Neptunijanka
Aktivan član
- Poruka
- 1.731
@Antonina
ovo za she's out of my life - baš isto htedoh da napišem juče...naravno da ne plače...najjače da će na svakom koncertu da ga dirne pesma i natera na suze...a lepo kazeš, to je koreografija za pesmu...da zastane, kao cmizdri, pa ćućne, i na kraju izgovori "lifeeeeeeeeee" :rolleyes: meni se baš svidja kad se folira(mislim, mozda i grešim, možda čoveka stvarno potrese pesma, ali baš svaki put - ne verujem)
,,,e, da :shock: kako je bio ružnjikav u Thrilleru :shock: ??? tu je možda čak i najlepši, brate!!!!!...kad je tek počinjao da "čačka" nos i bijo crn i mlad i sa kratkom kosajom i loknicama i kožnim jaknicama, aaaaaaaaaow!!:rolleyes: tu je vrhunski bio..a na onoj "makro" slici mi se ne svidja kako izgleda...usta mu šlogirana skroz...a i friz mi nekako ne ide uz njega...loknaje i in the closet mu baš saliveno stoje...nije trebao baš toliko da experimentiše s kosom...super mu bilo onako..do dangerousa (čak i remember the time mu je vrh)..
Ali ako gledamo na perod pre operacije meni se svidja kako je izgledao na Of the Wall- u sa kratkom kosicom

A u Triler eri mi deluje jos mrsavije nego ikada pre i licio je na nase cigancice.
Jednom moja kada je gledala neki spot sa Trilera kaze: "Vidi ko nas ciganin " 
. ( sada ce da me banuju
.
(mislim, mozda i grešim, možda čoveka stvarno potrese pesma, ali baš svaki put - ne verujem)
:rolleyes: tu je vrhunski bio..a na onoj "makro" slici mi se ne svidja kako izgleda...usta mu šlogirana skroz...a i friz mi nekako ne ide uz njega...loknaje i in the closet mu baš saliveno stoje...nije trebao baš toliko da experimentiše s kosom...super mu bilo onako..do dangerousa (čak i remember the time mu je vrh)..
! Смијала сам се добрих пет минута! 

...ali nigdje njegovih samostalnih albuma..osim onih sto je pjevao dok je bio j5 i tj.....

.....a to moze potrajati i godinu dana jos ha,ha.)