Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
joooj hocu ja majicice na poklooon :)... e znas gde je to... ako ides ( tuda meni lakse) prema bulevaru... skrenes tamo gde je tuckwood... (ako ne znas gde je pitaj :) svi znaju) e i onda samo pravo od tuckwooda... (na istoj strani ulice) i videces da viri natpis city records.... ja kad sam usla, odma sam produzila iza, kao sto su rekli.. :) nisam ni gledala sta je napred...
Taman cemo mi posle 1. maja :D :heart:

Ma iskoristi nekog rodjaka u inostranstvu...:cool::lol:
Axa pa znam ja gde je to samo nikad nisam bila mislila sam da se tamo prodaju samo Grandova izdanja :dash:
Ok hvala pa cemo onda ocigledno svi ici tamo posle 1 maja :cmok::zag:

d34998ba3d4b.jpg

ova fotka ima prichu ...

Drugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaari... Stigla sam kuci... I videla sam da ogovarate naseg novog drugara iz Londona... Decko jeste bucisa, ali mu je glas vrh!!!! Ne mora da bude potpuna kopija MJ da bi bio "dostojan" da ga imitira... Zar nije dovoljno to sto ga voli i sto je ceo svoj zivot posvetio njemu???:sad2: Nemojte me sad razocarati... Pevao je svaka mu cast.... Ja sam odlepila, pevala sam, vristala, skakala ko nenormalna... Koncert je trajao 2 i po sata i bilo je apsolutno fantasticno... ne znate sta ste propustili ... Ja sam ostala bez glasa... Bilo je fanova svih starosnih dobi od 3 do 103, bukvalno... Bio je i Sajko i onaj Sasa Vasic... Savrseno je otpevao svaku pesmu i hvala mu sto nas je udostojio svoje posete kad nas je ceo svet zaboravio... evo su slike https://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?aid=15284&id=100000542716025 za one koji su zainteresovani... valjda sam dobro postavila link... Ja sam fan MJ-a od srednje skole jer pre toga nisam imala apsolutno nikakvu priliku da se upoznam sa njegovom muzikom, nazalost :sad2: i oduvek sam sanjala da budem na njegovom koncertu... ovo je svakako bila dobra zamena... Before you judge someone try hard to love him... Nemojte to zaboraviti... peace & L.O.V.E

• Podržavam
Reactions: DD
Ja sam vidio slike..neki prasac je bio MJ imitator:roll:

Zar vas Majkl nicemu nije naucio? To vazi za tebe Moonwalker-u 92 i za ostale koji ste milion puta pomenuli kako je taj sto imitira MJ na tribute u BG "debeo".. Uopste nije bitno kako si gradjen, da bi mogao plesati Majklove koreografije.. Ako ne zelis ici negde, nemoj ni ici, ali nemoj ni pljuvati tog decka.. Nisam bila, ali cula sam da fenomenalno peva i PLESE ( iako je krupniji ), tj da je na fenomenalan nacin ODAO POCAST MAJKLU, ako vama to ista znaci.. Meni znaci i svakom normalnom fanu znaci.. Zato prekinite vise tu diskusiju koja nema veze sa mozgom da tako kazem!

Zar vas Majkl nicemu nije naucio? To vazi za tebe Moonwalker-u 92 i za ostale koji ste milion puta pomenuli kako je taj sto imitira MJ na tribute u BG "debeo".. Uopste nije bitno kako si gradjen, da bi mogao plesati Majklove koreografije.. Ako ne zelis ici negde, nemoj ni ici, ali nemoj ni pljuvati tog decka.. Nisam bila, ali cula sam da fenomenalno peva i PLESE ( iako je krupniji ), tj da je na fenomenalan nacin ODAO POCAST MAJKLU, ako vama to ista znaci.. Meni znaci i svakom normalnom fanu znaci.. Zato prekinite vise tu diskusiju koja nema veze sa mozgom da tako kazem!

ne mogu vise da se slozim sa tobom Ana... Ovakve stvari pokazuju ko je pravi fan, koji voli i zivi za Majkla... koji ce nastaviti da se bori za sve ono za sta se Majkl borio... i zar nismo svi jedna porodica?! blood inside of me is inside of you... :sad2::sad2::sad2: kako neko brzo zaboravlja... a mozda nikad nije ni znao... :sad2::sad2::sad2:

Back