Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Drugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaari... Stigla sam kuci... I videla sam da ogovarate naseg novog drugara iz Londona... Decko jeste bucisa, ali mu je glas vrh!!!! Ne mora da bude potpuna kopija MJ da bi bio "dostojan" da ga imitira... Zar nije dovoljno to sto ga voli i sto je ceo svoj zivot posvetio njemu???:sad2: Nemojte me sad razocarati... Pevao je svaka mu cast.... Ja sam odlepila, pevala sam, vristala, skakala ko nenormalna... Koncert je trajao 2 i po sata i bilo je apsolutno fantasticno... ne znate sta ste propustili ... Ja sam ostala bez glasa... Bilo je fanova svih starosnih dobi od 3 do 103, bukvalno... Bio je i Sajko i onaj Sasa Vasic... Savrseno je otpevao svaku pesmu i hvala mu sto nas je udostojio svoje posete kad nas je ceo svet zaboravio... evo su slike https://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?aid=15284&id=100000542716025 za one koji su zainteresovani... valjda sam dobro postavila link... Ja sam fan MJ-a od srednje skole jer pre toga nisam imala apsolutno nikakvu priliku da se upoznam sa njegovom muzikom, nazalost :sad2: i oduvek sam sanjala da budem na njegovom koncertu... ovo je svakako bila dobra zamena... Before you judge someone try hard to love him... Nemojte to zaboraviti... peace & L.O.V.E
Super! Baš lepo.:klap:
Ahh, dovoljno sam kukala na MJSFC! :rida:
Propustila sam priliku da se ljudski zakitim mojim bedževima.
PS. A suveniri? :D
Samo dograbiti srebrnu košulju i dosta!
Ma trebali su lepo svu tu odeždu da bace u masu i kraj. :whistling:
Btw, ko je na kraju bio taj misteriozni gitarista? Vasić?
yebote, kako ste napisali buca, debeo,prasac,...pomislila sam našta taj čovek liči..
ako je to ovaj sa slika facea o kakvom se prascu radi? normalno čovek izgleda..
uostalom, Majkl je bio jedinstven, gde mož se nadje takav isti čovek, ste zaboravili?
Baš to. Bacili hejt na momka bez potrebe.
Pa bolje da je ovakav normalan nego ona nakaza od Navija. :p
Kako bih volio kada bi se odrzao neki MJ Tribute u Podgorici,ili uopste okupljanje fanova..Ali nazalot u CG koliko ja znam imaju samo dva MJ fana:ja i jedna djevojka(bila je registrovana na mjloe,posle sam izgubio svaki kontakt sa njom)..Zar je moguca tolika razlika izmedju CG i npr. HR ili Srbije po broju MJ fanova?Nevjerovatno...
Slovenci su baš aktivni, baš se drže zajedno i stalno prave neki tribjute.
I Hrvati su nešto zimus đuskali, baš je dobro bilo. Ja maštam o tome na sred Kneza...:aha:
Ono u Stokholmu ne mogu da zaboravim. Meksiko tek, ono je SF. :eek:

pa ne znam kako su reagovali :D

grafit je radjen u 3 sata uvece i znam samo da ujutru kada sam dolazio u skolu oko 7 da se jedan gosn policajac setao pored skole :eek: bas sam se bio uplasio :lol:
A ipak se nisi slikao pored? Pobegao sa mesta zločina, a? ;)
I bolje...
Stay out of trouble, boy! :zcepanje:
Grafit je strava!

uvek zaboravim da pitam ... koliko ima prijavljenih clanova na
Dajte i Dianuuu! :D

Slovenci su baš aktivni, baš se drže zajedno i stalno prave neki tribjute.
I Hrvati su nešto zimus đuskali, baš je dobro bilo. Ja maštam o tome na sred Kneza...:aha:
Ono u Stokholmu ne mogu da zaboravim. Meksiko tek, ono je SF. :eek:

slobodno zaboravi ...to ovde nećeš da gledaš...:zcepanje:
a kako bi bilo lepo, pa bubnjevi oko Konja.....a noć, šljašte reflektori na sve strane, blicOvi.....ma, idi....milina..Od sve miline, mož samo da ostane neka tužna Milina :rotf:

Ko kaže da moraš imati? :lol:To su sve materijalna sredstva, ono što bi se reklo usputno, od čega ne zavisi onaj osećaj u duši i mozgu. Drugo, lovu od majica, čaša.... ne dobija ni on, niti njegova porodica,nego neki drugi likovi koji veze nemaju s njim ( a možda ga i ne podnose ) a od toga žive. To su samo neki sitni simboli, ništa više, i veze nemaju s ljubavi.
Fan koji voli Majkla a ima svoju šolju za kafu sa njegovim likom nije ništa bolji fan od tebe, samo je zadovoljniji kad pije kafu....mislim posebno na fanovke.. :lol:

Hm...ja ću da nabacim neki prsluk u njegovom stilu..pre nego što riknem :lol:

ovo neka prozivka, shta :mrgreen:

Izgleda da su noćas svi vampirisali! :D
Opet je bio Thriller night ! z:shock:
thriller25.jpg

Hocu veliki MJ poster na zidu u mojoj sobi... Gde ima da se nabavi i kako vi stojite sa posterima?
E to sam i ja htela da pitam, je l' imate neki svoj sektaški kutak? :mrgreen:
Ja nemam baš, jer ne volim postere mada ovakav u prirodnoj veličini bi biooo.....:heart:
Michael-Jackson-Vanity-Fair-September-1.jpg
Kao tapet da se stavi, nikako drugačije.
Imam samo onaj pano sa bockalicama pa sam tu natrpala crteže, bedževe, lyrics i to.
Nikki, imaš velike postere u robnoj kući Kika, na Bežaniji, ja mislim da su bili 60x90cm...
Bilo ih je zimus....

Back