ilovemyself
Obećava
- Poruka
- 63
Ne volim ga.....to jednostavno nije moje vreme....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne volim ga.....to jednostavno nije moje vreme....
MJ je muzicar za sve generacije,ima fanova od 7 do 77 godina...Ne volim ga.....to jednostavno nije moje vreme....

Pa osim sto je strog prema DECI, on mnogo voli tu DECU tako da je vrlo ljubazan prema toj DECI...tako da ga pored strogoce karakterisu i neke homofobopedo navike, al to samo onako malo...![]()
Sva tri znaka su intelektualna, promenljiva, i vole decu.
Mesec u Ribama mu daje ljubav prema umetnosti.
. Ali ovo je uocljivo.

To je '93 slucaj..
Za to nisam imala pojma. Je l' to iz '93. ili '03?
Sta bi na kraju sa onom tuzbom za "Thriller"? Dosadni su, svi ga sad nesto tuze, jednom su cak i da je grupa J5 koristila ime drugog benda i da dve njihove pesme nemaju odgovarajuce dozvole.![]()

Nesto mi nije jasno:
Zasto je Majklova osiguravajuca kompanija platila djecakovom ocu 20 miliona nakon istrage da MJ nije kriv?
kad vec MJ nije kriv,zasto osiguravajuca kompanija dala tolike pare?
Zar nije trebalo da on zahtijeva pare zbog klevete i 'dusevnog bola'(koji ga jos ne prolazi)?![]()
Koji normalan covek(njegova osiguravajuca kuca)bi platio nekom ni manje,ni vise nego 20 miliona za nesto sto nije uradio?!
Eto vam jos jedan dokaz da je kriv,a za tih 20 miliona su se nagodili,odnosno roditelji su prodali decakovu guzicu za te pare!
U toj prici niko nije normalan sem advokata koji su skinuli kajmak....
Naravno da ne bih!Vec se dovoljno vukao po sudovima,tako da ne vidim sto bi isplacivao ista ikom ako je nevin!A,da sam nevin,jos vise bi se vukao po sudovima,i terao mak na konac,jer znam da sam nevin!
Kao javna licnost,trebao je da ide do kraja i da konacno skine ljagu sa svog imena,a ovako uvek ostaje sumnja zbog cega je platio tim ljudima....mislim vise nego ocigledno je da ako neko ucini takav potez - kriv je!I ne samo to....vec bi trazio dozivotnu zabranu prilaska na ne znam koliko metara,i trazio javno izvinjenje....mozda bi i trazio otstetu za nanesen dusevni bol i sl(mada ne verujem),pa se vise niko do kraja zivota ne bi usudio cak i da otkomentarise bilo sta u vezi sa tim!Ali ovako.....tesko da je ubedio nekog da je nevin,sem svojih fanova,naravno!
Dosadno je vishe...Identichne slike su vec bile,makar stavite neke koje nisu bile,ako nishta drugo...
Mislim da precenjujes paparace...ne mogu oni bas sve da uslikaju![]()
Lako je to sve da se prica ovako sa strane, ali kad se covek nadje stvarno u takvoj situaciji onda je druga prica...imamo taseve, na jednoj strani 20 miliona koji ti nista ne znace a na drugoj 20 god robije...sta ce da prevagne? A i tesko da postoji advokat koji ti moze reci "idemo na sud nema sanse da te osude"...
Koliko sam ja skontao,nije bas da mu ne znace tih 20 miliona nista.Sto onda rasprodaje stvari....od Neverland kapije do rukavica i sl?Sigurno ne da bi usrecio fanove,jer to nece kupiti fanovi,vec ljudi koji imaju kintu!
I sto bi morao da vaze izmedju te dve stvari?Jedino u slucaju da je kriv bi morao to da radi,i jedino tako i ima logike,zar ne?!
A,i mislim da je pukao pare za vrhunske advokate,koji su skuplji 50 puta u odnosu na one advokate sto su sebi mogli da priuste tuzioci,tako da verujem da bi ih pojeli za dorucak ti Majklovi.....samo razmisli objektivno i sve ce ti se reci samo!
Vas dvojica ste izuzetno dosadni.(Krang i fiend)
Ovde ga svi simpatisemo, dzaba se trudite glupim komentarima i jos glupljim slikama.
Realno, mnogo manje znate o njemu i o sudjenju od nas.
... a nesto sto meni nikada ne bi uslo u glavu je to da nemilosrdni silovatelj moze da:
peva ovo >>>...citavog zivota !!!
[kako bilo, muzika nikada ne moze biti maska !]