Ovo je baš, baš, baš bez veze... Ne vidim uopšte šta im je to trebalo...:|
Ma...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je baš, baš, baš bez veze... Ne vidim uopšte šta im je to trebalo...:|
Michael Jackson and family are to star in reality TV show?!!!
It has been reported that Michael Jackson and his family are set to star in their own reality TV show. It’s said that the hour-long show will be shown on Channel 4 and will follow the Jackson’s as they try and fit in with the local community in Devon the South West of England.
The Jackson’s are set to move in May into a rented five-bedroom holiday home in the town of Appledore, near Barnstaple. Tito will be permanently based at the property, while the others will just visit from time to time.
.
Tito said that “My family love North Devon and the wonderful countryside and friendly people, I’m really looking forward to buying a home here. Michael likes it here too, as no one bothers him. I am looking forward to living in Barnstaple and I hope the Barnstaple public will respect our family’s privacy.”

Pa naravno da nije trebala da pocne sa mi Srbijanci,Crnogorci,Makedonci.........Dovoljno je bilo da kaze samo MI,jer na ovom forumu nisu samo Srbi,iako je srpski forum...(kao sto si i ti sigurno clan nekog sajta koji nije srpski)............A uostalom svi smo clanovi MJFC koji je engleski,a koji spaja sve Majklove fanove.............I stvarno mi je muka od ovog nacionalnog dijeljenja, ja Crnogorac,ti Srbin,on Afrikanac,ona Albanka i te ostale gluposti..............A uostalom ne bih da prozivam,ali i T@mar@ nije srpkinja,vec iz Sarajeva,pa je eto isto kao i ja, na ovom sto vi kazete "srpskom" forumu,iz cistog razloga sto u BiH i CG nema puno fanova da su zvanicni(ja jos nijednog u CG osim mene ne znam,a vjerovatno postoji..ko zna)......A i ja licno protiv vas nemam nista.......ali eto cisto da se zna da na ovom forumu nisu samo Srbi.......ops::wink::rolleyes:
Ghosts je ok. Ne znam, mislim da je Majkl svoje ideje o duhovima, zombijima i čudovištima kompletno prikazao u Thrilleru, tako da ja Ghosts smatram nekom vrstom kopije Thrillera...ali opet, to je neko moje uvrnuto zaključivanje...Meni se nekako vise svidja "Ghosts".........
Ja sam se sa teme skolonila zbog tebe i tvojih uvreda i spama, a na onu nicim izazvanu, tvoju opasku na nacionalnoj osnovi sam - morala da odgovorim.Znaci ovdje je jedan visak.........Birajte ko ostaje,jer ja sa Maklinom,Marinom ili kako se vec zove ne mogu da ostanem na ovoj temi........zato vas molim da brzo odlucite........sa njom na ovoj temi ne mogu biti....a sjecate li se njene izjave da se vise nece vracati itd....?????Zato vas molim brzo i realno da mi odgovorite,bez navodnog odgovora "ne svadjajte se,ovdje smo zbog Mikija itd....."..Zato brzo molim Vas...
Ja kazem, cao Dirty
*tema - da li je neko štampao Majklove sličke na majicama, garderobi...ili planira???
Pravi prijatelji se uvijek u nezgodi prepoznaju,to se i sada desilo......Uostalom "Ko ce kome,ako ne svoj svome",zar ne????Jedino sto jos imam da kazem je to da mi je bilo divno do sada sa vama,vjerovatno najljepsi period "Majklove opsjednutnosti".......Mozda se nekada i sretnemo na nekom drugom forumu,ko zna....Nazalost necu biti tu da sa vama podijelim utiske kada izadje novi albumJa kazem, cao Dirty
*tema - da li je neko štampao Majklove sličke na majicama, garderobi...ili planira???

(ovo stvarno placem-iskreno).....Sve vas voli i ljubi vas D.D'87
Pa nije mi palo na pamet, ali bi bas bila fora! Sta bi stampala, koju sliku?
Ja bi moonwalk pozu kako stoji na prsticima. E tu majcicu bi setkala, jos da bude uska i jos chopim neke cizmice po uzoru na one Madonnine iz onog novog 4oro minutnog spota. 8)

,evo upravo nadjoh fotku...
@kejti cestitam na 1000om postu!
Ovo je koma

kako je dobro...eh, samo da je majkl izašao kao pobednik
ima i ovaj, ali je bolji onaj prvi.