Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Super za majice, meni iskreno nikada nije palo na pamet, mozda i ja probam da odradim koju kad budem imala vremena. A sto se tice ideje za majicu, bilo bi gotivna varijanta samo njegovih ociju, ako bi se nasla gotivna slicka.

Mislis nesto ovako :)
eyes_banner_wallpaper.gif

Ja se isto spremam da odstampam majce i imam neke ideje, pa kad bude bilo gotovo poslacu vam da vidite kako izgleda :)

Auuuuu, što to moćno izgleda...:shock:

A na kojem mjestu na majici staviti npr. ovu sliku? S koje strane?

Ove oci izgledaju dosta dobro, ali kao posebna slika ali vec na majici je diskutabilno. Uz odredjeno doterivanje u fotoshopu i kombinaciju sa nekim drugim slikama i prelivima mozda bi se izvuko odgovarajuci kvalitet sto se tice dobrog ukusa. Fora je da majca ne izgleda kao da je kupljena na pijaci :)

Pa, jeste, u pravu si, treba da bude originalna prije svega.

Pošto se ne razumijem baš u to, zanima me šta je tačno potrebno da sama napravim ovakvu majicu. Mislim, onako neko ukratko objašnjenje ako može ;)

Mislis nesto ovako :)
eyes_banner_wallpaper.gif

Ja se isto spremam da odstampam majce i imam neke ideje, pa kad bude bilo gotovo poslacu vam da vidite kako izgleda :)

ovakve majice su imali prodavci muzičkih prodavnica kad je Dangerous izašao :D ima negde snimak redova ljudi koji čekaju da bi kupili album....a radnja puna Dangerousa...
Inače, drug moj ima jednu premoćnu majicu isto. Takodje je iz Bukurešta...crna je, XXXXL je i ogromna Majklova slika i piše na ledjima MICHAEL JACKSON
Slika je na ovu foru...znate onu sličnu, samo Majkl gleda u drugu stranu....

kejti, pa šta ti se desilo? Vidim u profilu da si nešto gadno raspoložena...:-(

nećemo sad o tome, ovde je reč o Majklu ;)

Evo malo članaka u vezi s njim, uglavnom o T25

FOX News.com
We Report. You Decide.

Michael Jackson/Article 1

Jackson Evicted; 'Thriller' Flops

So many people ask me, "What’s wrong with Michael Jackson? How did he get into this terrible situation?" His beloved home, the 2,900-acre Neverland Ranch, is about to be auctioned off in public, with all his possessions in it, on March 19 outside the Santa Barbara County Courthouse.

And, no, this is one foreclosure the federal government is not going to bail out.

Not only that: after a big debut week for the 25th anniversary edition of "Thriller" with 166,000 copies sold. But in its second week, the updated "Thriller" dropped 65 percent and sold just 55,000 copies, according to hitsdailydouble.com.

The bigger question is: What happened to all those Michael Jackson fans? Where are the legions of devoted fanatics who write to me, who consider themselves Jackson’s best friends? Where are they?
Related

The fact is, if Jackson can’t sell more than 200,000 copies of a special edition "Thriller" in two weeks, he’s not going to be selling so many concert tickets after all.
And that may be an essential part of the equation as Jackson’s lawyer, Peter Lopez, makes a last-ditch attempt to refinance the $24.5 million loan needed to keep Neverland. Jackson is already leveraged to the hilt. He has assets on paper, but he doesn’t work. He doesn’t tour, and he’s not releasing records. Why would anyone in this economy lend him any more money?

One of Jackson’s biggest problems is that he won’t return to remunerative work. I told you two weeks ago that he recently was offered a great gig: 10 shows minimum, 30 max, at $1 million apiece to perform the "Thriller" album at London’s Millennium Dome. It was a solid offer from AEG Live. But he wouldn’t do it.

He also wouldn’t appear at the Grammys. He also refused to pitch in on "Thriller" publicity — most of it was done by producer Quincy Jones. It seems no one has ever told Jackson the old adage that 99 percent of life is just about showing up.

Working isn’t always fun, but it can be done. Say what you will about Michael’s sister, Janet, but she keeps going, making money. She’s made three albums in four years, tours constantly and knows how to play the game. Unlike Michael, Janet understands that she’s not entitled to anything. She goes out and gets what she wants and needs. Maybe Michael should take a lesson from his little sister.

Still a little unclear is what’s left in the Neverland main house. Now that the foreclosure is in place, Jackson may not have access to a lot of his possessions. If the property is auctioned "as is," the new owner may find himself with a treasure trove of highly collectible artifacts.

Oscar Buzzings

Michael Jackson/Article 2
*
Michael Jackson's Neverland Foreclosed; Auction Date Set

Tuesday, February 26, 2008

By Roger Friedman

Michael Jackson's Neverland Ranch is set be sold at auction on March 19.

Jackson received word Monday from Financial Title Company, the trustee, that unless he pays off $24,525,906.61 by that date, a public auction will go forward in Santa Barbara, Calif., in front of the county courthouse.

It's not just the house either. When Neverland is auctioned, it will include everything: all personal property inside, all fixtures and appliances, furniture, and "all merry go round type devices," any rides, games. The auction literally includes every single thing that is or isn't nailed down.

At this point, Jackson may just let the auction proceed. He hasn't been at Neverland since June 30, 2005, when he departed for Bahrain. No one lives there, the animals in the zoo are all gone, the rides are either sold or shut down.
Related

Financially, Jackson remains in no position to cure his dilemma. Even though he refinanced his $300 million loan from Fortress Investments with help from Sony Music, HSBC and Barclays Bank, the Neverland loan was not part of that deal. Fortress would clearly like to get out of the Jackson business altogether now, so selling at auction is their answer.

What if no one comes up with a decent bid? Fortress will likely take possession and list the property with a Santa Barbara real estate broker. Neverland could be marketed as a corporate retreat. Or perhaps a very wealthy new owner will show up and make a fire sale pitch.

But an era is about to end forever: Jackson, who brought this on himself, is about to lose one of his two biggest assets. All that will remain after that will be his song publishing interests, and they are leveraged into the next millennium.

More to come...

Michael Jackson/Article 3

Michael Jackson: $30 Million Offer to Play London

Michael Jackson had better wake up and smell the coffee. He’s got a real, solid, $1 million-a-night offer on the table to play London’s Millennium Dome.

AEG Live, as I told you a few weeks ago, wants Jackson to play its Millennium Dome in London. Sources tell me they’ve made him an extraordinary offer.

The deal that’s been offered could total up to $30 million. It begins with a $10 million guarantee for 10 nights, with a maximum of 30 nights adding up to $30 million.

The first grouping is all he has to do, though, just those 10 shows. With bump-ups, etc., he could gross around $17 million.

It’s not a hard show to do, either. The proposal, as I’ve been told, is for Jackson to stage his bestselling album "Thriller" from beginning to end at each show. Then, for encores, he would add in several hits from "Off the Wall" and other albums.
Related

The catch: These shows must be completed by the end of 2008, to coincide with the 25th anniversary of the album. The promoters originally thought it could happen this spring, but they’ve revised their plans to the fall.

"Thriller 25" — with tracks remixed by Akon, will.i.am and others — was released Tuesday and is said to be selling very well. Hitsdailydouble.com predicts the package could sell between 90,000 and 120,000 copies.

Not bad for a 25-year-old recording.

This whole deal for Jackson to perform at the Millennium Dome is tricky. I’m told the AEG people really wanted Jackson to make some kind of appearance at the Grammys on Sunday to drum up excitement.

"He was too scared," a source said. "He was nervous about tripping or doing something wrong. He’s paranoid. He’s got to get over it."

But $30 million — which is more like $15 million after taxes — is better than Jackson could hope for, considering his financial situation. Recently, Barclays and HSBC banks worked with Sony Music to refinance Jackson’s massive $300 million loan from Fortress Investments.

But Fortress still has a $23 million lien on Jackson’s Neverland property. That loan is separate from the aforementioned one and is in default. Fortress could foreclose at any time.

The AEG offer should pique Michael’s interest for other reasons, too. If he can complete the 30-concert run, he’d beat Prince’s record of 21 shows. And, sources say, Prince didn’t clear the $1 million-a-night take. Why?

"He charged 31.21 British sterling per show. He got the number from the album that was out at the time, called "3121." And that was taken from his address. And the numbers added up to seven, which he also liked."

Luckily, Michael Jackson has no address at this time, so that shouldn’t be a problem.Michael Jackson: $30 Million Offer to Play London

Thursday, February 14, 2008

By Roger Friedman

( Balkan je definitivno bure baruta. )
Elem, secam se ja kad sam pocetkom 90-tih nosila u skolu majce koje su se stampale na svakom koraku i prodavale na zelenoj pijaci u vreme Dangerous-a ( bile su loseg kvaliteta, krojene siroko kao za King - Konga ) ali ja sam ih nosila u skolu redovno i naravno mnogi me prozivali, ja se durila, raspravljala, eh kakvi su to bili dani. Secam se vidjala sam jedan bracni (par kod nas u Pancevu) koji je zajedno nosio majce MJ i nasmejali se kada bi prosli pored mene i sestre u majcama. :) Volela bih kada bi napravio veliki bum opet - da se ponovo svuda po ulici prodaju i nose majce, jer onda znaju i ptice na grani da je Majkl ponovo uspeo!

eh...da mi je samo jedan dan da proživim tako...:roll:
Baš mi je krš što je ovako kako je danas.
Svi fanovi su utihnuli, samo se prisećaju starijih vremena i to je to. Slušam priče starijih fanova...kada su kačili postere po sobi, prozivali se sa hejterima...kada si na jaknu i ranac okačio 20 majklovih bedževa, uvijao sveske u MJ postere, štampao majice, pokušavao da kopiraš Majklovu frizuru ili kao kreten nosiš jednu rukavicu :) ...pa kada se više fanova skupi da gleda koncert...
Ne znate koliko mi je krivo što mi je takav jedan period uskraćen, a zaista mislim da su to najlepša vremena.
Danas, mogu da se trudim kolko hoću, ali sve je džabe jer nema onog pravog osećaja koji fan treba da oseća. Prvenstveno, okruženje je najšugavije. Više se osećaš kao vanzemaljac i uljez medju svim ljudima kojima je Majkl prikazan kao kriminalac. Zatim, kad nemaš podršku drugih fanova, nekoga sa kim bi mogao da razmeniš mišljenja i u čijem društvu bi u potpunosti mogao da obožavaš Majkla, opet je sve uzaludno.
Ali, šta da se radi...samo znajte, ja se još uvek ne predajem ;)

E bas si me sad podsetila na neka stara vremena, na period moje osnovne skole od 87 do 94-95 god. Secam se i omotaca za sveske sa likom Majkla Dzeksona, a najace mi je bilo kada sam u trecem ili cetvrtom razredu u skolskim novinama koje su se zvale "Tik-Tak" izvuko ogroman poster Majkla Dzeksona, slican onom iz spota Black or White. Pa onda kad se setim prenosa koncerta Dangerous iz Buckuresta 92 god. Eeeeee, stara dobra vremena.

U "Dečjim Novinama" i "Ćao" časopisima je bilo najviše BAD postera :D te novine su krajem 80ih izlazile kod nas ( i baš je kvalitetan papir tada izradjivan, onaj u boji i "mastan") i u skoro svakom broju je bio neki poster...U Dečjim Novinama su uglavnom giga posteri bili...tipa: Moonwalker i Majkl sa omota za Bad album :rolleyes:
I u "Bravo" je baš dosta Majklovih postera bilo u vreme HISTORYja...

Svi fanovi su utihnuli, samo se prisećaju starijih vremena i to je to. Slušam priče starijih fanova...kada su kačili postere po sobi, prozivali se sa hejterima...kada si na jaknu i ranac okačio 20 majklovih bedževa, uvijao sveske u MJ postere, štampao majice, pokušavao da kopiraš Majklovu frizuru ili kao kreten nosiš jednu rukavicu :) ...pa kada se više fanova skupi da gleda koncert...
Ne znate koliko mi je krivo što mi je takav jedan period uskraćen, a zaista mislim da su to najlepša vremena.
Danas, mogu da se trudim kolko hoću, ali sve je džabe jer nema onog pravog osećaja koji fan treba da oseća. Prvenstveno, okruženje je najšugavije. Više se osećaš kao vanzemaljac i uljez medju svim ljudima kojima je Majkl prikazan kao kriminalac. Zatim, kad nemaš podršku drugih fanova, nekoga sa kim bi mogao da razmeniš mišljenja i u čijem društvu bi u potpunosti mogao da obožavaš Majkla, opet je sve uzaludno.

E, da, to su bila vremena... Ali, ko zna, možda se ipak jednog dana neko sjeti da ako se moda uvijek vraća, onda može i ovakvo vrijeme da se vrati. Mislim da bi današnjoj omladini malo otvorili oči, jer izgleda da sve češće zaboravljaju na prave kvaliteta koji su zaslužili da budu pominjani i slavljeni.

Hehe, kad se setim moje tinejdz sobe i spomenara - Majki, Majki, Majki. Ja sam sa drugaricama cak slavila MAjklov rodjendan. Jaooo, kako smo lude bile, hehe, blam me da kuckam ovde sta smo sve radile! Plus, tada je MTV valjao. Bile su to rane 90te, najgori moguci period, ali nas je vodila Majklova muzika i bile smo bas bezbrizne.

Ljudi, ja sam nesto vrlo skepticna sto se tice albuma. Mislim da nece ni izaci. Majkl sada nije u studiju, i ne kapiram - ako je nesto snjimio, trebalo je da izadje vec, cak nema ni najave, a albumi se najavljuju i do godinu dana unapred. Mislim na zvanicnu najavu, a ne na ove traceve reko Will, pa reko Akon. Eto oni rekli da je u pitanju neko veliko iznenadjenje..maaaa. :-|

Sta te briga za druge?!

Nemam ni ja s kime da pricam o tome kako mi je i zasto Mj sladak(''kako volis predofila?''),zasto volim njegove pesme,pa cak ni o roku nekom nema price.:roll:

TI ga volis,i kraj.;) A i srpsko drustvo je sto se tice slusanja muzike u haosu.:-|

Je l ima negde da se kupi Majklov bedz?

Eto ja ocigledno ne mogu bez vas........Ove pet dana namjerno nisam dolazio....Priznajem moj ponos je bio jaci od mene(eto priznajem i Majiska "javno" ti se evo izvidjavam....)A kad vec spominjete majice trenutno nemam nijednu,ali striko mi drzi stampariju(kako se toga ranije ne sjetih)...pa cu ostampati malo vise komada na majicama......Vec sam odabrao neke slicke:ona na prsticima iz Jam,porter crno-bijeli,BAD i jos neke

Hehe, kad se setim moje tinejdz sobe i spomenara - Majki, Majki, Majki. Ja sam sa drugaricama cak slavila MAjklov rodjendan. Jaooo, kako smo lude bile, hehe, blam me da kuckam ovde sta smo sve radile! Plus, tada je MTV valjao. Bile su to rane 90te, najgori moguci period, ali nas je vodila Majklova muzika i bile smo bas bezbrizne.

Ljudi, ja sam nesto vrlo skepticna sto se tice albuma. Mislim da nece ni izaci. Majkl sada nije u studiju, i ne kapiram - ako je nesto snjimio, trebalo je da izadje vec, cak nema ni najave, a albumi se najavljuju i do godinu dana unapred. Mislim na zvanicnu najavu, a ne na ove traceve reko Will, pa reko Akon. Eto oni rekli da je u pitanju neko veliko iznenadjenje..maaaa. :-|

Ma Majklu sada Saturn koci svasta nesto- sigurno ce mu album izaci sa zakasnjenjem - podebelim. Covek je u svim vrstama problema trenutno, tako da vegetira :p A i navikli smo da je kod njega sve opusteno, pa on je valjda najlenjiji muzicar :smile: sto jedna rece na nekoj drugoj temi - izdaje jedan ili dva albuma za deceniju :p Skontao je da mu i ovako dobro ide, ne mora vise da se cima. :lol:

Back