Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne, nije samo to. i tu je stvar u onoj ebenoj Drini... hrvatska i slovenija su od uvek orijentisane na zapad, mi na istok i narodne pesme..čak i bosna je imala solidnu, ajd da tako zakažem, zabavnu muziku, dok je kod nas to bilo mali broj grupa, uglavnom rokeri.

o yeah !

u pravu si ... slovenija i hrvatska su vise orijentisane ka Evropi !

Recimo ovaj decko sto je gostovao sinoc u Beogradu ce da gostuje u dva grada u Hrvatskoj koja ima 4.500.000 stanovnika a u Srbiji ima oko 7.500.000 ...

Za upola manje stanovnika dupli koncert ... umesto da je obrnuto :roll:

E, ja ko mama, sad kad dreknem aj dosta,nemo da uši čupam ! Ne dozvoljavam svadju u porodici, el vam jasno? Svi ga volimo, svako na svoj način i to je ono najvažnije.;)

kako neko moze da kaze da ga voli a ponasa se ko oni dusmani koji su mu unistili zivot... cuj, ja nemam nivo...

osudjuje ljude na osnovu fizickog izgleda i tako odgovara devojkama (a verovatno sam i starija od njega)... ali dobro, nije on kriv to je takav... zna se gde vaspitanje i lepo ponasanje pocinje...

kako neko moze da kaze da ga voli a ponasa se ko oni dusmani koji su mu unistili zivot... cuj, ja nemam nivo...

osudjuje ljude na osnovu fizickog izgleda i tako odgovara devojkama (a verovatno sam i starija od njega)... ali dobro, nije on kriv to je takav... zna se gde vaspitanje i lepo ponasanje pocinje...
Drugarice smiri hormone malo,cim si dosla odmah si pocela da se svadjas..
Jesam li te dirao?Ne!
A tebi devojko mogu odgovoriti jer sumnjam da si nesto starija od mene..I ne izigravaj da t zamolim ovdje uciteljicu i popadiju...
Nagrdih momka zbog sala sad,jel?:roll:Pfff

o yeah !

u pravu si ... slovenija i hrvatska su vise orijentisane ka Evropi !

Recimo ovaj decko sto je gostovao sinoc u Beogradu ce da gostuje u dva grada u Hrvatskoj koja ima 4.500.000 stanovnika a u Srbiji ima oko 7.500.000 ...

Za upola manje stanovnika dupli koncert ... umesto da je obrnuto :roll:

Ne možeš ni da nabrojiš sve pop grupe iz Hrvatske... i nešto malo rockera..dok je kod nas bilo obrnuto stanje...do pojave Slobe i 90-te

Pa ne trebaju biti freak fanovi!Daleko bilo..
Ja cak nemam ni MJ majicu,niti jedan poster MJ-a,i te gluposti,i ne smaram drustvo sa njim pa se eto nazivam fanom..

Ko kaže da moraš imati? :lol:To su sve materijalna sredstva, ono što bi se reklo usputno, od čega ne zavisi onaj osećaj u duši i mozgu. Drugo, lovu od majica, čaša.... ne dobija ni on, niti njegova porodica,nego neki drugi likovi koji veze nemaju s njim ( a možda ga i ne podnose ) a od toga žive. To su samo neki sitni simboli, ništa više, i veze nemaju s ljubavi.
Fan koji voli Majkla a ima svoju šolju za kafu sa njegovim likom nije ništa bolji fan od tebe, samo je zadovoljniji kad pije kafu....mislim posebno na fanovke.. :lol:

Hm...ja ću da nabacim neki prsluk u njegovom stilu..pre nego što riknem :lol:

Ko kaže da moraš imati? :lol:To su sve materijalna sredstva, ono što bi se reklo usputno, od čega ne zavisi onaj osećaj u duši i mozgu. Drugo, lovu od majica, čaša.... ne dobija ni on, niti njegova porodica,nego neki drugi likovi koji veze nemaju s njim ( a možda ga i ne podnose ) a od toga žive. To su samo neki sitni simboli, ništa više, i veze nemaju s ljubavi.
Fan koji voli Majkla a ima svoju šolju za kafu sa njegovim likom nije ništa bolji fan od tebe, samo je zadovoljniji kad pije kafu....mislim posebno na fanovke.. :lol:

:klap:

a gdje si je kupila u CG?:mrgreen:
Danas su nam rekli u skolu da je konacna destinacija da ekskurziju Bec-Prag-Bratislava-Budimpesta,ljepota..Imacu sto da pazarim :mrgreen:

:ok: ja sam prosle godine bio na toj relaciji... Bec je vrh, sto se tice svega i Jacksona i ostalog... Ima tamo dosta, ali eto ja budala nisam nista kupio sem jedne MJ majice... :(
Imao sam dosta love ali sve sam sjebao na shopping...:roll:

Svaka cast za post...:klap:
A vas dvoje Moonwalkeru i Pyt da se ne svadjate vise jer svi smo mi ovde porodica i fanovi i nemoj da sam vas cula vise.:azdaja:
:mrgreen:

Oću, majke mi..:lol:

Moj idol, moja životna zvezda vodilja je Leonardo da Vinči, jedini čovek kome se divim i od koga još uvek učim i učim....Ne kako se crta nego kako se živi i opstaje kao ja .

Majkla volim i zbog toga što ima jednu zajedničku crtu sa Leonardom, ebalo im se za mišljenje drugih. Bili su hrabri da žive svoj život kako oni žele.Kapa dole, od mene.

zanimljivo :)

Back