Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Antonina
ovo za she's out of my life - baš isto htedoh da napišem juče...naravno da ne plače...najjače da će na svakom koncertu da ga dirne pesma i natera na suze...a lepo kazeš, to je koreografija za pesmu...da zastane, kao cmizdri, pa ćućne, i na kraju izgovori "lifeeeeeeeeee" :rolleyes: meni se baš svidja kad se folira :mrgreen: (mislim, mozda i grešim, možda čoveka stvarno potrese pesma, ali baš svaki put - ne verujem)
,,,e, da :shock: kako je bio ružnjikav u Thrilleru :shock: ??? tu je možda čak i najlepši, brate!!!!!...kad je tek počinjao da "čačka" nos i bijo crn i mlad i sa kratkom kosajom i loknicama i kožnim jaknicama, aaaaaaaaaow!!:heart: :rolleyes: tu je vrhunski bio..a na onoj "makro" slici mi se ne svidja kako izgleda...usta mu šlogirana skroz...a i friz mi nekako ne ide uz njega...loknaje i in the closet mu baš saliveno stoje...nije trebao baš toliko da experimentiše s kosom...super mu bilo onako..do dangerousa (čak i remember the time mu je vrh)..

Ali ako gledamo na perod pre operacije meni se svidja kako je izgledao na Of the Wall- u sa kratkom kosicom

A u Triler eri mi deluje jos mrsavije nego ikada pre i licio je na nase cigancice. :think: Jednom moja kada je gledala neki spot sa Trilera kaze: "Vidi ko nas ciganin " :p

. ( sada ce da me banuju :confused: )

.

@Antonina
ovo za she's out of my life - baš isto htedoh da napišem juče...naravno da ne plače...najjače da će na svakom koncertu da ga dirne pesma i natera na suze...a lepo kazeš, to je koreografija za pesmu...da zastane, kao cmizdri, pa ćućne, i na kraju izgovori "lifeeeeeeeeee" :rolleyes: meni se baš svidja kad se folira :mrgreen: (mislim, mozda i grešim, možda čoveka stvarno potrese pesma, ali baš svaki put - ne verujem)
,,,e, da :shock: kako je bio ružnjikav u Thrilleru :shock: ??? tu je možda čak i najlepši, brate!!!!!...kad je tek počinjao da "čačka" nos i bijo crn i mlad i sa kratkom kosajom i loknicama i kožnim jaknicama, aaaaaaaaaow!!:heart: :rolleyes: tu je vrhunski bio..a na onoj "makro" slici mi se ne svidja kako izgleda...usta mu šlogirana skroz...a i friz mi nekako ne ide uz njega...loknaje i in the closet mu baš saliveno stoje...nije trebao baš toliko da experimentiše s kosom...super mu bilo onako..do dangerousa (čak i remember the time mu je vrh)..

Хахахаха, како ме насмија с овом шлогираном усном :rotf: ! Смијала сам се добрих пет минута! :lol:

Мени је исто без везе на оној слици, види се како му је и она рупица на бради лоше испала.
Ја из Трилера једино не волим оно кад стави чичкаве праменчиће да буду како мале шишкице.

Beat%20It.jpg

VRH, BRATE !!!:heart:

Ali ako gledamo na perod pre operacije meni se svidja kako je izgledao na Of the Wall- u sa kratkom kosicom

A u Triler eri mi deluje jos mrsavije nego ikada pre i licio je na nase cigancice. :think: Jednom moja kada je gledala neki spot sa Trilera kaze: "Vidi ko nas ciganin " :p

. ( sada ce da me banuju :confused: )

.

i u off the wall-u je odlicno izgledao...mnogi fanovi rekose da u off the wall-u razbija od ruznoce :neutral:

najaci dio u PRIVATE HOME MOVIES je kad elizabeth poklanja majklu onu sloncetinu ,a on bez texta ne moze da vjeruje...kraljica je bez svakoga....ZNA LI SE NESTO NOVIJE U VEZI NOVOG ALBUMA?JE POTVRDJENO DA IZLAZI 20 ovog mjeseca...STO SE MENE TICE NE MORA POZURIVAT JER SE PRAVI HITOVI DUGO PRAVE...evo nekoliko dana sam pod utiskom SHE DRIVES ME WILD...I NECETE MI VJEROVATI PISEM SA MOBILNOG TEL. JER MI JE KOMP. TRENUTNO NA POPRAVCI..

Nisam sigurna da postoji ploča Invicible, history i dangerous...ali od J5, Jacksonsa...do Bad-a 100% !!! i sećam se Heal the world da sam videla....
Inače, Italija je puna Majklovih cd-ova, Dvd-jeva i majici (i sigurno može da se nadje još sitnica ako se traži po zavučenim ulicama Verone).
Francuska isto, imaju prodavnice gde je ceo jedan sprat bukvalno sa MJ artiklima ..
Grčka, do sad nisam vidjala ništa, ali sam srećom ove godine naletela na grka (nekadašnjeg fana) koji će mi na leto pokazati gde ima....
U Beču, pragu, africi...ja rekla ujaku da traži-nema.
Beograd sam preturila ceo, samo sam Moonwalker našla..
Ja sam vidio sve ploce osim BLOODA....A sokirao sam se kad sam vidio Invincible plocu-i to fino u sredini mikijevo oko sto place..........NECETE MI VJEROVATI ALI PODGORICKI SHOPOVI VRVE OD ALBUMA JACKSON 5,THE JACKSONS.....ALI NIGDJE MAJKLOVIH SOLO IZDANJA..SHOCK....:frown::evil:
A KAD UDJEM U NEKI CD SHOP I PITAM IMAJU LI TAJ I TAJ MAJKLOV ALBUM ONI ME GLEDAJU KAO VANZEMALJCA!!!!!!!!!Ne znam je li se to vama desavalo????

@Antonina

Pa kako najlepsi kad je kao crnac najlepsi bio na OFF the Wall tu je bio secer sa osmehom i BEZ BRKOVA koje je posle na Thrilleru gajio- uzas na svakoj slici zaboravio da se obrije oko usta, ma fuj! :mrgreen:

Ja sam vidio sve ploce osim BLOODA....A sokirao sam se kad sam vidio Invincible plocu-i to fino u sredini mikijevo oko sto place..........NECETE MI VJEROVATI ALI PODGORICKI SHOPOVI VRVE OD ALBUMA JACKSON 5,THE JACKSONS.....ALI NIGDJE MAJKLOVIH SOLO IZDANJA..SHOCK....:frown::evil:
A KAD UDJEM U NEKI CD SHOP I PITAM IMAJU LI TAJ I TAJ MAJKLOV ALBUM ONI ME GLEDAJU KAO VANZEMALJCA!!!!!!!!!Ne znam je li se to vama desavalo????

Ma gde si ti video te silne ploce, jer u radnji ?

Pa izgleda da zato nije ni brijao, bio - ponosan kad kad su poceli (napokon) da se pojavljuvu brcici i slabasna brada. Bas je kasnio u razvoju i psiholoskom smislu secam se kad je u jednom intervjuu nesto komentarisao, ne secam se tacno sta iz perioda off the wall-a ne znam sta se dogodilo u njegovoj okulini, za sta se zacudi ili prvi put cuo za nesto da nije mogao da poveruje ( u neznam sta ) i onda kaze mislim opri nesto kao: "Boze kako sam bio naivan u to doba! " a imao je 20- tak god. tad - jadnicak, Mukica - sto bi rekla katy valjda.. Ali dobri ljudi su inace naivniji.

Poslednja izmena:
E kad se ispricate o brcicima imam za vas drugu temu ( da se ne dosadjujemo dok ne stigne novi album :dash: .....a to moze potrajati i godinu dana jos ha,ha.)

Jeste li znali da Majkl odlicno crta - to je i Janet jednom prilikom rekla da mnogi ne znaju da Majkl jako lepo crta. Bdw naucila ga je Dajana Ros dok su duzi vremenski period ziveli kod nje, to je on napisao u svojoj knjizi koju ja imam :D Mopnwalk, i koja je usput da kazem puna njegovih crteza. Koje ste neke verovatno nalazili na netu a i mora da ima to barem ako niko drugi onda moonwalker80 u toj knjizi u elektronskom izdanju. Nadjoh jos koje nisam nikad videla, i neke su stvarno izuzetne... ali necu da vam ih dam, ne dam, ne dam, ne dam.! ...! :whistling:

Pa, dobro hajde:

Nacrtao covek Miki mausa kao sebe obucenog u odelo iz Bad-a , lik!

Ovo je skica kako je zamislio spot za triler :

I njega i Pol Markatnija u pesmi " The girl iz mine", stvarno je lik, cime se on bavi...

I opet Caplin, ne znam zasto je toliko opsednut Carli Caplinom ali stalno govori da obozava njegove filmove, i da je najbolji komicar svih vremena:

Eto toliko od mene a vi ako imate jos neki bacite ga ovde da ga vidim, jer skupljam to - Hvala sto ste gledali i ne menjajte kanal - prijatno! :worth:

Sa sajta Popbox-a:

Snimcima od posebne "kulturne, istorijske ili estetske" vrednosti pohranjenim u američku Kongresnu biblioteku juče se pridružio i najprodavaniji album u istoriji pop muzike - Thriller Michaela Jacksona.

On se tako našao u društvu snimaka među kojima su, pored ostalog, govori političara i dela Roya Orbisona, Charlieja Parkera i grupe Sonic Youth (Daydream Nation).

Među 25 novih jedinica u kolekciji je i album Headhunters Herbieja Hancocka (1973), kao i snimak sa zvucima Zemlje iz 1977. koji je letelica Voyager ponela u svemir za slučaj susreta sa vanzemaljcima.

Svake godine, Kongresna biblioteka bira 25 snimaka; nominacije prilažu kako članovi odbora Biblioteke, tako i građani putem Interneta.

Ukupan broj snimaka u kolekciji sada je 250.

Poslednja izmena:
Sa sajta Popbox-a:

Snimcima od posebne "kulturne, istorijske ili estetske" vrednosti pohranjenim u američku Kongresnu biblioteku juče se pridružio i najprodavaniji album u istoriji pop muzike - Thriller Michaela Jacksona.

On se tako našao u društvu snimaka među kojima su, pored ostalog, govori političara i dela Roya Orbisona, Charlieja Parkera i grupe Sonic Youth (Daydream Nation).

Među 25 novih jedinica u kolekciji je i album Headhunters Herbieja Hancocka (1973), kao i snimak sa zvucima Zemlje iz 1977. koji je letelica Voyager ponela u svemir za slučaj susreta sa vanzemaljcima.

Svake godine, Kongresna biblioteka bira 25 snimaka; nominacije prilažu kako članovi odbora Biblioteke, tako i građani putem Interneta.

Ukupan broj snimaka u kolekciji sada je 250.
WOOOOOOOOOW. Hvala na info. :worth::worth:

Jeste li gledali "LIFE WITH MJ" od onog Martina Basira(zvase li se tako)...Nevjerovatno je kakva mu sve pitanja postavlja..Cak je Majkl jednom prekrio oci i zamolio ga da ga to ne pita...Jedna od najvecih gresaka u zivotu je ta sto je prihvatio ponudu za taj "dokumentarac",a u novinama je posle toga pisalo kako spava sa djecom itd....Majkl je tu rekao da se osjeca kao Petar Pan...Svugdje su bile statue i portreti Petra Pana(nista cudno,jos od djetinjsyva je bio fasciniran tim likom).................

Било је говора о Мајкловом ликовном стваралаштву на прошлој теми, али нисам видјела све оне цртеже.
Најјачи ми је онај први Мики Маус из BAD-а (има чак и коврџаве праменчиће као Мајкл), требао би то да понуди Дизнију :D!

Одушевљена сам у сваком случају, и искрено, још не вјерујем сасвим да је ово све његових руку дјело; превише је добро.

Back