Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo odlucio sam se da odgledam Yokohamu ... dosao sam do pesme SOOML i moram da konstatujem koliko se glupo ponela ona devojka sto ju je izveo na scenu tokom ove pesme ... znaci ne verujem !

Covece pa on nju morao poljubiti ... :hahaha: i odmah je pobegao od nje :lol:

kao sto neko rece za ove Japance, oni su kao mrtvi konji u publici :mrgreen:

P.S.nemoj da me neko prijavi ambasadi japana

Evo odlucio sam se da odgledam Yokohamu ... dosao sam do pesme SOOML i moram da konstatujem koliko se glupo ponela ona devojka sto ju je izveo na scenu tokom ove pesme ... znaci ne verujem !

To sam i ja rekla! Gledam i ne mogu da verujem - je l' ovo moguće?! :eek: :zcepanje:
Ali eto, valjda su Japanci takvi, polu-mrtvi.... Nisu ko luda Thalia. xD

kakav bolesnik...nmg da verujem da tako mrtva 'ladna samo stoji i nista cak ni da ga zagrli...a kad se setim npr. one iz rumunije sa dangerous turneje sto nije htela da ga pusti pa su je na kraju izneli...stvarno ih ne razumem :think:

mozda su culi da si ti veliki fan MJ-a pa pokusavaju samo ispasti cool pred tobom :hahaha:

Pa jel rekoh da sam ćutao dok su oni to pričali... Posle sam im rekao da sam fan, kad su ga već spomenuli... ;)

ja evo sad gledam Bad Yokohamu al' nigde nisam video ovaj kostim :sad2:

Za BAD tour je imao mnogo varijanti kostima... Onaj glavni - srebrni, crni, crveni, a za WDAN beli, crni... Ima još...
'87. i '88. se mnogo razlikuju!

slatkisi :D
16hvh53.jpg

27xqaag.jpg

preslatki su :heart:

@Ljubičanstvena
Ma neću da ih ubeđujem ni u šta, prošao sam tu fazu preobražavanja hejtera...
Ali ako vidim da se neko zainteresuje, tek onda forsiram...
(Dve osobe na ovom forumu sam navuko na MJ-a.) ;)
:cmok2:
Šta uradi s postovima, taman ti dadoh rep.?
Znam, ni ja se ne cimam, ali Liberian girl i Earth song uvek upale. :cool:
Rekoh da to i mama sluša. ;)

hehe da,da :) al' on to nekako profi sakrije :lol:

isto mu se desilo u Yokohama kada mu je rukavica posla da spadne pa je on stavio ponovo na ruku ... tj. izmedju prstica je kao povukao rukavicu ... :)
Ima i kad mu odleti wristbrace na nekom Dangerous-u pa mlatara tokom cele pesme.xD

:cmok2:
Šta uradi s postovima, taman ti dadoh rep.?
Znam, ni ja se ne cimam, ali Liberian girl i Earth song uvek upale. :cool:
Rekoh da to i mama sluša. ;)

Ima i kad mu odleti wristbrace na nekom Dangerous-u pa mlatara tokom cele pesme.xD

Kucam sa mobilnog, mali problemi... :mrgreen:
Danas me baš Earth Song uhvatila u busu... Jedva sam izdržao do kraja pesme da ne zapevam... :lol:

Ovo drugo: Royal Brunei Concert - Jam. :cool:

Holivudski glumac, Wesley Snipes je otkrio da je jednom prilikom dok je setao ulicama Harlema (Nju Jork), drzao Majkla za ruku jer je kralj popa bio uplasen.

Snipes se pojavljuje u spotu "Bad" sa Dzeksonom, koji je snimljen 1987e u Harlemu.

Snipes: "Mislim da je Majkl bio malo uplasen sto se nalazi u Harlemu."

Na pitanje, kako je Majkl pokazao svoj strah, Snipes odgovara: "Pa, drzali smo se za ruke."
"Drzali smo se za ruke dok smo setali niz ulicu.

"Rekao sam mu, 'Sacekaj me tamo, Majkl. Ne brini zbog toga, brate - sa tobom sam/motrim na tebe.'. Umesto da glumim, cuvao sam ga."

Dodao je: "Ljudi su ga dozivali - neki ljubazno, neki ne bas toliko ljubazno... Vikali su na ulici... On je to cuo... Okrenuo se prema meni, i pitao me "Jel se plasis?" ... Rekao sam mu "Ne, Majk. Ja sam odrastao ovde. Ovo je ok. Jel si ti uplasen? Rekao je "Da, pomalo"

Izvor: http://www.sawfnews.com/Gossip/63220.aspx

... izem te losheg bash :mrgreen:

Back