Gde su nam bre byMaX & Smooth Criminal? 
Nemamo mi stogodišnje fanove za bacanje... Ubiću ih!

Nemamo mi stogodišnje fanove za bacanje... Ubiću ih!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nje, samo cd this is it, a cena neka paprena, nisam zapamtila tacno
al ima dvd history spotovi i valjda dangerous bucharest, oko dve iljade po komadu, u platou

Gde su nam bre byMaX & Smooth Criminal?
Nemamo mi stogodišnje fanove za bacanje... Ubiću ih!![]()
a sto si zaboravio moonwalker80 ? Aha... A jel znaju kad cu da im dam te pare? Nikad.
![]()
A jel prepoznajete ovu naviku u njegovim koreografijama iz spota : The way you make me feel", pa sa koncerata?
A sto je imao reze posteljinu. Oni su ga i pokvarili , zato je imao poremecaj identiteta- sad bi rekli psiholozi. :-)
E razmisljam ljudi to je bila '58.-ma god. Kad su oni u Americi imali kucnu kameru u boji , i jos su u pitanju siromasni crnci? Ma jel ste vi sigurni d je to iz kucnog videa kad je Majkl bio beba? Jel ima celog ili bar duzeg videa!
Kamera 1958 za moju kevu i njenu bracu kad je bila mala ( rodjena je 1954.) slikao je fotograf onako malu od 2 god. u dvoristu. A na drugoj slici baba stavila svu decu zajedno, valjda da pristedi.
Ej! A ovi i kameru imali u to doba. Crnci u USA. E, Srbijoooo!!!!![]()

da i ja sam primetio da ih nema ...a sto si zaboravio moonwalker80 ?
naljutice se
![]()

bas limunadu ? 

ma,s fanovima je najbolje preko msn-a, tj. najbolje je uz limunadu XD
bas sam dosta toga propustila...![]()

žemskeeee
![]()

A i ti Issy...
Salim se ja Issy znas me...

Biće neko saslušanje 5.- 6. aprila.Sta bi sa njega ? Jel zavrseno sudjenje ...

![]()
A sto je imao reze posteljinu. Oni su ga i pokvarili , zato je imao poremecaj identiteta- sad bi rekli psiholozi. :-)
E razmisljam ljudi to je bila '58.-ma god. Kad su oni u Americi imali kucnu kameru u boji , i jos su u pitanju siromasni crnci? Ma jel ste vi sigurni d je to iz kucnog videa kad je Majkl bio beba? Jel ima celog ili bar duzeg videa!
Kamera 1958 za moju kevu i njenu bracu kad je bila mala ( rodjena je 1954.) slikao je fotograf onako malu od 2 god. u dvoristu. A na drugoj slici baba stavila svu decu zajedno, valjda da pristedi.
Ej! A ovi i kameru imali u to doba. Crnci u USA. E, Srbijoooo!!!!![]()

Kao onog dana, Billie i ja limunadu, a ti caj [Sonja partibrejker -____-]ma,s fanovima je najbolje preko msn-a, tj. najbolje je uz limunadu XD