Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo texta kojuy pjeva ovogodisnji predstavnik Spanije,ali neznam gdje se tu Majkl spominje:
Performer: Rodolfo Chikilicuatre
Song title: Baila El Chiki Chiki
Song writer(s): Rodolfo Chikilicuatre and friends
Song composer(s): Rodolfo Chikilicuatre and friends

?Perrea! ?Perrea!
?Perrea! ?Perrea!

El chikichiki mola mogollo'n
Lo bailan en la China y tambien en Alcorco'n
Dale chikichiki a esa morenita
Que el chikichiki la pone muy tontita

Lo baila Jose Luis, lo baila bien suave
Lo baila Mariano, mi amor ya tu sabes
Lo bailan los brother, lo baila mi hermano
Lo baila mi mulata con las bragas en la mano

?Perrea! ?Perrea!

El Chiki Chiki is a Reaggetton
Dance in Argentina, Serbia and Orego'n
Give el Chiki-Chiki to that little sister
With el Chiki-Chiki She?s gonna like it mister!

Dance it with Alonso, Dance it with Gasol
Dance it with your brothers, all around the world
Dance it with Bardem Dance it with Banderas
Dance with Almodo'var Dance la Macarena

Y el chiki chiki se baila asi'

Uno: el brikindans
Dos: el crusai'to
Tres: el maiquelyason
Cuatro: el robocop

Baila el chikichiki baila el chikichiki
Lo bailan los jevis y tambie'n los friquis
Lo bailan en la ca'rcel, lo bailan en la escuela
Lo baila mi madre y tambie'n mi abuela

Baila el chikichiki baila el chikichiki
Lo bailan los jevis y tambie'n los friquis
Lo bailan en la ca'rcel, lo bailan en la escuela
Lo baila mi madre y tambie'n mi abuela

Lo canta el Tigre Puma con su traje a rayas
Y Juan Carlos le dice ?por que' no te callas?
En el velatorio del Padre Damia'n
Pusieron chikichiki y el muerto echo' a bailar

?Bailar, bailar, bailar!

Perrea Perrea

Lo baila Jose Luis, lo baila bien suave
Lo baila Mariano, mi amor ya tu sabes
Lo bailan los bro'del, lo baila mi hermano
Lo baila mi mulata con las bragas en la mano

???PERREA PERREA!!!

Pa od onda gospodin nije mrdnuo zadnjicom uopste nijednom koliko ja znam.

E, ljudi pogledajte kakva lenjsina ume da bude"covek sa magicnm nogama" kako ga nazva jedna novinarka, znaci mrzi ga da se pomeri, ko da ga neko tera. Ja se uvek smejem ko luda kad nabasam na ovo na tubu, (jos se doterao kao da ide u svadbu posle pa nece da se prlja ): :rotf:

Poslednja izmena:
Znas li ti sta je on izjavio u intervjuu na pitanje kako vidi sebe kroz 10 -ak god. jer se mozemo nadati turnejama kao sto ih pravi Tina T. i Rolingstonsi.? On rece da nesto kao u fazonu da mu ne pada napamet, uopste sebe ne zamislja radno, vec hoce da uziva u starosti i pladovima svog rada. A ne da kao ovi pomenuti radi turneje u tim godinama, kaze zato je je Dzejms Braun i otisao prerano.

Znas li ti sta je on izjavio u intervjuu na pitanje kako vidi sebe kroz 10 -ak god. jer se mozemo nadati turnejama kao sto ih pravi Tina T. i Rolingstonsi.? On rece da nesto kao u fazonu da mu ne pada napamet, uopste sebe ne zamislja radno, vec hoce da uziva u starosti i pladovima svog rada. A ne da kao ovi pomenuti radi turneje u tim godinama, kaze zato je je Dzejms Braun i otisao prerano.

...што је по мени сасвим уреду. Његова је ствар да ли ће цијелог живота искапавати зној на позорницама или ће себи приуштити бар лагодан завршетак живота, и то уопште не би требало љутити или вријеђати његове обожаваоце.
Колико год бих вољела да чујем неке нове Мајклове пјесме, толико бих вољела да нађе свој мир и живи како се њему допада. Не можемо порећи да је дао све од себе претходних година - штавише...

Nece valjdqa sad da se ugasi:(:(:(:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:....A ona njegova izjava da se vraca veci nego ikada:dontunderstand::?::?::?::cry::cry:

...што је по мени сасвим уреду. Његова је ствар да ли ће цијелог живота искапавати зној на позорницама или ће себи приуштити бар лагодан завршетак живота, и то уопште не би требало љутити или вријеђати његове обожаваоце.
Колико год бих вољела да чујем неке нове Мајклове пјесме, толико бих вољела да нађе свој мир и живи како се њему допада. Не можемо порећи да је дао све од себе претходних година - штавише...

Bravoooooooooooooo Tamarenko :mrgreen: !!! :super:

On je skoro srednjovjecan covjek.......I nije bas toliko star.....Dzejms Braun je imao blizu 80 kad je preminuo......Stonsi su sada u najvecoj top formi....Madona takodje....A on se iz godine u godinu sve vise gasi....

eejjj, Majkl je Majkl !!!Nećemo da ga poredimo sad sa Stonsima i Madonom...
Što se tiče muzike, da je uradio samo Thriller i Bad, mislim da bi ova dva albuma bila sasvim dovoljna da opravdaju titulu kralja popa...
To što on nije fizički sposoban da u 50 godina održava koncerte, poput Madone i Stonsa, ne treba kritikovati...
Dosta se on istrošio na turnejama, mislim, preko 100 koncerata u 4 meseca!!!...pravio je najveće turneje u istoriji muzike i to u kasnim 30im!!!!!!
Nema čovek snage bre...em su ga i psihički slupali skroz, to isto ima uticaja na njegovo zdravlje i fizičko stanje...Madoni lako, kad ima onakvu narav, pa joj niko ništa ne može...a Majkla su ovom pedofilijom urnisali za svagda...
Ja sanjam o tome da iz prvog reda gledam Majkla voljenog na bini i umirem gledajući ga, ali ako čovek oće u penziju, pozdravljam ga zbog toga i potpuno podržavam (iako gasi i najmanju mogućnost ostvarenja jedinih iskrenih snova) poljupčić za Majkla :cmok:

:?:
eejjj, Majkl je Majkl !!!Nećemo da ga poredimo sad sa Stonsima i Madonom...
Što se tiče muzike, da je uradio samo Thriller i Bad, mislim da bi ova dva albuma bila sasvim dovoljna da opravdaju titulu kralja popa...
To što on nije fizički sposoban da u 50 godina održava koncerte, poput Madone i Stonsa, ne treba kritikovati...
Dosta se on istrošio na turnejama, mislim, preko 100 koncerata u 4 meseca!!!...pravio je najveće turneje u istoriji muzike i to u kasnim 30im!!!!!!
Nema čovek snage bre...em su ga i psihički slupali skroz, to isto ima uticaja na njegovo zdravlje i fizičko stanje...Madoni lako, kad ima onakvu narav, pa joj niko ništa ne može...a Majkla su ovom pedofilijom urnisali za svagda...
Ja sanjam o tome da iz prvog reda gledam Majkla voljenog na bini i umirem gledajući ga, ali ako čovek oće u penziju, pozdravljam ga zbog toga i potpuno podržavam (iako gasi i najmanju mogućnost ostvarenja jedinih iskrenih snova) poljupčić za Majkla :cmok:
U pravu si:);)Da znate samo koliko zavidim onim kretenima u Bukurestu sto su bili:dash:dodje mi da:arrow::sad2::cry::cry::cry:...I vidjeli smo kakav je bio 30th anniversary show8)....Hoce li ikada vise imati turneju:sad2::sad2::sad2::?::?:Nije fer-fan sam evo 4 god.,pocevsi fanovanje u vrijeme njegovog izlezavanja i vucaranja po sudovima:dash:....Sve bih dao za jedan njegov koncert,pa makar bio gori od 30th ann. show:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:Nadam se da me razumujete:dash::grin::dash:

e, a stvarno su mu fanovi dileje :mrgreen:...kad gledam publiku na koncertima ja pišam od smeha...koje su to dijabolske face...onakve izraze lica nigde još nisam videla...kuknjava, cmizdranje.....:lol:
ali...kolko mi god smešni bili, znam da bi potpuno isto postupila da se nadje preda mnom....

e, a stvarno su mu fanovi dileje :mrgreen:...kad gledam publiku na koncertima ja pišam od smeha...koje su to dijabolske face...onakve izraze lica nigde još nisam videla...kuknjava, cmizdranje.....:lol:
ali...kolko mi god smešni bili, znam da bi potpuno isto postupila da se nadje preda mnom....

Najsmesniji su Japanci, tradicionalno ukoceni :dontunderstand: .

E, kejti ti bi ista bila, veruj mi , jeste ono je tvoja soba na hobijevima uhvatila sam te ti si katy... he, he, he. Ti ces da mi pricas o preteranim reakcijama fanova a? :D
Bavila sam se malo istrazivanjem. Katy je kejti hm.. :whistling: Nije mi bas neko otkrice, a?
So, Annie are you OK? Are you ok Annie? ;)

Back