Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hocu veliki MJ poster na zidu u mojoj sobi... Gde ima da se nabavi i kako vi stojite sa posterima?

Imaš u Copy Centru da uradiš šta hoćeš, postere velikih dimenzija, šolje, majice, kačkete...:D:D:D Izadji na njihov sajt da vidiš šta nude.
Ja sam danas konačno uradila dve majice - crnu i belu, u Copy Centru!!! Tako sam srecnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :zskace::zskace::zskace:

Evo, da vam pokažem:

DSCF2456.jpg

DSCF2457.jpg

DSCF2461.jpg

DSCF2460.jpg

Nisam mogla bolje da slikam sad, ali uzivo su savršene majice!!! :brus:

Imaš u Copy Centru da uradiš šta hoćeš, postere velikih dimenzija, šolje, majice, kačkete...:D:D:D Izadji na njihov sajt da vidiš šta nude.
Ja sam danas konačno uradila dve majice - crnu i belu, u Copy Centru!!! Tako sam srecnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :zskace::zskace::zskace:

Evo, da vam pokažem:

Pogledajte prilog 77873

Pogledajte prilog 77874

Pogledajte prilog 77875

Pogledajte prilog 77876

divno :super:

Sta ima novo ljudi? Nije me bilo 100 godina...
Dosta chatujete, mrzi me sve da citam. Jel ima nesto bitno novo?
Pretpostavljam da znate za novi album koji izlazi u novembru.
Cudi me da nema neke kampanje, nesto...

Nema nista :)
Primetili smo da si dugo bio odstutan ... sram te bilo ! :rtfm:

Znamo za novi album ,a vidis nisam se ni setio za reklame ... pa mozda im je jos rano da pocnu sa reklamama :)

Za domaći iz nemačkog smo, juče, imali da napišemo desetak rečenica na temu: Moja kuća iz snova. Ja sam napisala sastav, ubacivši i Majkla!!! :zskace:
Mein Traumhaus

Ich wohne in einer kleinen Wohnung, aber ich möchte ein Haus haben. Ein großen blauen Haus mit grossem Garten und Terrasse, mit einem Hund auf dem Hof natürlich. Im Hause ist leicht und frisch. Es gibt zwei Etagen, einige Räume und zwei - drei Toiletten, Küche, Esszimmer ... Grosses Wohnzimmer hat Blick auf den Hof. Ich habe meine Bibliothek zu Hause und einen Büro. Eine große weiche Teppich liegst auf dem Boden des Wohnzimmers. Hier sind meinen Freundinen und wir uns entspannen mit einem interessanten Film und Popcorn. Und natürlich ich haben mehr Tiere, die außer einem Hund - Katzen, Kaninchen, Papageien und einige Pferde. Ich habe einen separaten Raum, für Musik zu hören und für Party, in denen sich niemand die Mühe und ich kann die Lieden Michael Jackson laut hören. Natürlich, an den Wänden in meinem Zimmer sind die Plakate mit Michael. Sie sind sehr schöne Plakate, ja. Sie sollten siehst mein Zimmer. Möchten Sie eine CD mit Songs von Michael zu machen? Aber wir haben jetzt keine Zeit, den Schaden.
Sie benötigen wieder in mein neues Haus kommen. In das Haus aus meiner Träume!

Prevod...
Moja kuca iz snova

Živim u malom stanu, ali želim da imam kuću. Jednu veliku plavu kuću, sa prostranim dvorištem i baštom, sa kucetom u dvorištu naravno. Unutra je svetlo i sveže. Postoje dva sprata, nekoliko soba i dva - tri WC-a, kuhinja, trpezarija... Velika dnevna soba ima pogled na dvorište. Takodje imam i sopstvenu biblioteku u kući, kao i kancelariju. Jedan veliki mekani tepih leži na podu dnevne sobe. Tu se moje društvo i ja opuštamo uz zanimljive filmove i kokice. I naravno, imam još životinja sem jednog psa - mačke, zečevi, papagaji i poneki konj. Posebnu sobu sam napravila za slušanje muzike i pravljenje žurki, gde mi niko ne smeta da glasno slušam Majkla Džeksona. Naravno, na zidovima u mojoj spavaćoj sobi su Majklovi posteri. Veoma lepi posteri, da. Trebalo bi da vidite moju sobu. Hoćete li da napravite disk sa Majklovim pesmama? Ali nemamo vremena sada, šteta.
Obavezno morate da dođete ponovo u moju novu kuću. U kuću iz mojih snova!

A smešno je što sam to napisala samo da ga što pre otkačim i DOBILA 5!!! Inače se za domaći dobijaju plusevi. :mrgreen: Profesorki se mnogo svideo, iako je malo poremećen red reči. :D:D:D
Majkl je neverovatan!!!!!!!!!!!!!!! :heart::heart::heart:

Evo, da vam pokažem:

Pogledajte prilog 77873

Pogledajte prilog 77874

Pogledajte prilog 77875

Pogledajte prilog 77876

:super::super:

Za domaći iz nemačkog smo, juče, imali da napišemo desetak rečenica na temu: Moja kuća iz snova. Ja sam napisala sastav, ubacivši i Majkla!!! :zskace:
Mein Traumhaus

Ich wohne in einer kleinen Wohnung, aber ich möchte ein Haus haben. Ein großen blauen Haus mit grossem Garten und Terrasse, mit einem Hund auf dem Hof natürlich. Im Hause ist leicht und frisch. Es gibt zwei Etagen, einige Räume und zwei - drei Toiletten, Küche, Esszimmer ... Grosses Wohnzimmer hat Blick auf den Hof. Ich habe meine Bibliothek zu Hause und einen Büro. Eine große weiche Teppich liegst auf dem Boden des Wohnzimmers. Hier sind meinen Freundinen und wir uns entspannen mit einem interessanten Film und Popcorn. Und natürlich ich haben mehr Tiere, die außer einem Hund - Katzen, Kaninchen, Papageien und einige Pferde. Ich habe einen separaten Raum, für Musik zu hören und für Party, in denen sich niemand die Mühe und ich kann die Lieden Michael Jackson laut hören. Natürlich, an den Wänden in meinem Zimmer sind die Plakate mit Michael. Sie sind sehr schöne Plakate, ja. Sie sollten siehst mein Zimmer. Möchten Sie eine CD mit Songs von Michael zu machen? Aber wir haben jetzt keine Zeit, den Schaden.
Sie benötigen wieder in mein neues Haus kommen. In das Haus aus meiner Träume!

Prevod...
Moja kuca iz snova

Živim u malom stanu, ali želim da imam kuću. Jednu veliku plavu kuću, sa prostranim dvorištem i baštom, sa kucetom u dvorištu naravno. Unutra je svetlo i sveže. Postoje dva sprata, nekoliko soba i dva - tri WC-a, kuhinja, trpezarija... Velika dnevna soba ima pogled na dvorište. Takodje imam i sopstvenu biblioteku u kući, kao i kancelariju. Jedan veliki mekani tepih leži na podu dnevne sobe. Tu se moje društvo i ja opuštamo uz zanimljive filmove i kokice. I naravno, imam još životinja sem jednog psa - mačke, zečevi, papagaji i poneki konj. Posebnu sobu sam napravila za slušanje muzike i pravljenje žurki, gde mi niko ne smeta da glasno slušam Majkla Džeksona. Naravno, na zidovima u mojoj spavaćoj sobi su Majklovi posteri. Veoma lepi posteri, da. Trebalo bi da vidite moju sobu. Hoćete li da napravite disk sa Majklovim pesmama? Ali nemamo vremena sada, šteta.
Obavezno morate da dođete ponovo u moju novu kuću. U kuću iz mojih snova!

A smešno je što sam to napisala samo da ga što pre otkačim i DOBILA 5!!! Inače se za domaći dobijaju plusevi. :mrgreen: Profesorki se mnogo svideo, iako je malo poremećen red reči. :D:D:D
Majkl je neverovatan!!!!!!!!!!!!!!! :heart::heart::heart:

Donosi srecu :lol:

:hvala:

Ma 70% srednjoskolaca i ne zna ko je to :roll:

Nego danas sam bio u mj majici juce je nisam oblacio ... i nesto mi prof geografije gledala u majicu ali nije nista komentarisala i ja je pitam jel znate ko je ovo kaze naravno da znam Michael Jordan ... zna da je Majkl Dzekson vec je rekla Jordan da mi mene malo zezala ;)
Moram priznati da me je prijatno iznenadila

Na casu hemije sam isprskao profesorov sto vodom pa mi je rekao da skinem trenerku i da obrisem sto :lol: a ja mu kazem moze i trenerkom samo da ne brisem majicom jer je MJ na njoj ... i znate sta mi on kaze ?
-Jesi i ti nekada bio crn ,a sada beo ? :evil:
Rekao sam mu da me to uvredilo :roll:
Mada je profa extra salimo se snjim tako da ga ne shvatam bas za ozbiljno :)

P.S. i da rekao mi je -Jel to njegova posmrtnica samo gledana sa zadnje strane ?

U mojoj skoli svi profesori znaju ko je Majkl Dzekson.
Ja obucem majicu oni odma znaju,a i dosta njih iz drustva znaju.
A i citaju u skolskim novinama sa sve slikom.:heart:

U mojoj skoli svi profesori znaju ko je Majkl Dzekson.
Ja obucem majicu oni odma znaju,a i dosta njih iz drustva znaju.
A i citaju u skolskim novinama sa sve slikom.:heart:

i mi imamo skolske novine ali ja ako bih napisao clanak o njemu svi bi me u skoli gledali kao ludaka koji je opterecen majklom uz reci "smaras sa njim" :roll:

voleo bih da uradim clanak u novinama ali hteo bih i da nadjem negde nekog sponzora koji bi kupi jedno 100 DVD-ova pa da bar uz svaki primerak novina delim i razne majklove koncerte, intervjue, filmove itd... to bih jako zeleo ali sumnjam da bih nasao sponzora :)

na kraju bih se zadovoljio i sa 50 DVD-ova :lol:

Evo, da vam pokažem:

Pogledajte prilog 77873

Pogledajte prilog 77874

Pogledajte prilog 77875

Pogledajte prilog 77876

Jao Annie draga moja bas mi je drago zbog tebe...:zag:
Super su majice...:super:
Bas mi se svidjaju....
I jednu da obuces kad se vidimo..:rtfm::mrgreen:

i mi imamo skolske novine ali ja ako bih napisao clanak o njemu svi bi me u skoli gledali kao ludaka koji je opterecen majklom uz reci "smaras sa njim" :roll:

voleo bih da uradim clanak u novinama ali hteo bih i da nadjem negde nekog sponzora koji bi kupi jedno 100 DVD-ova pa da bar uz svaki primerak novina delim i razne majklove koncerte, intervjue, filmove itd... to bih jako zeleo ali sumnjam da bih nasao sponzora :)

na kraju bih se zadovoljio i sa 50 DVD-ova :lol:

Au ja pisem bas me briga... Svi ionako znaju da sam fan...
Radim na delu o muzici,verujte nije slucajno,i onda u svakom broju ubacim Majkla...:mrgreen:
Ako vec imas priliku da radis za te novine ti obavezno pisi o Majklu sta te briga sta ce drugi reci i ko ce te kako gledati...:heart:

Back