Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo imaju neki podaci :11000 Beograd,Gandijeva 154,tel. 011/153-438,2156-821,e-mail:apascg@EUnet.yu:)

Hvala ti puno.
Kako to e-mail crna gora a adresa Gandijeva BG, kao i telefon 011. Malo me tu nesto buni.

]ima u Bg-u samo Moonwalker na DVD-ju da se nadje[/B]...isti je kao Dirty Dianin...piše na srpskom sve ono "film kao nijedan pre njega..." i evo, sad videh, piše isto Gandijeva 154...
inače, bila sam pre neki dan u Mamutu...sat vremena sam tražila i ništa nema, čak ni Thriller 25...nadjem i Princa, Madonu, nebitne likove iz 80ih, Janet...Majkla nigde !! I knjige sam tražila...ima samo jedna fotka iz Bad-a u nekoj enciklopediji pop muzike :roll:

ovo za fan club što pomene neko...pričao mi drug koji je još uvek u kontaktu sa Bg- fanovima, da već odavno planiraju da zakupe prostor u centru negde, neki lokal..skupili su pare i sad se premišljaju da li da ulažu baš jer ne znaju kako će to opstati...pričao mi kako bi sve oblepili posterima i nabudžili zvučnike ogromne i tu bi se svakog dana skupljali, pričali, pravili show, maskenbal, kao igranke neke..čuda..
ta priča je od pre par meseci, od tada nisam čula nikakve novosti, a te fanove ni ne poznajem, sve preko ortaka saznajem...
ja sam inače za...uvek
!

Gde ima DVD, ja sam sve pretrazila, gledaju te kao vanzemaljca ? A o Mamutu da i ne pricam... oni su mi i rekli da ne postoji uvoz nicega vezano za Majkla jer to niko nece da kupi. Znaci definformacija!
Jel mozes da se raspitas kod tog ortaka, sta se dalje desava, gde se okupljaju na kom su sajtu, blogu , forumu ili da das ovaj link da nas neko iz grupe, svrati da nas poseti na ovaj nas forum, da nas poveze i informise malo, jer smo ovde ko pod kamenom. Ima nas jos fanova osim njih, ali mi nije jasno kako su oni povezani?
Mi svi ko da smo na razlicitim planetama, svasta.
Jel vazi, hoces li, ha ?
Ajde pusti malo buvu za nas ovde, vazi?

Poslednja izmena:
Moze i g2 , u Dirty Diana , onaj kraj kad se dere ono Dianaaaaaaa ... :lol: ... a c2 redovno , ono , svaki dobar pevac moze ... c2 je Dia(c2)-na(Bb1) u svakom refrenu pre kraja ... 8) :-o :o

Свака му част кад то може, Мајкл је чудо природе, сваким даном ме све више изненађује!

ima u Bg-u samo Moonwalker na DVD-ju da se nadje...isti je kao Dirty Dianin...piše na srpskom sve ono "film kao nijedan pre njega..." i evo, sad videh, piše isto Gandijeva 154...
inače, bila sam pre neki dan u Mamutu...sat vremena sam tražila i ništa nema, čak ni Thriller 25...nadjem i Princa, Madonu, nebitne likove iz 80ih, Janet...Majkla nigde !! I knjige sam tražila...ima samo jedna fotka iz Bad-a u nekoj enciklopediji pop muzike :roll:

ovo za fan club što pomene neko...pričao mi drug koji je još uvek u kontaktu sa Bg- fanovima, da već odavno planiraju da zakupe prostor u centru negde, neki lokal..skupili su pare i sad se premišljaju da li da ulažu baš jer ne znaju kako će to opstati...pričao mi kako bi sve oblepili posterima i nabudžili zvučnike ogromne i tu bi se svakog dana skupljali, pričali, pravili show, maskenbal, kao igranke neke..čuda..
ta priča je od pre par meseci, od tada nisam čula nikakve novosti, a te fanove ni ne poznajem, sve preko ortaka saznajem...
ja sam inače za...uvek !
Steta sto ja necu biti tamo,ako taj projekat uopste i uspije:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:Ja nijednog fana u CG ne poznajem:sad2::sad2:Samo sam cuo za jednu malu(ima oko 23 god),iz Podgorice je..Njena drugarica(moja komsinica) mi je pricala da je totalno LUDAAAAAAA za Majklom,od rodjenja,da VRISTIIIIIII kad ga vidi:eek::grin:place za njim:sad2:....Daj Boze da je upoznam:worth:....

SKINUO SAM BUCHUREST 1992:worth:
5zee2xceh2.gif
:)

A odakle si ti bese Kati?
E ljudi da vam kazem nesto otidjite na podforum hobijevi, da vidite Kati-jinu sobu !!!! :P
Blago tebi kad si mlada pa jos imas prava da pravis ludnicu.

odavde sam ja ..iz Košutnjaka...
ee, ne verujem da je to moja soba...:mrgreen: ne sećam se da sam kačila fotke svoje prave sobe ovde..jedino znam da sam se glupirala pre i stavljala slike one sobe gde se ne vidi zid od postera..ali to je od nekog psihopate :mrgreen: ali, da imam više postera, pravila bih ludaru, to je sigurno ;)

Hvala ti puno.
Kako to e-mail crna gora a adresa Gandijeva BG, kao i telefon 011. Malo me tu nesto buni.

Gde ima DVD, ja sam sve pretrazila, gledaju te kao vanzemaljca ? A o Mamutu da i ne pricam... oni su mi i rekli da ne postoji uvoz nicega vezano za Majkla jer to niko nece da kupi. Znaci definformacija!
Jel mozes da se raspitas kod tog ortaka, sta se dalje desava, gde se okupljaju na kom su sajtu, blogu , forumu ili da das ovaj link da nas neko iz grupe, svrati da nas poseti na ovaj nas forum, da nas poveze i informise malo, jer smo ovde ko pod kamenom. Ima nas jos fanova osim njih, ali mi nije jasno kako su oni povezani?
Mi svi ko da smo na razlicitim planetama, svasta.
Jel vazi, hoces li, ha ?
Ajde pusti malo buvu za nas ovde, vazi?

ee, ne ne ne...ne okupljaju se oni na kompu i netu :D
oni se bukvalno druže, ono uživo, iako su iscepkani po Bg-u...skupi se njih 30oro i zapale na Kališ, idu jedni kod drugih da gledaju spotove, koncerte, razmenjuju postere, pa kad neko zapali u inostranstvo svi se dogovore šta treba da se nabavi :D....ima dosta dogodovština koje sam slušala...
bilo ih je i više, ali mnogi su digli ruke od majkla :confused:, kao i ortak ovaj...kažu da ih jednostavno smori da 5 godina slušaju iste pesme i gledaju isti lik na zidu...a što je najgrdnije, jedna likuša bacila preko 100 postera kad je batalila fanovanje :eek: strašno!!!
i meni je trulo što smo svi iscepkani...ja jedino što se sa billie povremeno vidim, pa mi to dodje kao osveženje, jer nemam s kim da blebećem o majklu:mrgreen:
a ortaka ću da pitam čim se budemo videli...

Ovako, ima Moonwalker da se nadje u Domu Sindikata, na prvom spratu!!! To je što se tiče Beograda..
Ostale Dvd-jeve nisam naručivala, već sam lično kupila u Italiji. U Firenci sam našla u jednom cd shopu obične diskove i cena je do 7 evra...U Veroni nadjoh shop gde su i dvd-jeve imali pa sam uzela par komada i još koji cd...cena dvd je od 12-15 evra a običan cd do 7evra...U Bugarskoj ništa našla nisam...I eto u Grčkoj takodje, sem ovog Bukurešta od pre neki dan, to mi je jedan lik, grk, našao preko nekog prijatelja i to za 40 evra...hm, odoh ja opet u Italiju koji put 8)

@kejti Pa sto ih ne upoznas,te fanove i fanovice?Ti u BG-u,oni u BG-u, i ,eto, gotova stvar!

Mislis da bi njima zasmetalo da upoznaju jos jednog zaludjenika...:)

e, pa moj drug nikada nije hteo da me upozna:confused:...misli da ne bi bilo dobro po mene, jer su to većinom bolesni fanovi, koji nikada nisu negativno iskritikovali majkla, koji nikada nisu normalno odgledali koncert (već vraćali jednu istu scenu 10 puta ne bi li videli kako je Majk "savršeno" izveo odredjeni pokret, i tako se dive..)...pa kao da ne bi i ja postala psihodelija pored njih, da se ne mešam...ne razumem ja tog čoveka, al ajde...

Ovako, ima Moonwalker da se nadje u Domu Sindikata, na prvom spratu!!! To je što se tiče Beograda..
Ostale Dvd-jeve nisam naručivala, već sam lično kupila u Italiji. U Firenci sam našla u jednom cd shopu obične diskove i cena je do 7 evra...U Veroni nadjoh shop gde su i dvd-jeve imali pa sam uzela par komada i još koji cd...cena dvd je od 12-15 evra a običan cd do 7evra...U Bugarskoj ništa našla nisam...I eto u Grčkoj takodje, sem ovog Bukurešta od pre neki dan, to mi je jedan lik, grk, našao preko nekog prijatelja i to za 40 evra...hm, odoh ja opet u Italiju koji put 8)
U Firenci:eek::eek::eek::eek::eek:tamo imam jednu prijateljicu koja na ljeto dolazi ovdje tako da....:super::super::super:

Ne dirajte mi Euroviziju! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Ja sam super ultra mega hepi sto sam bila u Areni, bilo je bas lepo, bez obzira na vecinu kicerica pesama, ipak je bio spektakl. Ma, videla sam Noleta - meni dovoljno da bude cisto savrsenstvo!

Ne dirajte mi Euroviziju! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Ja sam super ultra mega hepi sto sam bila u Areni, bilo je bas lepo, bez obzira na vecinu kicerica pesama, ipak je bio spektakl. Ma, videla sam Noleta - meni dovoljno da bude cisto savrsenstvo!

A ne kazem ja nista za evroviziju i ja je pratim ( preko tv- a) nego je to spektakl sada kad smo culi da i MJJ gleda :lol: ( malo sutra ) Ako se odseli u Irsku i uzme i drzavljanstvo jas ce i da se takmici ha,ha, ha :tongue:

Meni bi bilo vece savrsenstvo da vidim nekog drugog al ajde sad! ( MJJ)
Od tenisera R. Federera ;-)

Ma nije, gde si ti bio protekla 2 dana kad su raspravljali kako je dao zvoje vozace da vozikaju Extra Nenu kad je pobedila na Evroviziji, to je komedija vic! Pa, kako je znao ko je ona ako nije gledao.

Poslednja izmena:

Back