Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Midnight images of you
You slipped, slipped into my room
Could be magic, could be fantasy
Could it be that we're in love
Tell me I'm not dreamin'

Your voice whispers in the dark
You talk, talking to my heart
Are you with me Am I here with you
Are we in paradise
Tell me I'm not dreamin'

Are you too good to be true
Tell me I'm not dreamin'
Are you too good to be true
Tell me I'm not dreamin'

OBOZAVAM OVU PESMU!!!!!!!!!!!!!! :heart::heart::heart:

ja imam 40e neke ustedjevine i planirao sam da sve dam za kupovinu mj materijala jer sam trebao u bg na ekskurziju 14. maja ali su se predomislili i idemo u ns :roll:

sad cu pare da dam za papagaja ... ima svaki dan da mu pustam Billie Jean dok ne nauci da je peva ili dok ne poludi od nje :twisted:

ja imam 40e neke ustedjevine i planirao sam da sve dam za kupovinu mj materijala jer sam trebao u bg na ekskurziju 14. maja ali su se predomislili i idemo u ns :roll:

sad cu pare da dam za papagaja ... ima svaki dan da mu pustam Billie Jean dok ne nauci da je peva ili dok ne poludi od nje :twisted:

:hahaha::hahaha:

Zezate da u Sitiju ima i Moonwalker? :eek: Nemojte pokupovati sve pa da ja kad dodjem u BG ne nadjem nista. :evil:

I ja volim Majkla najvise od svih muskaraca koji mi nisu rod, pa koga cu drugog voleti? :D:heart::heart:

• Podržavam
Reactions: DD
ej a ljudi kako bi bilo da onaj ko bude isao u city da kupuje da kaze onima da nabave jos dosta toga jer ima dosta fanova koji su tek saznali da tako nesto ima da se kupi u citiju i da ce biti navala :D

mozda nam nabave jos svasta nesto ? :D

ajd ja cu da ih napadnem sad u utorak-sredu kad budem isla, pa da im kazem da se potrude malo... nek nadju jos nesto zanimljivo (Majkla!!!)... bilo sta od njega....

hocete da vam slikam moju skromnu kolekciju? sto bih lagala... Ozb sam kupila moonwalkera tamo

• Podržavam
Reactions: DD
ajd ja cu da ih napadnem sad u utorak-sredu kad budem isla, pa da im kazem da se potrude malo... nek nadju jos nesto zanimljivo (Majkla!!!)... bilo sta od njega....

hocete da vam slikam moju skromnu kolekciju? sto bih lagala... Ozb sam kupila moonwalkera tamo

I ja cu isto da im kazem... Tj onako uzbudjeno ko sto umem...
Nece smeti da me odbiju...:lol:

Moj macor se zove Majk...:mrgreen::lol:
Btw imam 6 macaka ovde u selu...:heart:

Back