Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:zcepanje: Nemozes da nas sprecis... To kad pocne... Nema ti Thrillera i SC.. Nemoj da si iskompleksiran mozda jednom i tebe budemo ovako hvalile...:lol:

Joj ja na madafakin dial-upu narednih mesec dana... :rida: A vi se tako lepo raspisali... :rida:

Samo manje ertoke bolan, msm niste loše, nema je puno, ali mojne da počinjete...:hahaha:
Ovako svratim bar jednom dnevno da vas propratim...
Kip ap vit da fors dont stap, dont stap til ju get inaf... :klap:

:zag::bye:

jao, jao, jao ... opet vi krenule po svome ... pa nabijate nama manovima komplekse :lol:

:azdaja:

Meni niko ništa ne nabija... :whistling::hahaha:

@Thriller si citao predhodne stranice...:mrgreen: Mi se uzivele...:lol: Al ono mora se... Nemoj ostavljas Mena samog vis da je vec prolupao od gold pants...:zcepanje: Šala...

Obojici :cmok2::cmok2:

Majklov sexapeal prevazilazi polne granice... z:shock::zper::per::hahaha:
(Šala.)

P.S. Izvinte za spam, prokomentarisao bih svašta nešto pametno ali ne mogu... :dash:

Evo slucajno nadjoh ovu sliku (dok sam trazio neku skroz drugu)

southpark_jackson.gif

:roll:

Ma idi izpizdela sam ko kreten... Pustili onaj Sauth park ili kako vec.. I ladno neki decak kao u bolnici.. I u komi... I sad njegovi drugovi se prepali i doktorka kaze neko je usao u njega...:eek: I samo pocne doktorka da vice Sa kimimamo posla i samo kao Majklov glas kao Ja sam Majkl Dzekson i ziv sam i beo sam i mnogo volim decu... I sad oni klinci kao Gospodine Dzekson vi niste zivi... I zamislite onda Majkl usao u to dete i krenuo da se penje po drvecu da peva hee-hee,moonwalk da se igra igrackama i onda ga ti klinci obukli u zensko zato sto kao znaju da je on oduvek hteo da bude devojcuca i beo...:eek::eek:

SUNCE IM POKVARENO..:besna: Izvinite za ispade...

MITM, ne verujem da bi te ovo sad nasmejalo. :(

Ajde, sve ostalo na stranu, navikli smo, ali kako sa ovim mogu da se za*ebavaju. :besna::besna:

Back