Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Majkl ne peca , peca njegov otac a ovaj podsvesno mrzi sve sto on radi ( al zato voli da jede ribu, mada ne verujem da mu prija ta koju ovaj upeca. ) :D Da se nisi sa Dzozefom cula slucajno, mada im je glas ne moguce pomesati ha, ha :rotf:

:lol: ...

Ali se secam da je svojevremeno pisalo da je u pesmi Scream, neke delove iskljucivo Majkl morao da otpeva jer moze vise da "dohvati" nego Janet

Vise delove peva Janet ...

Dobro nemoj da se mucis, glavno da si ti nama dosla kuci da ne brinemo

:lol: ...

8) :-o :o

Odakle znas da ne peca:dontunderstand:...
:?:Ne mora sve da lupeta sto radi...:rotf:.....

Ne peca sigurno, da peca rekao bi pre to Blasiru nego da se u slobodno vreme penje po drvecu i vozi skuter po hodnicima hotela. A i u privatnim kucnim filmovima kada se Dzozefu za rondjendan kupili camac rekao je "Kupili smo mu camac jer moj otac voli pecanje" spomenuo bi da i on peca da da je to tako. Pre nego da je Majkl Dzordan u voter balun fajtu, ne mislis li?

Ne peca sigurno, da peca rekao bi pre to Blasiru nego da se u slobodno vreme penje po drvecu i vozi skuter po hodnicima hotela. A i u privatnim kucnim filmovima kada se Dzozefu za rondjendan kupili camac rekao je "Kupili smo mu camac jer moj otac voli pecanje" spomenuo bi da i on peca da da je to tako. Pre nego da je Majkl Dzordan u voter balun fajtu, ne mislis li?
Gledao sam onaj film sa Basirom:grin:A na onom cuvenom drvetu je napisao BLACK OR WHITE,CHILDHOOD....:)Bas su mu slatki i oni automobilcici:)...A PRIVATE HOME MOVIES je dobar dokumentarac,samo sto se u LIFE WITH MJ malo vise zalio,cak jedan put samo sto nije zaplakao:sad2:...Cijela kuca u liku Petra Pana,cak i sam Majkl je u srcu Petar Pan...Sto bih sve dao da posjetim taj raj na zemlji:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::dash::(:(

ajojjjj, dvd u grčkoj 40evra :shock: ...užas!!! u italiji ja našla za 13evrića i kupila samo par komada...kad ono u grčkoj cepaju ...el zna neko gde ima po inostranstvu povoljno neki MJ artikal, dvd, blabla...??

Gledao sam onaj film sa Basirom:grin:A na onom cuvenom drvetu je napisao BLACK OR WHITE,CHILDHOOD....:)Bas su mu slatki i oni automobilcici:)...A PRIVATE HOME MOVIES je dobar dokumentarac,samo sto se u LIFE WITH MJ malo vise zalio,cak jedan put samo sto nije zaplakao:sad2:...Cijela kuca u liku Petra Pana,cak i sam Majkl je u srcu Petar Pan...Sto bih sve dao da posjetim taj raj na zemlji:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::dash::(:(

Taj raj na zemlji vise ne postoji. Sve zivotinje su rasprodate, tamo nema zive duze vise. Samo mi nije jasno kako je mogao sve da napusti i ode. Mada je rekao da se vise nikada nece vracati tamo jer Neverland vise nije dom nego kuca. Zbog trauma koje je doziveo tamo. Ali ja mislim da mu se sve zgadilo posebno zato sto je razbijena njegova privatnost i misterija. Vec je precesto pustao novinare tamo, svi su snimali i slikali. Vec mu je ceo svet durnuo glavu u svaki kutak kuce i ranca. Osecas da si izgubio privatnost i prijalo mu je da ode negde gde se opet oseca ne nadgledanim. Zato sada nece da kaze gde trenutno zivi. Kada su ga pitali a on kaze : "O, svuda pomalo ( a on je u Irskoj (vise nije na Brahrain-u ) u nekoj zabiti i cirkulise Irska- Las Vegas), trazim da kupim kucu". A to jadan prica vec godinama, nesto mu mnogo treba. Mukica nasa mala :D

Jao j ljudi jel ste procitali ovo ja prvi put cujem. Procitajte

http://www.balkanmedia.com/magazin/1622/ekstra_nena_pod_budnim_okom_dzeksonovih_telohranitelja.html

Evo bitnog dela intervjua :

Pod budnim okom Džeksonovih telohranitelja

Da li je istina da je lično Michael Jackson angažovao svog vozača da vas vozi po Švedskoj?

Ekstra Nena: Mada Michael nije bio u Malmeu, njegovi agenti su mu dojavili da se u gradu nalazi devojka HeHa, tako su me zvali, jer sam ime pisala ćirilicom pa im je to tako izgledalo. Tako sam dobila vozača i nekoliko zgodnih i pravih telohranitelja koji su me bukvalno pratili u stopu. Bilo je to svakako najnezaboravnijih osam dana u mome životu. Na kraju, nakon nagrade za životno delo Džon Logan (kompozitor sa najviše pobeda na pesmi Evrovizije) klekao je ispred mene i iskazao najiskrenije divljenje za muzikalnost, izgled i kako je sam rekao još ne doživljenu gracilnost.

http://www.balkanmedia.com/magazin/1622/ekstra_nena_pod_budnim_okom_dzeksonovih_telohranitelja.html

Da li je istina da je lično Michael Jackson angažovao svog vozača da vas vozi po Švedskoj?

Ekstra Nena: Mada Michael nije bio u Malmeu, njegovi agenti su mu dojavili da se u gradu nalazi devojka HeHa, tako su me zvali, jer sam ime pisala ćirilicom pa im je to tako izgledalo. Tako sam dobila vozača i nekoliko zgodnih i pravih telohranitelja koji su me bukvalno pratili u stopu. Bilo je to svakako najnezaboravnijih osam dana u mome životu. Na kraju, nakon nagrade za životno delo Džon Logan (kompozitor sa najviše pobeda na pesmi Evrovizije) klekao je ispred mene i iskazao najiskrenije divljenje za muzikalnost, izgled i kako je sam rekao još ne doživljenu gracilnost.
Laze klosarka,on za nju nije ni cuo:thumbdown::roll:Koliko njih hoce da se proslavi govoreci kako poznaju MJ...Nije ni prva ni poslednja...Gledao sam ranije neki dokumentarac o jednom poznatom svjetskom prevarantu koji je tobos trubio kako saradjuje sa Majklom,da je njegov veliki prijatelj...bla,bla...Ali Extra Nena,crkoh od smijeha:rotf::rotf::rotf:

Evo moja jadna originalna DVD kolekcija,dodje mi da placem kad je gledam:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::
dvdcollectionei8.jpg

Laze klosarka,on za nju nije ni cuo:thumbdown::roll:Koliko njih hoce da se proslavi govoreci kako poznaju MJ...Nije ni prva ni poslednja...Gledao sam ranije neki dokumentarac o jednom poznatom svjetskom prevarantu koji je tobos trubio kako saradjuje sa Majklom,da je njegov veliki prijatelj...bla,bla...Ali Extra Nena,crkoh od smijeha:rotf::rotf::rotf:

Stvarno ni je ne znam zasto bi se on za nju tangirao. Uostalom koliko znam on ili nekoga hoce da upozna ili nece. Kada hoce niko ga ne moze zaustaviti ;)

Michael Jackson to sue The Pirate Bay

Michael Jackson is among the list of some musicians who are to sue the largest Bittorrent website, The Pirate Bay.

The list of artists is not ready yet but the compensation claims will amount to more than $100 million ($619 million)," Web Sheriff President John Giacobbi told E24.

Giacobbi was in Stockholm on Friday to meet with Swedish lawyer Lars Sandberg, who has been hired by Web Sheriff on behalf of the musicians.

Giacobbi said he was also keen to have Sweden's must successful ever pop stars on board.

"I have tried to get in touch with the members of Abba. It would be great if they too were interested in having their case tried. They are the best symbols for Sweden after all, unlike the founders of The Pirate who steal music and have given Sweden a bad name," Giacobbi told E24.

Pirate Bay founders Gottfrid Svartholm Warg, Fredrik Neij, Peter Sunde and Carl Lundström have all been indicted on charges of being accessories to breaking copyright law.

A date for the trial has not yet been set.

Ja kazem - shit. :thumbdown:

Evo moja jadna originalna DVD kolekcija,dodje mi da placem kad je gledam:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::
dvdcollectionei8.jpg

Jel to na Moonwalkeru pise " Film kao ni jedan pre njega"? Ko je radio uvoz u distribuciju mozes li da mi procitas jer to znaci da neko ipak to uvozi i valja na nasim prostorima. Pa super vi u Podgorici imate sta da nadjete. Jel ti znas da u BG- u ne postoji nista sto se tice Michaela Jacksona a i kad ih pitas pogledaju te kao ludaka i kazu da nemaju nista od njega, ne uvozi se jer niko to ne kupuje. A kad ono ima uvoznika DVD i CD !!! Daj mi ime distributera zivota ti!

Ljudi sta mislite o tome da kao fan club pisemo distributerima, za uvoz izdanja, i nosaca zvuka od MJJ-a. A.... nemamo fan club? Sta treba uraditi da se i to osnuje u npr BG-u ili gde hocete, gde nas ima najvise. Sta se tu radi, placa se iznajmljivanje nekog prostorai li sta, zna li neko nesto o tome ? I ko je za? Izjasnite se , molim vas ko je za....da znam.

Poslednja izmena:

Da , ja sam cuo za to jos ranije , ona pricala u nekoj emisiji ... sto da ne ... 8) :-o :o

Michael Jackson to sue The Pirate Bay

Michael Jackson is among the list of some musicians who are to sue the largest Bittorrent website, The Pirate Bay.

The list of artists is not ready yet but the compensation claims will amount to more than $100 million ($619 million)," Web Sheriff President John Giacobbi told E24.

Giacobbi was in Stockholm on Friday to meet with Swedish lawyer Lars Sandberg, who has been hired by Web Sheriff on behalf of the musicians.

Giacobbi said he was also keen to have Sweden's must successful ever pop stars on board.

"I have tried to get in touch with the members of Abba. It would be great if they too were interested in having their case tried. They are the best symbols for Sweden after all, unlike the founders of The Pirate who steal music and have given Sweden a bad name," Giacobbi told E24.

Pirate Bay founders Gottfrid Svartholm Warg, Fredrik Neij, Peter Sunde and Carl Lundström have all been indicted on charges of being accessories to breaking copyright law.

A date for the trial has not yet been set.

Ja kazem - shit. :thumbdown:

Shit nego sta.
Ali zamisli samo sebe da ulozis toliki napor i mesece i godine i od toga zaradjujes i zivis a neko ti kopira to i preprodaje tvoj rad a pritom zaradi ne radeci pri tom nista.

Da , ja sam cuo za to jos ranije , ona pricala u nekoj emisiji ... sto da ne ... 8) :-o :o

A on kao gleda Evroviziju pa je zapazio bas kad je pevala u Svedskoj gde, ma daj!
Ma laze ona Immph - na verujem, kako to da nikad nije to pomenula u nekom ozbiljnijem intervjuu, jer to je ipak velika cast, a ona mi bas ne lici na skromnu osobu.

Poslednja izmena:
Jeste pominjala je u intervjuima , gledao sam to na Tv-u , jos odavno ... a MJ da li gleda evroviziju nemam pojma :lol: , mozda , mada ona kaze da je nije video Michael nego da su mu javili za Hehu , sto im je verovatno bilo jako cudno ... pojma nemam , nemam razlog da joj ne verujem sad bas ili jos gore da nagadjam ... 8) :-o :o

Jel to na Moonwalkeru pise " Film kao ni jedan pre njega"? Ko je radio uvoz u distribuciju mozes li da mi procitas jer to znaci da neko ipak to uvozi i valja na nasim prostorima. Pa super vi u Podgorici imate sta da nadjete. Jel ti znas da u BG- u ne postoji nista sto se tice Michaela Jacksona a i kad ih pitas pogledaju te kao ludaka i kazu da nemaju nista od njega, ne uvozi se jer niko to ne kupuje. A kad ono ima uvoznika DVD i CD !!! Daj mi ime distributera zivota ti!

Ljudi sta mislite o tome da kao fan club pisemo distributerima, za uvoz izdanja, i nosaca zvuka od MJJ-a. A.... nemamo fan club? Sta treba uraditi da se i to osnuje u npr BG-u ili gde hocete, gde nas ima najvise. Sta se tu radi, placa se iznajmljivanje nekog prostorai li sta, zna li neko nesto o tome ? I ko je za? Izjasnite se , molim vas ko je za....da znam.
Evo imaju neki podaci :11000 Beograd,Gandijeva 154,tel. 011/153-438,2156-821,e-mail:apascg@EUnet.yu:)

ima u Bg-u samo Moonwalker na DVD-ju da se nadje...isti je kao Dirty Dianin...piše na srpskom sve ono "film kao nijedan pre njega..." i evo, sad videh, piše isto Gandijeva 154...
inače, bila sam pre neki dan u Mamutu...sat vremena sam tražila i ništa nema, čak ni Thriller 25...nadjem i Princa, Madonu, nebitne likove iz 80ih, Janet...Majkla nigde !! I knjige sam tražila...ima samo jedna fotka iz Bad-a u nekoj enciklopediji pop muzike :roll:

ovo za fan club što pomene neko...pričao mi drug koji je još uvek u kontaktu sa Bg- fanovima, da već odavno planiraju da zakupe prostor u centru negde, neki lokal..skupili su pare i sad se premišljaju da li da ulažu baš jer ne znaju kako će to opstati...pričao mi kako bi sve oblepili posterima i nabudžili zvučnike ogromne i tu bi se svakog dana skupljali, pričali, pravili show, maskenbal, kao igranke neke..čuda..
ta priča je od pre par meseci, od tada nisam čula nikakve novosti, a te fanove ni ne poznajem, sve preko ortaka saznajem...
ja sam inače za...uvek !

Back