Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Michael Jackson and family are to star in reality TV show?!!!

It has been reported that Michael Jackson and his family are set to star in their own reality TV show. It’s said that the hour-long show will be shown on Channel 4 and will follow the Jackson’s as they try and fit in with the local community in Devon the South West of England.

The Jackson’s are set to move in May into a rented five-bedroom holiday home in the town of Appledore, near Barnstaple. Tito will be permanently based at the property, while the others will just visit from time to time.
.
Tito said that “My family love North Devon and the wonderful countryside and friendly people, I’m really looking forward to buying a home here. Michael likes it here too, as no one bothers him. I am looking forward to living in Barnstaple and I hope the Barnstaple public will respect our family’s privacy.”

OMG , meni je ovo skroz kul ... jos im samo to fali i likchine su ... nadam se da ce da budu sto otkaceniji , ekscentricni , ludi , ekstravagantni etc ... 8) :-o :o

Pa naravno da nije trebala da pocne sa mi Srbijanci,Crnogorci,Makedonci.........Dovoljno je bilo da kaze samo MI,jer na ovom forumu nisu samo Srbi,iako je srpski forum...(kao sto si i ti sigurno clan nekog sajta koji nije srpski)............A uostalom svi smo clanovi MJFC koji je engleski,a koji spaja sve Majklove fanove.............I stvarno mi je muka od ovog nacionalnog dijeljenja, ja Crnogorac,ti Srbin,on Afrikanac,ona Albanka i te ostale gluposti..............A uostalom ne bih da prozivam,ali i T@mar@ nije srpkinja,vec iz Sarajeva,pa je eto isto kao i ja, na ovom sto vi kazete "srpskom" forumu,iz cistog razloga sto u BiH i CG nema puno fanova da su zvanicni(ja jos nijednog u CG osim mene ne znam,a vjerovatno postoji..ko zna)......A i ja licno protiv vas nemam nista.......ali eto cisto da se zna da na ovom forumu nisu samo Srbi.......:oops::wink::rolleyes:

Znaci ona ne sme da kaze "mi Srbi", nego treba da napise samo "mi"?

Uskaces sam sebi u rec. Vidi ovako, devojka je napisala za nas Srbe kakvi smo, zato je, dakle, napisala "mi Srbi", tacnije "i treba da se druzimo a ne po srprki DA BAS SVOJE NAJVISE MRZIMO - to je najgora nasa osobina i da taj gen zaista zivi u nasem narodu"

Dakle, ako bi napisala "mi" kako ti zelis odnosilo bi se i na druge narode, a njena misao se odnosila na nas Srbe tj. kakvi su Srbi kao narod u vezi sa svadjama na pdf.

Ja ne vidim razlog zasto si se ti osetio prozvanim kada niko nije pomenuo tvoj narod (ne znam koje si nacionalnosti, zato ne zelim da isticem, a i ne zanima me).

Dalje, ti kazes "..I stvarno mi je muka od ovog nacionalnog dijeljenja, ja Crnogorac,ti Srbin"
A u prethodnom postu si rekao "..i ja nisam srbin(posto to navodis u tekstu...)"

Da li ti je sad jasno koliko sam sebi uskaces u rec. Pazljivo procitaj sta si napisao. Muka ti je od nacionalnog deljenja, a sam si se izjasnio, iskljucivo, kako ti nisi Srbin. A pri tom nikome ti nisi ni pao na pamet.

I za kraj da citiram jos jednu glupost : "A uostalom ne bih da prozivam,ali i T@mar@ nije srpkinja,vec iz Sarajeva" Znaci naucili smo nesto novo, u Sarajevu ne zive Srbi.

Lepo si nas izdelio po nacionanoj osnovi na forumu koji se odnosi na muziku. Svaka cast tebi i ovim nazovi moderatorima koji jedva cekaju da se unisti mj tema, a zato te i ne banuju jer vredno radis na unistenju ove teme.

Meni se nekako vise svidja "Ghosts".........
Ghosts je ok. Ne znam, mislim da je Majkl svoje ideje o duhovima, zombijima i čudovištima kompletno prikazao u Thrilleru, tako da ja Ghosts smatram nekom vrstom kopije Thrillera...ali opet, to je neko moje uvrnuto zaključivanje...:D
Mislim da je mogao malkice da skrati, jer se ja ubijem od smora dok oni duhovi skaču naokolo, pa se pretvori u kostura, pa u čudovište...nekako je previše radnji natrpao...ali, moram da priznam da je koreografija za 2Bad fenomenalna!!!A ja inače ne volim filmove, spotove sa naprednom tehnologijom...jer nekako više ubijaju suštinu priče nego što pomažu njenom dočaravanju...tako da je lepi stari CAPTAIN EO uvek moj izbor ;)

Znaci ovdje je jedan visak.........Birajte ko ostaje,jer ja sa Maklinom,Marinom ili kako se vec zove ne mogu da ostanem na ovoj temi........zato vas molim da brzo odlucite........sa njom na ovoj temi ne mogu biti....a sjecate li se njene izjave da se vise nece vracati itd....?????Zato vas molim brzo i realno da mi odgovorite,bez navodnog odgovora "ne svadjajte se,ovdje smo zbog Mikija itd....."..Zato brzo molim Vas...

Ju brate , vi ste jos gori nego kad smo se Katy i ja svadjali :lol: ... nema sta ko da odlazi sa teme niti da mi to biramo , oduka je skljucivo vasa , mada mislim da svako moze dati svoje misljenje o stvarima , bez provokacija , vredjanja ... i kraj ... 8) :-o :o

Znaci ovdje je jedan visak.........Birajte ko ostaje,jer ja sa Maklinom,Marinom ili kako se vec zove ne mogu da ostanem na ovoj temi........zato vas molim da brzo odlucite........sa njom na ovoj temi ne mogu biti....a sjecate li se njene izjave da se vise nece vracati itd....?????Zato vas molim brzo i realno da mi odgovorite,bez navodnog odgovora "ne svadjajte se,ovdje smo zbog Mikija itd....."..Zato brzo molim Vas...
Ja sam se sa teme skolonila zbog tebe i tvojih uvreda i spama, a na onu nicim izazvanu, tvoju opasku na nacionalnoj osnovi sam - morala da odgovorim.

Vidim shvatio si da si pogresio, a tvrda glava nece da prizna pa pocinje da ucenjuje druge forumase sa "ona ili ja".

Znas ti vrlo dobro koji je moj nik, samo se pravis.

Ja kazem, cao Dirty ;)

*tema - da li je neko štampao Majklove sličke na majicama, garderobi...ili planira???

Pa nije mi palo na pamet, ali bi bas bila fora! Sta bi stampala, koju sliku?
Ja bi moonwalk pozu kako stoji na prsticima. E tu majcicu bi setkala, jos da bude uska i jos chopim neke cizmice po uzoru na one Madonnine iz onog novog 4oro minutnog spota. 8)

Ja kazem, cao Dirty ;)

*tema - da li je neko štampao Majklove sličke na majicama, garderobi...ili planira???
Pravi prijatelji se uvijek u nezgodi prepoznaju,to se i sada desilo......Uostalom "Ko ce kome,ako ne svoj svome",zar ne????Jedino sto jos imam da kazem je to da mi je bilo divno do sada sa vama,vjerovatno najljepsi period "Majklove opsjednutnosti".......Mozda se nekada i sretnemo na nekom drugom forumu,ko zna....Nazalost necu biti tu da sa vama podijelim utiske kada izadje novi album:cry::cry::cry::cry:(ovo stvarno placem-iskreno).....Sve vas voli i ljubi vas D.D'87

Meni je uvijek žao kad Majklovi fanovi napuste ovu temu (kao što smo imali priliku da vidimo, otišli su mnogi, čak i najvjerniji, a svi znamo ko su oni...)
Dakle, ja nisam ni protiv koga, ali jesam protiv jedne stvari - propadanja ove teme zbog nesloge (što sasvim ozbiljno prijeti :-()

Što se tiče majica: naravno da mi je padalo na pamet, ali ovdje nemam baš neke mogućnosti za to, svi neprofesionalno rade, meni štampač u kvaru, i tako... :-(
Ali, ne da bih voljela da ju imam, nego ju ne bih skidala sa sebe! :p

Pa nije mi palo na pamet, ali bi bas bila fora! Sta bi stampala, koju sliku?
Ja bi moonwalk pozu kako stoji na prsticima. E tu majcicu bi setkala, jos da bude uska i jos chopim neke cizmice po uzoru na one Madonnine iz onog novog 4oro minutnog spota. 8)

Hm..da, super ideja.
:D Baš sličnu takvu sam i sama radila...isto stoji na prstićima, ona čuvena poza, samo što je Dangerous era :D

Dugo sam birala fotke, tražila da budu minimum 1000x1000, tražila kvalitetne štamparske firme i pre dve godine me moji obradovali ovakvom majicom :D
Preko neta su shopovali (kreteni) ali je nekim čudom dobro ispala. Baš su je kvalitetno uradili, a i veličinu majice su pogodili. Evo i dan danas je nosim, nije se pokvarila slika, niti je izbledela...odlična je.
Danijela mi je davala i papire za štampanje (hvala Billice :D ) i na jednoj staroj torbi sam nalepila isto jednu Dangerous sličku, kao i na jastučnicu.. ali posle svakog pranja je sve bledja i bledja, ali njena teksas jakna je savršeno ispala!!
I na kraju, najjaču majicu koju imam je direktno došla iz Bukurešta, sa History koncerta iz 1996. godine. Ogromna je, XXL, bela i savršena :D Zaljubljena sam u nju!!! Velikim slovima piše MICHAEL JACKSON i naslikana je ogromna glavurda iz Black or White spota, onda Majkl sa onog foto-sešna kad je maskiran u Princa i Majkl sa BAD turneje :D Znači, taj kvalitet je nenormalan...drug mi je poklonio pre par godina, a majica je kao juče kupljena...i on je pre mene nosio, a pre njega još jedna starija žena (fanatik) Majicu sam nosila napolje, na treninge, spavala u njoj...znači nema šansi da se raspadne sledećih 50 godina...
jojj, sve sam džabe opisivala :mrgreen: ,evo upravo nadjoh fotku...

Još planiram da radim neke majice, zato mi je i palo na pamet da vas pitam za ideje...baš mi se nešto nosi Majkl...

Super za majice, meni iskreno nikada nije palo na pamet, mozda i ja probam da odradim koju kad budem imala vremena. A sto se tice ideje za majicu, bilo bi gotivna varijanta samo njegovih ociju, ako bi se nasla gotivna slicka.

Jao, vidite dečiju predstavu "The Wiz", po uzoru na čuveni Motown mjuzikl sa Dianom Rossić i Michael Jacksonom :D Kako su slatki....

http://setxhomepage.com/content/fulltext/?cid=7155

thewiz20080404120735400hu7.jpg

Remember the Motown spectacular of ‘The Wiz’ with Michael and Diana Ross?
Well now it is being staged by the ‘Inspire, Encourage, Achieve Program’, the Jefferson County Juvenile Probation Department and the Texas Youth Commission.
The children have written, produced, directed, acted and sang in their own presentation of the African-American version of ‘The Wizard Of Oz’ at the Julie Rogers Theatre in Beaumont, Texas.
Last Friday morning saw hundreds of schoolchildren watch the first live performance, which was then staged twice more on Saturday.

Joj, kejti će me ubiti s ovim majicama... Da ste samo vidjeli moj pogled kojim sam zurila u ovu majicu iz Bukurešta, pa dobrih 10 minuta....:cry:
Hoću i jaaaaaa!!!

Što se tiče prijedloga za štampanje, stvarno je teško odlučiti...Možda bi idealna bila kombinacija više slika (kao gore navedena majica :D). Ili ako je majica bijela, možda Majkl sa BAD omota, a ako je crna, ona slika gdje ima Majkl beba i Majkl sad, pa piše ono 29.8.1958. legend was born (ne mogu sad da ju nađem).

"I Am The One Featuring Strugz & Michael Jackson"

Produced By Strophic
Electric Gutar damon Revenge
Vocals : Michael Jackson
Lyrics : Strugz Of Team Wreckless
Co-Produced By Joshua Jenkins of K&S Productions

THE LATEST CREATION BY STROPHIC THE PRODUCER OF PHILADELPHIA.CONSIDERED TO BE
ONE OF THE MOST STUNNING AND CREATIVE REMIXES EVER.
OUT BEATING KANYE WEST'S 2008 VERSION ON THRILLER 25TH ANNIVERSARY.

THE SONG WAS ALSO FEATURED ON MJSTAR. COM
ONE OF MICHAEL JACKSON PREMIERE WEBSITES.

www.myspace.com/strugz
www.myspace.com/teamwreckless

led39b6554404a770c6a258yf3.jpg

Back