Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E i jos jedna ekskluziva:komsija mi je sofer u jednoj agenciji za iznajmljivanje limuzina,i vozi Michaelovu limuzinu(koja je prije kupovine bila u Michaelovoj licnoj kolekciji)..Nisam se naravno vozio u nju posto je preskupo,ali sam svakako ulazio...Bijela je..Cini mi se kao u Bashirovom dokumentarcu..Prije par god. ta limuzina je bila u Srbiji..

E i jos jedna ekskluziva:komsija mi je sofer u jednoj agenciji za iznajmljivanje limuzina,i vozi Michaelovu limuzinu(koja je prije kupovine bila u Michaelovoj licnoj kolekciji)..Nisam se naravno vozio u nju posto je preskupo,ali sam svakako ulazio...Bijela je..Cini mi se kao u Bashirovom dokumentarcu..Prije par god. ta limuzina je bila u Srbiji..

ajd se menjamo za komsije i poznanike :lol:

jbm te sreco ... mene nista da potrefi :sad2:

Ako je neko citao vijesti sa mjloe.com posle MJ smrti,zna koji je karatista u pitanju(mucicenik sad trenutno radi kao telohranitelj)..Mogu potraziti taj tekst pa da okacim negdje mi je po kompjutru cijela arhiva sa njihovog sajta posto je prosle god u gasen..

Znala sam za ovo, ali ono za karatistu :eek::eek: ne mogu da verujem :dash::dash::dash::dash:
Je li ti pricao nesto u detalje ili samo "MJ je super" i tako to?

Samo da znate da vas pratim :rtfm: :mrgreen: ali nemam puno vremena trenutno, ucim.

Znala sam za ovo, ali ono za karatistu :eek::eek: ne mogu da verujem :dash::dash::dash::dash:
Je li ti pricao nesto u detalje ili samo "MJ je super" i tako to?

Samo da znate da vas pratim :rtfm: :mrgreen: ali nemam puno vremena trenutno, ucim.
Samo hlavospjevi:mrgreen:

Evo vijest koja je bila na mjloe prosle god.Ovo je izaslo i u Crnogorskom listu "Dan"(inace smece od novina):

SMRT MICHAEL JACKSONA POTRESLA I NJEGOVE FANOVE U CRNOJ GORI
Objavljeno:28.06.2009

Čitulja za kralja popa

"Bio sam gost na njegovom imanju u Santa Barbari, a, koliko sam ga ja upoznao, privatno je bio potpuno drugačiji od onoga kako su ga mediji predstavljali"- kazao Podgoričanin Dalibor - Daja Pejović, koji je juče u našem listu dao pomen popularnom muzičaru .
Smrt američkog muzičara Majkla Džeksona potresla je brojne fanove i poštovaoce njegovog muzičkog rada širom svijeta, a među njima je i podgorički majstor borilačkih sportova Dalibor - Daja Pejović, koji je juče oglasnom odjeljenju "Dana" predao čitulju povodom smrti kralja popa.
U razgovoru za "Dan" Pejović objašnjava da je Džeksona poznavao, te da je u nekoliko navrata bio gost na njegovom posjedu, "Neverlend" ranču u Santa Barbari, Kalifornija.
- Prije pet godina sam boravio u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), naravno zbog sporta kojim se bavim. Moj brat je skoro 15 godina u SAD i poznaje mnogo slavnih ljudi. Bila mi je velika čast kad sam prvi put pozvan na Džeksonovo imanje - kazao je Pejović.

On navodi da je Džekson privatno bio potpuno drugačiji od onoga što se o njemu pisalo u tamošnjim medijima.
- Ono što sam čuo, u šta sam se uvjerio kad sam bio kod njega u gostima, jeste da pomaže svakome, ko god mu se obrati za pomoć, pogotovo ako se radi o ljudima koji su siromašni. Bez obzira na sve što se o njemu pisalo, ono koliko sam ga ja upoznao, bio je potpuno drugačiji - tvrdi Pejović.
On dodaje da je bila velika čast upoznati vrsnog čovjeka i muzičara kakav je bio Majkl Džekson.
- Zbog toga sam i odlučio da dam čitulju. Znači, ne radi se o bilo kojem drugom motivu - zaključio je Pejović.
Kralj popa Majkl Džekson (50) preminuo je u četvrtak uoči ponoći po srednjoevropskom vremenu, u bolnici u Los Anđelesu, od posljedica srčanog udara. Informacija o smrti vrsnog muzičara potvrđena je u petak poslije ponoći, nakon čega su mediji širom svijete počeli sa oznakom "hitno" da prenose informacije.
Iako su tamošnji mediji spekulisali da je Džekson ubijen, načelnik Službe sudske medicine u Los Anđelesu odbacio je mogućnost da je popularni muzičar umro nasilnom smrću, objasnivši da je obdukcijom ustanovljeno da slavni pjevač nije pretrpio nikakvu tjelesnu povredu. Toksikološkim testovima biće ustanovljeno zašto je pedesetogodišnji Džekson dobio srčani udar, i stručnjacima će biti potrebno od četiri do šest nedjelja da ustanove tačan uzrok smrti.

T. R.

Sta si joj rekla? :sad2::sad2:

:zag::heart::heart:

Jao sad i ja placem jao...:rida:
Ma pricale smo o onom u Domu sindikata i sad ja nju pitam oce li ici ona kaze da ne zna odmah ce zamisliti Majkla na bini i bice joj tesko. I sad ja idiot dobijem inspiraciju da nekog nateram na plac i napisem Ako budem ono gledala svaki njegov koncert koji sam gledala ce mi proci kroz glavu i videcu njega raspevanog,razigranog i pre svega nasmejanog.:sad2::sad2:
I onda mi je ova poslala da ne vidi da pise od suza i da cemo se dop kasnije.

:rida::rida::rida:

Konacno sam uspeo da skupim celu majklovu diskografiju od 1971 do 2001 ukljucujuci i neobjavljene pesme kao i demo verzije nekih pesama .... znaci tuto kompleto ali mi i dalje fali samo jedna pesma Michael Jackson-Can't Get Outta The Rain ... ne mogu nigde da je nadjem i ne znam nista o njoj (ni kada je napisana ni na kom albumu je terbala biti .... nothing) pa ako neko moze da pomogne (mada sam ja trazio po netu i nisam uspeo naci :roll:)

I da sakupio sam i oko 98% diskografije J5 grupe :mrgreen:

Sad sve ovo prebacujem na "disc D" ako mi padne sistem C da ostane sacuvano.Takodje cu i da sve ovo snimim na DVD tacnije na 2 DVD-a ako izgubim jedan da mi ostane drugi :lol:

Znaci nema sanse da ove pesme izgubim ikada vise iz mojih usiju :hahaha:

Konacno sam uspeo da skupim celu majklovu diskografiju od 1971 do 2001 ukljucujuci i neobjavljene pesme kao i demo verzije nekih pesama .... znaci tuto kompleto ali mi i dalje fali samo jedna pesma Michael Jackson-Can't Get Outta The Rain ... ne mogu nigde da je nadjem i ne znam nista o njoj (ni kada je napisana ni na kom albumu je terbala biti .... nothing) pa ako neko moze da pomogne (mada sam ja trazio po netu i nisam uspeo naci :roll:)

I da sakupio sam i oko 98% diskografije J5 grupe :mrgreen:

Sad sve ovo prebacujem na "disc D" ako mi padne sistem C da ostane sacuvano.Takodje cu i da sve ovo snimim na DVD tacnije na 2 DVD-a ako izgubim jedan da mi ostane drugi :lol:

Znaci nema sanse da ove pesme izgubim ikada vise iz mojih usiju :hahaha:

Meni sve zivo stoji na D, :D Ja ne mogu da prebacim one The Jacksons albume u normalan folder trazi mi neku sifru, a drugi link sto je ovde postavljen za download mi uopste ne radi. :think:

Back