Vodjena Snom
Domaćin
- Poruka
- 3.551
Sada ,sam u skoliE kad se ispricate o brcicima imam za vas drugu temu ( da se ne dosadjujemo dok ne stigne novi album.....a to moze potrajati i godinu dana jos ha,ha.)
Jeste li znali da Majkl odlicno crta - to je i Janet jednom prilikom rekla da mnogi ne znaju da Majkl jako lepo crta. Bdw naucila ga je Dajana Ros dok su duzi vremenski period ziveli kod nje, to je on napisao u svojoj knjizi koju ja imamMopnwalk, i koja je usput da kazem puna njegovih crteza. Koje ste neke verovatno nalazili na netu a i mora da ima to barem ako niko drugi onda moonwalker80 u toj knjizi u elektronskom izdanju. Nadjoh jos koje nisam nikad videla, i neke su stvarno izuzetne... ali necu da vam ih dam, ne dam, ne dam, ne dam.! ...!
![]()
Pa, dobro hajde:
Nacrtao covek Miki mausa kao sebe obucenog u odelo iz Bad-a , lik!
Ovo je skica kako je zamislio spot za triler :
I njega i Pol Markatnija u pesmi " The girl iz mine", stvarno je lik, cime se on bavi...
I opet Caplin, ne znam zasto je toliko opsednut Carli Caplinom ali stalno govori da obozava njegove filmove, i da je najbolji komicar svih vremena:
Eto toliko od mene a vi ako imate jos neki bacite ga ovde da ga vidim, jer skupljam to - Hvala sto ste gledali i ne menjajte kanal - prijatno!![]()

Kad budem dosla, postavicu jos neke, imam jos.. Desetak
Ovi crtezi su zaista... Covek je...

.....a to moze potrajati i godinu dana jos ha,ha.)

ne, ne smem da pomišljam !!!

ima 2CD preko gigabajt ipo...Skinuo bih ga u DVD formatu ali mi nije ostalo toliko sati
...
Ne mora sve da lupeta sto radi...