Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@dangerouspyt - Odlicne su pesme, svidjaju mi se. :super:

@Man in the mirror - Nece, pritisnem "Run" i kaze mi "An error occurred while reading the file." Ovo nije prvi put da me tako zeza. :think:

Kad smo vec kod City Records-a znate li da je nekad skoro izasla kompilacija hitova sa sve Zeljkom Samardzicem, Joksimovicem I Sergejom Cetkovicem na celu pod nazivom "KRALJEVI POPA". :hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf:

*** ne znam sta da ti kazem ... jedino da pokusas opet da ga skines :think:

@dangerouspyt - Odlicne su pesme, svidjaju mi se. :super:

@Man in the mirror - Nece, pritisnem "Run" i kaze mi "An error occurred while reading the file." Ovo nije prvi put da me tako zeza. :think:

Kad smo vec kod City Records-a znate li da je nekad skoro izasla kompilacija hitova sa sve Zeljkom Samardzicem, Joksimovicem I Sergejom Cetkovicem na celu pod nazivom "KRALJEVI POPA". :hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf:

Nazalost moje oci su i to videle...:zcepanje::rotf:

Svi koji su spremni i zele da poveruju da je Majkl ziv neka mi se obrate na pp imam za njih neke zanimljive informacije ... ali nemojte da mi saljete poruke samo iz radoznalosti ... zelim samo one koji stvarno veruju da je ziv !

Kazem da mi se obratite na pp da ne bih objavljivao ovde pa da opet nastane neka rasprava o tome :)

:bye:

Svi koji su spremni i zele da poveruju da je Majkl ziv neka mi se obrate na pp imam za njih neke zanimljive informacije ... ali nemojte da mi saljete poruke samo iz radoznalosti ... zelim samo one koji stvarno veruju da je ziv !

Kazem da mi se obratite na pp da ne bih objavljivao ovde pa da opet nastane neka rasprava o tome :)

:bye:

Ne , pa kazi ovde javno. Mada je po meni to sve bull s h i t. :roll:

E upravo zbog ovoga ne zelim ovde javno da iznesem ... :)

Nemoj da se ljutis ali zaista ne bih voleo da mi se na pp javi ovako neko kao ti naprimer cisto iz radoznalosti ... zelim samo one koji veruju :)

Opet kazem nemoj da se ljutis :heart:

Ma taman posla da se ljutim. Ja sam se pomirio sa sudbinom koliko-toliko, mada ima trenutaka kada bas ne mogu da verujem da se desilo sta se desilo prosle godine.
Ali ajde, saslusacemo te, kazi sta si pronasao. :)

Bivši advokat Majkla Džeksona pronađen mrtav
Blic - Pre sat i 36 minuta
Bivši advokat pop pevača Majkla Džeksona Piter Lopez pronađen je mrtav u svojoj kući u Los Anđelesu u Kaliforniji, preneo je "Skaj njuz".

Zvaničnici su naveli da je Lopez (60), koji je bio u braku sa glumicom Ketrin Bah, očigledno izvršio samoubistvo. Komšija je prijavio da je čuo pucanja i neko u kući je pronašao Lopezovo telo, saopštio je istražni sudija.

"Gospođa Bah i njene dve ćerke pretrpele su tragičan gubitak", rekao je njen izdavač Stiv Ror.

Lopez je bio Džeksonov advokat nekoliko godina. On je takođe zastupao grupu "The Eagles", tenora Andreu Bočelija i pevača Majkla Babla.

"Duboko smo šokirani i tužni zbog neočekivanog gubitka našeg prijatelja i partnera", rekao je portparol Lopezove advokatske firme "Klajnberg Lopez Landž Kadi & Klajn".
Rejmon Bejn, bivša menadžerka Majkla Džeksona, rekla je da je unajmila Lopeza 2006. godine kao njegovog advokata za muzičku industriju.

"Poznavala sam Pitera 20 godina. Bio je dobar čovek. Šokirana sam", rekla je Bejnova.

Ona je dodala da je Lopez putovao sa njom i Džeksonom u London na dodelu svetskih muzičkih nagrada i da je često pričao sa kraljem popa.
http://vesti.krstarica.com/index.ph...jkla+Dzeksona+pronadjen+mrtav&sifra=d65b1df00

Ej...polako...nemojte da opet neka svadja izbije. :) Manu, mislim da je najbolje da ovde kazes ako imas nesto jer zasluzuju svi da znaju ako je nesto bas bitno (ne tipa sakriva se u pustinji, sa Elvisom ispod Grejslenda, vidjen da izlazi iz tog i tog kombija i sl.) nebitno da li veruju ili ne.

Back