Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E kad se ispricate o brcicima imam za vas drugu temu ( da se ne dosadjujemo dok ne stigne novi album :dash: .....a to moze potrajati i godinu dana jos ha,ha.)

Jeste li znali da Majkl odlicno crta - to je i Janet jednom prilikom rekla da mnogi ne znaju da Majkl jako lepo crta. Bdw naucila ga je Dajana Ros dok su duzi vremenski period ziveli kod nje, to je on napisao u svojoj knjizi koju ja imam :D Mopnwalk, i koja je usput da kazem puna njegovih crteza. Koje ste neke verovatno nalazili na netu a i mora da ima to barem ako niko drugi onda moonwalker80 u toj knjizi u elektronskom izdanju. Nadjoh jos koje nisam nikad videla, i neke su stvarno izuzetne... ali necu da vam ih dam, ne dam, ne dam, ne dam.! ...! :whistling:

Pa, dobro hajde:

Nacrtao covek Miki mausa kao sebe obucenog u odelo iz Bad-a , lik!

Ovo je skica kako je zamislio spot za triler :

I njega i Pol Markatnija u pesmi " The girl iz mine", stvarno je lik, cime se on bavi...

I opet Caplin, ne znam zasto je toliko opsednut Carli Caplinom ali stalno govori da obozava njegove filmove, i da je najbolji komicar svih vremena:

Eto toliko od mene a vi ako imate jos neki bacite ga ovde da ga vidim, jer skupljam to - Hvala sto ste gledali i ne menjajte kanal - prijatno! :worth:
Sada ,sam u skoli :P
Kad budem dosla, postavicu jos neke, imam jos.. Desetak :POvi crtezi su zaista... Covek je...:eek::eek:

Било је говора о Мајкловом ликовном стваралаштву на прошлој теми, али нисам видјела све оне цртеже.
Најјачи ми је онај први Мики Маус из BAD-а (има чак и коврџаве праменчиће као Мајкл), требао би то да понуди Дизнију :D!

Одушевљена сам у сваком случају, и искрено, још не вјерујем сасвим да је ово све његових руку дјело; превише је добро.
MAJKL JE ORIGINALAN:rtfm::twisted:....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!1
majkl izgleda snima duet sa wiliamom :(
strašno!!!
izgleda da ću morati unapred da se odreknem buduće muzike...zaista mi ne pada na pamet da slušam majkla u kombinaciji sa priučenim gospodinom...uhh...kako može da spadne na to...pa bolje bih prihvatila da ne snima ništa i batali mjuzu kad već nema inspiracije...:( majk je do historyja ionako rekao šta je imao reći (invicible, i tu pesme nisu baš za bacanje) ali wiliam!!!??od početka mi se nije svidela ta saradnja, nisam htela da unapred razmišljam, ali sad kad će da pevaju zajedno :( pa bilo bi me sramota da sam majkl....taj film ja neću gledati....iznervira me sad skorz...:x

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!1
majkl izgleda snima duet sa wiliamom :(
strašno!!!
izgleda da ću morati unapred da se odreknem buduće muzike...zaista mi ne pada na pamet da slušam majkla u kombinaciji sa priučenim gospodinom...uhh...kako može da spadne na to...pa bolje bih prihvatila da ne snima ništa i batali mjuzu kad već nema inspiracije...:( majk je do historyja ionako rekao šta je imao reći (invicible, i tu pesme nisu baš za bacanje) ali wiliam!!!??od početka mi se nije svidela ta saradnja, nisam htela da unapred razmišljam, ali sad kad će da pevaju zajedno :( pa bilo bi me sramota da sam majkl....taj film ja neću gledati....iznervira me sad skorz...:x
A nece valjda opet:sad2::dash:.....Dosta ga je bilo i na 25 thriller:twisted:

...vala, i previše...ali, moram da kažem da se willom još i tešim, jer kad bi pokušao nešto sa Justinom (kao madona), (ne daj bože ni u snu!!) ja bi momentalno raskinula sa majklom, za svagda!!!!!!a timbaland :neutral: ne, ne smem da pomišljam !!!
Znas u onaj broj BRAVA gdje je izasao Majklov poster iz Thriller ere,ima jedan intervju sa doticnim Timbalandom gdje on kaze da saradjuje sa Majklom....Ne daj boze....

inače, eo da izdvojim dve vrhunske pesme...pesme koje mi se najviše svidjaju od svih koje je majklica pevao kao klinče :) : Ain't no sunshine (iako je prepevana, perfektno je uradio) i with a child's heart ....bio je pravi vunderkid !!!!! :heart:

Кад видим ову слику, некако стичем осјећај да Мајкл ту уопште не припада, као да је грешком упао међу њих. :confused:

Meni je najtuznije sto na svim tim porodicnim fotkama se svi smeju ( pogledajte samo Titov kez ) a Majkl koji je uvek nasmejan, na tim fotkama nikad ne deluje previse srecno. Ne znam da li je to neko primetio.

I dok su svi skupa i odlicno se zabavljaju on bi radije bio solo:

nabavila !!! ...konačno....u originalnom pakovanju...weeeeeeeeeee!!!!!!!!! :D živeo Dangerous...
mj-bucharest.jpg

nabavila !!! ...konačno....u originalnom pakovanju...weeeeeeeeeee!!!!!!!!! :D živeo Dangerous...
mj-bucharest.jpg

E na ovim fotkama gde su mu malo zadignute pantalone ili na onim kada je namerno nosio krace pantalone ( obicno na Bed-u ), mi je uvek smesno to kako ima tanak deo noge iznak clanaka. Koliko su mu butine lepo oblikovane toliko su mu donji deo nogica mrsave :mrgreen:

Да ли неко зна је ли тачно да Мајкл може да дохвати C2?

Da dohvati .....................sta? Salim se!
Negde sam procitala koji mu je domet kada su note u pitanju, ali kako se u njih ne razumem , nije mi dugo ostalo u glavi :whistling: Ali se secam da je svojevremeno pisalo da je u pesmi Scream, neke delove iskljucivo Majkl morao da otpeva jer moze vise da "dohvati" nego Janet :ok:

Back