Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nje, samo cd this is it, a cena neka paprena, nisam zapamtila tacno
al ima dvd history spotovi i valjda dangerous bucharest, oko dve iljade po komadu, u platou

Aha... A jel znaju kad cu da im dam te pare? Nikad.

YoungMJ946-1.gif

A jel prepoznajete ovu naviku u njegovim koreografijama iz spota : The way you make me feel", pa sa koncerata?

A sto je imao reze posteljinu. Oni su ga i pokvarili , zato je imao poremecaj identiteta- sad bi rekli psiholozi. :-)
E razmisljam ljudi to je bila '58.-ma god. Kad su oni u Americi imali kucnu kameru u boji , i jos su u pitanju siromasni crnci? Ma jel ste vi sigurni d je to iz kucnog videa kad je Majkl bio beba? Jel ima celog ili bar duzeg videa!

Kamera 1958 za moju kevu i njenu bracu kad je bila mala ( rodjena je 1954.) slikao je fotograf onako malu od 2 god. u dvoristu. A na drugoj slici baba stavila svu decu zajedno, valjda da pristedi.
Ej! A ovi i kameru imali u to doba. Crnci u USA. E, Srbijoooo!!!! :dash:

Poslednja izmena:
Aha... A jel znaju kad cu da im dam te pare? Nikad.

YoungMJ946-1.gif

A jel prepoznajete ovu naviku u njegovim koreografijama iz spota : The way you make me feel", pa sa koncerata?

A sto je imao reze posteljinu. Oni su ga i pokvarili , zato je imao poremecaj identiteta- sad bi rekli psiholozi. :-)
E razmisljam ljudi to je bila '58.-ma god. Kad su oni u Americi imali kucnu kameru u boji , i jos su u pitanju siromasni crnci? Ma jel ste vi sigurni d je to iz kucnog videa kad je Majkl bio beba? Jel ima celog ili bar duzeg videa!

Kamera 1958 za moju kevu i njenu bracu kad je bila mala ( rodjena je 1954.) slikao je fotograf onako malu od 2 god. u dvoristu. A na drugoj slici baba stavila svu decu zajedno, valjda da pristedi.

hahaha jedna velika LOLcina za celi post :hahaha:

YoungMJ946-1.gif

Bravo za zapažanje !

Šta misliš, da li u siromašnoj, mnogobrojnoj porodici svako dete ima svoj krevetac ili se nasledjuje i krevetac i posteljina od starijeg brata ili sestre? Ko zna od koje sestre je ovo pokrivač a od kog bate krevetac... I čisto sumnjam da su oni imali kameru u to vreme. Možda im je neko došao u goste i doneo kameru, pa snimili malog Majkla kako neće da ustane iz kreveta.
Dobro jutro:cool:

Back