SmoothCriminal
Zainteresovan član
- Poruka
- 250
20000 poruka?! 
Pa o cemu ste vi pricali toliko deco?
Jel zakljucavaju temu sad? Da otvorimo novu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@dangerouspyt - Odlicne su pesme, svidjaju mi se.
@Man in the mirror - Nece, pritisnem "Run" i kaze mi "An error occurred while reading the file." Ovo nije prvi put da me tako zeza.
Kad smo vec kod City Records-a znate li da je nekad skoro izasla kompilacija hitova sa sve Zeljkom Samardzicem, Joksimovicem I Sergejom Cetkovicem na celu pod nazivom "KRALJEVI POPA".![]()
@dangerouspyt - Odlicne su pesme, svidjaju mi se.
@Man in the mirror - Nece, pritisnem "Run" i kaze mi "An error occurred while reading the file." Ovo nije prvi put da me tako zeza.
Kad smo vec kod City Records-a znate li da je nekad skoro izasla kompilacija hitova sa sve Zeljkom Samardzicem, Joksimovicem I Sergejom Cetkovicem na celu pod nazivom "KRALJEVI POPA".![]()
Muka mi jeod ove rasprave! Da se zakljuca ova tema momentalno!
Svi koji su spremni i zele da poveruju da je Majkl ziv neka mi se obrate na pp imam za njih neke zanimljive informacije ... ali nemojte da mi saljete poruke samo iz radoznalosti ... zelim samo one koji stvarno veruju da je ziv !
Kazem da mi se obratite na pp da ne bih objavljivao ovde pa da opet nastane neka rasprava o tome
![]()
Dino Merlin, Sergej Cetkovic, Zeljko Joksimovic, Zeljko Samardzic i Tose Proeski....
http://www.yu4you.com/Kraljevi-pop-muzike-18-hitova-Razni-izvodjaci,cd,4860,sr?affiliateid=10001
Ne , pa kazi ovde javno. Mada je po meni to sve bull s h i t.![]()
Potpisujem
Ti mi kazi....
Spominjem kraljeve popa![]()
E upravo zbog ovoga ne zelim ovde javno da iznesem ...
Nemoj da se ljutis ali zaista ne bih voleo da mi se na pp javi ovako neko kao ti naprimer cisto iz radoznalosti ... zelim samo one koji veruju
Opet kazem nemoj da se ljutis![]()
opet se ti za sitnicu ljutis![]()
Girlicious znam da postujes Majkla ali ova tema mora da se zakljuca.
Postovi su krajnje odvratni sem onih koje su pisali MJ fanovi.
20000 poruka?!
ides u offtopic![]()
Ali ako se mi sa one prebacimo na ovu temu??? Sta bi falilo? Sto da otvaramo novu, kad ima ova, i lepo nastavimo da divanimo o lepotama koje nam MJ pruza!!???
I oteramo ove hejtere!
Ali ako se mi sa one prebacimo na ovu temu??? Sta bi falilo? Sto da otvaramo novu, kad ima ova, i lepo nastavimo da divanimo o lepotama koje nam MJ pruza!!???
I oteramo ove hejtere!