on zahtijeva pare zbog klevete i 'dusevnog bola'(koji ga jos ne prolazi)?:lol::mrgreen:

:lol:
Za to nisam imala pojma. Je l' to iz '93. ili '03?

Sta bi na kraju sa onom tuzbom za "Thriller"? Dosadni su, svi ga sad nesto tuze, jednom su cak i da je grupa J5 koristila ime drugog benda i da dve njihove pesme nemaju odgovarajuce dozvole. :neutral:

Sto se tice Wanna be startin sth. Majkl nije ukrao deo pesme, vec ga je IZMENIO, a glupaca Rihanna je taj Majklov IZMENJENI deo uzela neobradjen (cuje se cak i "hee hee")
Znaci, Rihanna je jedina lopuza ovde.......... :)

Nesto mi nije jasno::neutral:
Zasto je Majklova osiguravajuca kompanija platila djecakovom ocu 20 miliona nakon istrage da MJ nije kriv?
kad vec MJ nije kriv,zasto osiguravajuca kompanija dala tolike pare?
Zar nije trebalo da on zahtijeva pare zbog klevete i 'dusevnog bola'(koji ga jos ne prolazi)?:lol::mrgreen:

Koji normalan covek(njegova osiguravajuca kuca)bi platio nekom ni manje,ni vise nego 20 miliona za nesto sto nije uradio?!
Eto vam jos jedan dokaz da je kriv,a za tih 20 miliona su se nagodili,odnosno roditelji su prodali decakovu guzicu za te pare!
U toj prici niko nije normalan sem advokata koji su skinuli kajmak....

Koji normalan covek(njegova osiguravajuca kuca)bi platio nekom ni manje,ni vise nego 20 miliona za nesto sto nije uradio?!
Eto vam jos jedan dokaz da je kriv,a za tih 20 miliona su se nagodili,odnosno roditelji su prodali decakovu guzicu za te pare!
U toj prici niko nije normalan sem advokata koji su skinuli kajmak....

Jasno mi je sta hoces da kazes. Znaci ti da imas u steku 10000000000000000... dolara i da te neki/neka optuzi za silovanje (koje nisi pocinio, mada i da jesi ista je poenta) ti ne bi platio pisljivih 20 miliona nego bi se terao po sudovima i rizikovao da zaglavis 20 godina robije!?
Da, da, naravno.

Naravno da ne bih!Vec se dovoljno vukao po sudovima,tako da ne vidim sto bi isplacivao ista ikom ako je nevin!A,da sam nevin,jos vise bi se vukao po sudovima,i terao mak na konac,jer znam da sam nevin!
Kao javna licnost,trebao je da ide do kraja i da konacno skine ljagu sa svog imena,a ovako uvek ostaje sumnja zbog cega je platio tim ljudima....mislim vise nego ocigledno je da ako neko ucini takav potez - kriv je!I ne samo to....vec bi trazio dozivotnu zabranu prilaska na ne znam koliko metara,i trazio javno izvinjenje....mozda bi i trazio otstetu za nanesen dusevni bol i sl(mada ne verujem),pa se vise niko do kraja zivota ne bi usudio cak i da otkomentarise bilo sta u vezi sa tim!Ali ovako.....tesko da je ubedio nekog da je nevin,sem svojih fanova,naravno!

Naravno da ne bih!Vec se dovoljno vukao po sudovima,tako da ne vidim sto bi isplacivao ista ikom ako je nevin!A,da sam nevin,jos vise bi se vukao po sudovima,i terao mak na konac,jer znam da sam nevin!
Kao javna licnost,trebao je da ide do kraja i da konacno skine ljagu sa svog imena,a ovako uvek ostaje sumnja zbog cega je platio tim ljudima....mislim vise nego ocigledno je da ako neko ucini takav potez - kriv je!I ne samo to....vec bi trazio dozivotnu zabranu prilaska na ne znam koliko metara,i trazio javno izvinjenje....mozda bi i trazio otstetu za nanesen dusevni bol i sl(mada ne verujem),pa se vise niko do kraja zivota ne bi usudio cak i da otkomentarise bilo sta u vezi sa tim!Ali ovako.....tesko da je ubedio nekog da je nevin,sem svojih fanova,naravno!

Lako je to sve da se prica ovako sa strane, ali kad se covek nadje stvarno u takvoj situaciji onda je druga prica...imamo taseve, na jednoj strani 20 miliona koji ti nista ne znace a na drugoj 20 god robije...sta ce da prevagne? A i tesko da postoji advokat koji ti moze reci "idemo na sud nema sanse da te osude"...

Celo sudjenje je bio jedan ogroman cirkus.
Tako da, ako uzmemo u obzir da sudjenje po pravilu nije ni MOGLO da se odrzi zbog nedovoljnih "nekih pravnih cuda", mozemo da pretpostavimo kakve su samo nebuloze naveli u clanovima tih zakona...

[kad su vec prekrsili ono najvaznije pravilo, zasto ne bi presli i tu granicu da mu "legalno" otmu i tih 20 miliona]...

*Krang - Ti mislis da je nas Jackson ubedio u svoju nevinost onim tunjavo-snuzdenim izrazom lica i ona dva prstica koja digne cim se ukljuce kamere ????

Kad bi se i drugi ljudi interesovali i proucili slucaj malo dublje, mozda bi i nasli neke odgovore...

Lako je to sve da se prica ovako sa strane, ali kad se covek nadje stvarno u takvoj situaciji onda je druga prica...imamo taseve, na jednoj strani 20 miliona koji ti nista ne znace a na drugoj 20 god robije...sta ce da prevagne? A i tesko da postoji advokat koji ti moze reci "idemo na sud nema sanse da te osude"...

Koliko sam ja skontao,nije bas da mu ne znace tih 20 miliona nista.Sto onda rasprodaje stvari....od Neverland kapije do rukavica i sl?Sigurno ne da bi usrecio fanove,jer to nece kupiti fanovi,vec ljudi koji imaju kintu!
I sto bi morao da vaze izmedju te dve stvari?Jedino u slucaju da je kriv bi morao to da radi,i jedino tako i ima logike,zar ne?!
A,i mislim da je pukao pare za vrhunske advokate,koji su skuplji 50 puta u odnosu na one advokate sto su sebi mogli da priuste tuzioci,tako da verujem da bi ih pojeli za dorucak ti Majklovi.....samo razmisli objektivno i sve ce ti se reci samo!

Koliko sam ja skontao,nije bas da mu ne znace tih 20 miliona nista.Sto onda rasprodaje stvari....od Neverland kapije do rukavica i sl?Sigurno ne da bi usrecio fanove,jer to nece kupiti fanovi,vec ljudi koji imaju kintu!
I sto bi morao da vaze izmedju te dve stvari?Jedino u slucaju da je kriv bi morao to da radi,i jedino tako i ima logike,zar ne?!
A,i mislim da je pukao pare za vrhunske advokate,koji su skuplji 50 puta u odnosu na one advokate sto su sebi mogli da priuste tuzioci,tako da verujem da bi ih pojeli za dorucak ti Majklovi.....samo razmisli objektivno i sve ce ti se reci samo!

Pa nisam bas siguran da su njegovi advokati skuplji, jeste da drzava ima ogranicen budzet kada su tuzioci u pitanju ali ovo nije tek tamo neko sudjenje vec sudjenje veka, a tu se pare ne stede. Stpavanje njega u zatvor je trebalo da pokaze Amerikancima da niko nije nedodirljiv ali izgleda da nisu imali sta da dokazu. Druga stvar taj tuzioc Tom Seldon ga vec drugi put goni za istu stvar a tip vazi za nemilosrdnog kada su poznate licnosti u pitanju ali ispusio ga je i ovaj put jer kao sto rekoh nije imao sta da dokaze. Pazi ja ne kazem da Mj nije ili jeste silovao nekog, ali najveci je fazon sto ni oni ne znaju jer da znaju to bi i dokazali. Mana i lepota americkog sudstva je sto svako moze da tuzi svakog za sve, a ono sto mi trebamo da sagledamo OBJEKTIVNO je da mi nista ne znamo u stvari i da MI nismo nista bolje osobe od recimo tog MJ-a samo zato sto NAS niko nije optuzio za silovanje.
Uostalom svako je nevin dok se ne dokaze suprotno.

Vas dvojica ste izuzetno dosadni. :confused: (Krang i fiend)

Ovde ga svi simpatisemo, dzaba se trudite glupim komentarima i jos glupljim slikama.

Realno, mnogo manje znate o njemu i o sudjenju od nas.

Cekaj... valjda misljenje mogu da iznesu i oni koji malo manje znaju od vernih obozavalaca. Nisam pregledao svih 150 strana ove teme, da sam video sliku, ne bih je ponovo kacio, a vi verni obozavaoci, do sada je trebalo da ste oguglali na prozivke nas nevernika... :D

God bless Janet Jackson

... a nesto sto meni nikada ne bi uslo u glavu je to da nemilosrdni silovatelj moze da:
peva ovo >>>
...citavog zivota !!!

[kako bilo, muzika nikada ne moze biti maska !]

Ovo polsednje jednostavno nije tacno

mali off pun analogije
Isto tako i meni nije moglo da udje u glavu kako porodicni lekar moze da bude ubica, i to da ubije oko 300 zena u periodu od 25 godina...humanitarac, bavi se pomaganjem ljudima...

Back