Dirty_Diana'87
Primećen član
- Poruka
- 683
Stvarnodajte bre, dalje tu evroviziju od majkla...dovoljno je što ga pominju u Španskoj pesmi (u refrenu)
,kako se zove pjesma
Sinoc sam gledao Bukurest umjesto Evrovizije,tako da..:grin:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarnodajte bre, dalje tu evroviziju od majkla...dovoljno je što ga pominju u Španskoj pesmi (u refrenu)
,kako se zove pjesma
Sinoc sam gledao Bukurest umjesto Evrovizije,tako da..:grin:Jeste li sigurni da su njega spomenuliШто да не, таман да промовише нови албум![]()
,ako jesu onda su moji favoriti:grin:Да није то онај дио кад каже: EL MAIQUEL YASON?![]()
Ma zeza nas tamara malo, nema pametnija poslaMozda su i menjali tekst jer moguce da postoji spanska i engleska verzija ili je pogresno razumela taj deo po fazonu "Sta je babi milo to joj se i snilo"
![]()
,a zna li neko koji je Majklov zadnji odrzan koncert
I ja mislimJa mislim 30 godisnjica sa bracom J5 na skveru, nisam sigurna.
,ali to je davno -2001

Znas li ti sta je on izjavio u intervjuu na pitanje kako vidi sebe kroz 10 -ak god. jer se mozemo nadati turnejama kao sto ih pravi Tina T. i Rolingstonsi.? On rece da nesto kao u fazonu da mu ne pada napamet, uopste sebe ne zamislja radno, vec hoce da uziva u starosti i pladovima svog rada. A ne da kao ovi pomenuti radi turneje u tim godinama, kaze zato je je Dzejms Braun i otisao prerano.
Nece valjdqa sad da se ugasiZnas li ti sta je on izjavio u intervjuu na pitanje kako vidi sebe kroz 10 -ak god. jer se mozemo nadati turnejama kao sto ih pravi Tina T. i Rolingstonsi.? On rece da nesto kao u fazonu da mu ne pada napamet, uopste sebe ne zamislja radno, vec hoce da uziva u starosti i pladovima svog rada. A ne da kao ovi pomenuti radi turneje u tim godinama, kaze zato je je Dzejms Braun i otisao prerano.

....A ona njegova izjava da se vraca veci nego ikada

...што је по мени сасвим уреду. Његова је ствар да ли ће цијелог живота искапавати зној на позорницама или ће себи приуштити бар лагодан завршетак живота, и то уопште не би требало љутити или вријеђати његове обожаваоце.
Колико год бих вољела да чујем неке нове Мајклове пјесме, толико бих вољела да нађе свој мир и живи како се њему допада. Не можемо порећи да је дао све од себе претходних година - штавише...
!!! 
On je skoro srednjovjecan covjek.......I nije bas toliko star.....Dzejms Braun je imao blizu 80 kad je preminuo......Stonsi su sada u najvecoj top formi....Madona takodje....A on se iz godine u godinu sve vise gasi....

U pravu sieejjj, Majkl je Majkl !!!Nećemo da ga poredimo sad sa Stonsima i Madonom...
Što se tiče muzike, da je uradio samo Thriller i Bad, mislim da bi ova dva albuma bila sasvim dovoljna da opravdaju titulu kralja popa...
To što on nije fizički sposoban da u 50 godina održava koncerte, poput Madone i Stonsa, ne treba kritikovati...
Dosta se on istrošio na turnejama, mislim, preko 100 koncerata u 4 meseca!!!...pravio je najveće turneje u istoriji muzike i to u kasnim 30im!!!!!!
Nema čovek snage bre...em su ga i psihički slupali skroz, to isto ima uticaja na njegovo zdravlje i fizičko stanje...Madoni lako, kad ima onakvu narav, pa joj niko ništa ne može...a Majkla su ovom pedofilijom urnisali za svagda...
Ja sanjam o tome da iz prvog reda gledam Majkla voljenog na bini i umirem gledajući ga, ali ako čovek oće u penziju, pozdravljam ga zbog toga i potpuno podržavam (iako gasi i najmanju mogućnost ostvarenja jedinih iskrenih snova) poljupčić za Majkla![]()

dodje mi da

...I vidjeli smo kakav je bio 30th anniversary show8)....Hoce li ikada vise imati turneju

Nije fer-fan sam evo 4 god.,pocevsi fanovanje u vrijeme njegovog izlezavanja i vucaranja po sudovima
....Sve bih dao za jedan njegov koncert,pa makar bio gori od 30th ann. show

Nadam se da me razumujete
:grin:
A ko ne bi volioJa bi strasno volela da uradi jedan unpluged koncert i da ga izda na DVD.

:grin:
...kad gledam publiku na koncertima ja pišam od smeha...koje su to dijabolske face...onakve izraze lica nigde još nisam videla...kuknjava, cmizdranje.....
e, a stvarno su mu fanovi dileje...kad gledam publiku na koncertima ja pišam od smeha...koje su to dijabolske face...onakve izraze lica nigde još nisam videla...kuknjava, cmizdranje.....
![]()
ali...kolko mi god smešni bili, znam da bi potpuno isto postupila da se nadje preda mnom....
.e, a stvarno su mu fanovi dileje...kad gledam publiku na koncertima ja pišam od smeha...koje su to dijabolske face...onakve izraze lica nigde još nisam videla...kuknjava, cmizdranje.....
![]()
ali...kolko mi god smešni bili, znam da bi potpuno isto postupila da se nadje preda mnom....
Nije mi bas neko otkrice, a?Al Japanci su najveci fanovi mislim da sam procitala negde da ta zemlja ima najvise njegovih fanova po glavi stanovnika
Ukoceni ili ne , al mrdaju kad Majkl mrda kukovima.