Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...ali, ono u beat it savije samo srednji prst, pa malo zalici na te rogove.
Inace, ja jos uvek ne kapiram.
Pricate o masonima> jel imaju oni veze sa sat. sektom .....misim, kaki sad odjednom neki tamo rogovi??!?!?!?!?

[ma, sad cu da pogledam sve one snimke..mozda nadjem neke odgovore]

Odgledaj te filmove i bice ti jasnije.
Evo ti link onog FreeMason/Illuminati (pa nastavi dok ne odgledas svih 8 delova, svi su ti pored). Jos jednom, ovaj film ima dosta propusta, kao na primer da je Olga koja glumi u "Woman In Red" ustvari Amelle iz Sugababes... :roll: Ili ono za Majkla... Sve u svemu, koncentrisi se na ono sto sadrzi njihov simbol. ;)

YouTube je neko vreme ukidao ove klipove, navodno po novim pravilima Googlea... Na kraju su odustali kad je ovaj koji je postavio to razglasio svuda da ga cenzurisu. :lol:

boys2.jpg

Sjajan je bre on čika :D
Reče moja drugarica: "Sve je ostalo relativno, samo muzika ne laže."
Čovek s onakvom muzikom ne mož biti kreten!
Ebeš sve ostale faktore kad je on jedna dobrota. To ne mož da promeni ni Joe, ni operacije, ni masoni, ma niko.......

Da. Najbitnija su necija dela ona govore o osobi vise nego sve drugo odakle izvlacimo zakljucke o nekome, a Majklove pesme, nacim zivota, humanitarizam, duboko usadjena filantropija govore o njemu, meni, vise nego dovoljno!

A problem drugih je sto ne mogu da SHVATE da postoji neko takav kakvi oni nisu. A u nauci, umetnosti i drugim sferama kroz istoriju, su postojali takvi ljudi uvek, ( nekada je filantropija lazna ili prava bila veoma rasirena medju velikim ljudima ) samo se o njima na takav nacin retko govori u javnosti. A zasto?

Poslednja izmena:
Uh, to se u jednom postu ne moze odgovoriti.
Inace, da, primetila sam kod pojedinih fanova da shvataju majkla onako kako ZELE.
Recimo, jedna fanovica ga konstantno kritikuje i trazi samo mane. Smatra da su njegova humanost i prica o petru panu samo maska. Kaze: "Majkl je izopacen i zato ga obozavam"
Mislim, slusa one traceve i verovatno zeleci da je to istina, prihvata bez problema svaku pustenu buvu.
Ne znam bas koliko ovo ima veze s Antoninim postom, ali stvarno je zalosno kad nisi bar u nekoj meri objektivan prema nekim stvarima.
Kapiram i ja da covek ima mane, ali mislim da je ljudski fokusirati se na ono sto je dobro.
Zato su mediji tako gadni i necovecni. Samo negativno propagiraju i sire epidemiju na ljudske umove..
Zalost.....

Ne znam koliko puta da kazem ovo.. Prvo je bilo jadno. Posle je postalo smesno koliko se ljudi trude da provociraju Majklove fanove. Sad je toliko propala fora.. 'Ajde smislite nesto drugo. Stvarno je dosadno :zeva:
A i ne razumem, sta mislite da cete postici ovim slikama? Mislite da cemo prestati da ga volimo, sta? Al' dobro ***.. Valjda jedino ja nikada necu razumeti poentu ovih slika.. Valjda sam zato i otisla s teme.. :/

Ne znam koliko puta da kazem ovo.. Prvo je bilo jadno. Posle je postalo smesno koliko se ljudi trude da provociraju Majklove fanove. Sad je toliko propala fora.. 'Ajde smislite nesto drugo. Stvarno je dosadno :zeva:
A i ne razumem, sta mislite da cete postici ovim slikama? Mislite da cemo prestati da ga volimo, sta? Al' dobro ***.. Valjda jedino ja nikada necu razumeti poentu ovih slika.. Valjda sam zato i otisla s teme.. :/

:worth:

Little Susice, nemoj zbog toga da odsetavas s teme :)
Te fotke, prozivke i peckanja su najsporednija stvar u ovoj igri.
Ono sto mene najvise pogadja su nebulozna ebanja u zdrav mozak koja su pratila oba sudjenja.
Misim, pomisao da ga tako prozivaju i ponizavaju na globalnom nivou stvarno moze da mi natera suze na oci.

Ove sitnice: crnac-belac, pedofilko, nos itd. je smejurija :D [ i sama si rekla da je smesno :lol:]

Little Susice, nemoj zbog toga da odsetavas s teme :)
Te fotke, prozivke i peckanja su najsporednija stvar u ovoj igri.
Ono sto mene najvise pogadja su nebulozna ebanja u zdrav mozak koja su pratila oba sudjenja.
Misim, pomisao da ga tako prozivaju i ponizavaju na globalnom nivou stvarno moze da mi natera suze na oci.

Ove sitnice: crnac-belac, pedofilko, nos itd. je smejurija :D [ i sama si rekla da je smesno :lol:]
Jeste... Ma, ne, jednostavno me je smorilo da ubedjujem ljude da nije tako.. Inace, sto se tice sudjenja - slazem se..z:cry:
Nije bre fer prema coveku :/

Jeste li culi da je Jon Landis (reziser Thriller i Black or White) tuzio Majkla za neisplaceni procenat za spot Thiller i sve sto ima dodirnih tacaka sa tim projektom, za zadnje cetiri godine. Evo clanka:

Michael Jackson has been hit with a breach-of-contract lawsuit by John Landis,who has not been paid his share of profits from the “Thriller” video in the last four years. The suit was filed in Los Angeles Superior Court last week Read full complaint here: http://www.scribd.com/doc/11447284/Complaint This lawsuit comes just ahead of the news that “Thriller” will be coming to Broadway. Producer James Nederlander said he acquired the rights to do so on Monday.It is unknown if this lawsuit also covers the “Thriller stage show, which has played around Europe. John Landis and his company Levitsky Productions filed a complaint in the western district of Los Angeles Superior Court last Wednesday. Landis is accusing Michael Jackson of “fraudulent, malicious and oppressive conduct" – essentially, failing to provide any accounting of the “Thriller” profits for the past four years "and earlier", and failing to pay Landis his 50 per cent cut of the net proceeds.” A contract signed at the time states clearly that Jackson and his company, Optimum Productions, would pay Landis 50 per cent of net profits from both the video and the documentary, and also provide regular financial statements on revenues – quarterly in the first instance, and then yearly from 1986 on.

Landis's attorney, Miles Feldman of Liner Yankelevitz Sunshine & Regenstreif, said it was the closest thing he could imagine to an open and shut case. "I can't understand what they are doing to John Landis' company. It is such a straight ahead thing," Feldman said. "It makes no sense at all to me."

The contract includes rights to dramatic and musical works, but the extent to which any show is based on the video, as opposed to Jackson's music, may be open to interpretation -- or negotiation.

The Landis suit probably does not involve a huge amount of money – the complaint does not assert a dollar figure, but the debt is not believed to be more than about $1 million, even taking into account last year's successful 25th anniversary re-issue of the Thriller album and the new-found popularity of the video on YouTube. It does, however, raise some singularly troubling questions about the way his affairs are being handled.

Neither Feldman nor the lawyer listed by the state of California as the last known agent for Optimum Productions, Zia Modabber of Century City, said they had any clue who was now providing legal representation for the superstar. Optimum Productions suspended its operations an unknown number of years ago – possibly as far back as the 1990s. According to the complaint, it "failed to observe corporate formalities" including basic record-keeping; Jackson was the sole shareholder and "commingled his funds with those of Optimum".

Tuzbe se nizu a albuma nigde.

Ооо, колико се мени чини, Краљ попа се више вуче по судницама него по рођеној кући (или, не дај боже, студију! :))

Утихнусте, браћо Џексоновци, не препознајем вас више! ;)

Od sredine devedesetih njega ljudi vise znaju po "skandalima & pedofiliji" nego muzici.
Zamislite koliku to kontrolu imaju ti... new world order, kad citavu deceniju odrzavaju laz tako svezom i uverljivom za narod!
Mrzim prokleto robovlasnistvo i to sto je Majkl zrtveno jagnje!
Ali, eto, makar mozemo da se ucimo na njegovom primeru i trazimo veru za opstanak u njegovoj muzici.
:heart:

Back