Gaga_
Aktivan član
- Poruka
- 1.111
na kojoj majici?
ja sam corava
ja sam coravaDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam corava
i odmah je pobegao od nje 

To sam i ja rekla! Gledam i ne mogu da verujem - je l' ovo moguće?!Evo odlucio sam se da odgledam Yokohamu ... dosao sam do pesme SOOML i moram da konstatujem koliko se glupo ponela ona devojka sto ju je izveo na scenu tokom ove pesme ... znaci ne verujem !
Covece pa on nju morao poljubiti ...i odmah je pobegao od nje
kao sto neko rece za ove Japance, oni su kao mrtvi konji u publici
P.S.nemoj da me neko prijavi ambasadi japana

Jel' zapazio jos neko ?kakav bolesnik...nmg da verujem da tako mrtva 'ladna samo stoji i nista cak ni da ga zagrli...a kad se setim npr. one iz rumunije sa dangerous turneje sto nije htela da ga pusti pa su je na kraju izneli...stvarno ih ne razumemEvo odlucio sam se da odgledam Yokohamu ... dosao sam do pesme SOOML i moram da konstatujem koliko se glupo ponela ona devojka sto ju je izveo na scenu tokom ove pesme ... znaci ne verujem !
Covece pa on nju morao poljubiti ...i odmah je pobegao od nje
kao sto neko rece za ove Japance, oni su kao mrtvi konji u publici
P.S.nemoj da me neko prijavi ambasadi japana

Da. BAD era. Za Workin' D&N. Ispod ima odelo za Beat It i onda samo skine ovaj beli skafander i spreman je za kran!![]()

Nisam to videla. Znam samo za zipper accident:
al' on to nekako profi sakrije 

mozda su culi da si ti veliki fan MJ-a pa pokusavaju samo ispasti cool pred tobom![]()
ja evo sad gledam Bad Yokohamu al' nigde nisam video ovaj kostim![]()
@Ljubičanstvena
Ma neću da ih ubeđujem ni u šta, prošao sam tu fazu preobražavanja hejtera...
Ali ako vidim da se neko zainteresuje, tek onda forsiram...
(Dve osobe na ovom forumu sam navuko na MJ-a.)![]()

Ima i kad mu odleti wristbrace na nekom Dangerous-u pa mlatara tokom cele pesme.xDhehe da,daal' on to nekako profi sakrije
isto mu se desilo u Yokohama kada mu je rukavica posla da spadne pa je on stavio ponovo na ruku ... tj. izmedju prstica je kao povukao rukavicu ...![]()
Šta uradi s postovima, taman ti dadoh rep.?
Znam, ni ja se ne cimam, ali Liberian girl i Earth song uvek upale.
Rekoh da to i mama sluša.
Ima i kad mu odleti wristbrace na nekom Dangerous-u pa mlatara tokom cele pesme.xD

Gde si ovo našla?