Man In The Mirror
Poznat
- Poruka
- 7.110
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
recituje will you be there![]()

Aj pisimo nesto... Danas smo imali inspiraciju presli po sto tema...
E video sam u najavi za sledeću epizodu The L Word (ako znate o čemu govorim) kučkice pevaju I Want You Back!![]()
Ja nemam pojma sta je to.![]()
ni ja takodje![]()
Nemam ni ja pojma... Kakve kučkice...![]()
ni ja nemam blage veze...ostaje nam jedino da cekamo sutra thrillera da se oglasi![]()

Cak se i ja lozim na te noge, tj. na obrise DD ...
I briga me kako izgleda ovako... Bitan je spot, savrsen je...To vam je serija na FoxLife... Neka sa lezbejkama. I u najavi za danasnju pizodu su posandrcale uz tu pesmu... A ja se najezila kad asam cula
P.S. Ako cemo iskreno, Dirty Diana u spotu, to malo sto joj se noge vide... Pa to su najbolje noge i struk koje je mogao da izabere!!!Cak se i ja lozim na te noge, tj. na obrise DD ...
I briga me kako izgleda ovako... Bitan je spot, savrsen je...
To vam je serija na FoxLife... Neka sa lezbejkama. I u najavi za danasnju pizodu su posandrcale uz tu pesmu... A ja se najezila kad asam cula
P.S. Ako cemo iskreno, Dirty Diana u spotu, to malo sto joj se noge vide... Pa to su najbolje noge i struk koje je mogao da izabere!!!Cak se i ja lozim na te noge, tj. na obrise DD ...
I briga me kako izgleda ovako... Bitan je spot, savrsen je...

/QUOTE][![]()
Definitivno cu lepo da spavam
Laku noc...![]()

E i jos jedna ekskluziva:komsija mi je sofer u jednoj agenciji za iznajmljivanje limuzina,i vozi Michaelovu limuzinu(koja je prije kupovine bila u Michaelovoj licnoj kolekciji)..Nisam se naravno vozio u nju posto je preskupo,ali sam svakako ulazio...Bijela je..Cini mi se kao u Bashirovom dokumentarcu..Prije par god. ta limuzina je bila u Srbiji..

Jos niste ustali??
Dobro jutro

Samo malo, zasto otkopcava kosulju?![]()
Kako je predivan

Posle intervjua sa DS, da skine bubicu... pomogao je i Lisi da skine...![]()

Posle intervjua sa DS, da skine bubicu... pomogao je i Lisi da skine...![]()

Hehe
Provalite kako jedno dete dole nosi majicu sa MJ-ovom slikom.Pogledajte prilog 76155To sam ja u proslom zivotu

Kakva je srecnica bila Lisa.
I nezahvalnica.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ok, malo sam preterala...

ovaj mali sa pecurkom izpod mj?
da, iznad njega su noge ove devojcice, koju drzi mj... u beloj majici je...