Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Izgleda da su noćas svi vampirisali! :D
Opet je bio Thriller night ! z:shock:
thriller25.jpg

o yeahhh

Jel' bi mi mogao neko naci linkove za "Michael Jacksons Ghost" i "Capetan EO" ?

Nije meni tesko da ih nadjem vec kada god ja nadjem neki link ili mi stane na pola skidanja jer nije dobar ... ili nije full verzija pa dzaba skidao... ili ... ili ... ili :roll:

Hvala unapred :)

Ej, SUPER SI ! I ti i grafit !

Kaži drugarima da ne pišu po grafitu, doneo si im parče sveta u školu !

:hvala:

Ma 70% srednjoskolaca i ne zna ko je to :roll:

Nego danas sam bio u mj majici juce je nisam oblacio ... i nesto mi prof geografije gledala u majicu ali nije nista komentarisala i ja je pitam jel znate ko je ovo kaze naravno da znam Michael Jordan ... zna da je Majkl Dzekson vec je rekla Jordan da mi mene malo zezala ;)
Moram priznati da me je prijatno iznenadila

Na casu hemije sam isprskao profesorov sto vodom pa mi je rekao da skinem trenerku i da obrisem sto :lol: a ja mu kazem moze i trenerkom samo da ne brisem majicom jer je MJ na njoj ... i znate sta mi on kaze ?
-Jesi i ti nekada bio crn ,a sada beo ? :evil:
Rekao sam mu da me to uvredilo :roll:
Mada je profa extra salimo se snjim tako da ga ne shvatam bas za ozbiljno :)

P.S. i da rekao mi je -Jel to njegova posmrtnica samo gledana sa zadnje strane ?

Ta prica je stvarno bajata i nikad dokazana , a verujem da bi se za nekoga ko je na sceni proveo citav zivot ili preko 40godina - to kad tad otkrilo i sigurno da to ne bi ostala tajna :ok:

O onom pacijentu koji sebe naziva biografom mogu da kazem da malo dete moze da smisli ubedljiviju pricu kad hoce da ubedi u nesto da je istina :lol: :neutral: .....da ne pisem dalje jer ne znam da stanem ....

Cak i da je to istina meni ne smeta i naravno ne menja misljenje o njemu :heart:.....kad nekoga cenim ili volim to osecam zbog toga sto jeste :heart: ..... biti homoseksualac nije zlocin

Back