moonwalker80
Primećen član
- Poruka
- 619
God bless Janet Jackson

Mene ova tvoja recenica mnogo vise zabrinjava od tvojih slika i prozivki o MJ-u

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
God bless Janet Jackson

Cekaj... valjda misljenje mogu da iznesu i oni koji malo manje znaju od vernih obozavalaca.
God bless Janet Jackson

Ovo polsednje jednostavno nije tacno
mali off pun analogije
Isto tako i meni nije moglo da udje u glavu kako porodicni lekar moze da bude ubica, i to da ubije oko 300 zena u periodu od 25 godina...humanitarac, bavi se pomaganjem ljudima...
![]()
Imate pravo, ali bilo bi dobro da se prvo malo raspitate i naoruzate nekim cinjenicama pre nego sto iznesete nesto sto ste procitali u Bravo-u, Kuriru i nemam ni ja pojma gde... Cisto zbog sebe, ovako ispada glupo.
![]()

ja je ne gotivim,falsh...la toya zakon.

????
*zamolila bih moonwalkera80 po poslednji put da baci link onog remixa koji mi se jedini najvise svidja![]()

I ja ih prezirem !!!!!!!!!!!
Ali,me je oborio s nogu![]()

![]()

(a kad smo vec tu...kada je neki domaci bend snimio pesmu ''sto ja volim taj sex'', u istom, trestenom stanju, ja sam ''cuo'' - sto ja volim dire straits kejti,meni su ljepse Latine pjesme,a i slozices ces da je ljepsa od janetke..
Gledala sam neku emisiju na Foxu za vreme letnjeg raspusta, cini mi se da se zove "Exposed", Janet je medju prvima sa tim dijetama... Njen organizam ce puci uskoro, nece moci jos dugo to da izdrzi. 

Sa svoje 43 godine? 
Imate pravo, ali bilo bi dobro da se prvo malo raspitate i naoruzate nekim cinjenicama pre nego sto iznesete nesto sto ste procitali u Bravo-u, Kuriru i nemam ni ja pojma gde... Cisto zbog sebe, ovako ispada glupo.
![]()