Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
MJRIP.jpg

• Podržavam
Reactions: h20
E video sam u najavi za sledeću epizodu The L Word (ako znate o čemu govorim) kučkice pevaju I Want You Back! ;)

Ja nemam pojma sta je to. :D

Nemam ni ja pojma... Kakve kučkice...:lol:

ni ja nemam blage veze...ostaje nam jedino da cekamo sutra thrillera da se oglasi :D

To vam je serija na FoxLife... Neka sa lezbejkama. I u najavi za danasnju pizodu su posandrcale uz tu pesmu... A ja se najezila kad asam cula :D

:cao:

P.S. Ako cemo iskreno, Dirty Diana u spotu, to malo sto joj se noge vide... Pa to su najbolje noge i struk koje je mogao da izabere!!! :worth::worth: Cak se i ja lozim na te noge, tj. na obrise DD ... :) I briga me kako izgleda ovako... Bitan je spot, savrsen je...

To vam je serija na FoxLife... Neka sa lezbejkama. I u najavi za danasnju pizodu su posandrcale uz tu pesmu... A ja se najezila kad asam cula :D

P.S. Ako cemo iskreno, Dirty Diana u spotu, to malo sto joj se noge vide... Pa to su najbolje noge i struk koje je mogao da izabere!!! :worth::worth: Cak se i ja lozim na te noge, tj. na obrise DD ... :) I briga me kako izgleda ovako... Bitan je spot, savrsen je...

O, bože, kučkice...veze nemam šta je to. A kad se to lože na Majklovu pesmu, kad je ta epizoda, sutra?

Ju ju ju i Thriller to gleda:zper:
Za DD tj za onu devojku nema sumnje da devojka ima vrh noge... Faca jeste malo fuj al noge... Majklu su trebale noge za spot i definitivno da je izabrao najbolje...;)

E i jos jedna ekskluziva:komsija mi je sofer u jednoj agenciji za iznajmljivanje limuzina,i vozi Michaelovu limuzinu(koja je prije kupovine bila u Michaelovoj licnoj kolekciji)..Nisam se naravno vozio u nju posto je preskupo,ali sam svakako ulazio...Bijela je..Cini mi se kao u Bashirovom dokumentarcu..Prije par god. ta limuzina je bila u Srbiji..

:eek::eek::eek:
:eek::eek::eek:
A za onog karatisu isto :eek::eek::eek:
Znaci, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sta se sve desava kad nisam na forumu
:eek:

Sto si tuzan :zag: , spor mi je nesto net pa ne znam sta si jos postavio

Za laku noc , mislim za zenski deo :rumenko:

Samo malo, zasto otkopcava kosulju? :mrgreen: :rumenko:
Kako je predivan :zaljubljena:

Jos niste ustali?? z:((z:((:tiganj::tiganj:

Dobro jutro :zag::heart::heart:

Ja tek sad ustala :mrgreen: