Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma idi izpizdela sam ko kreten... Pustili onaj Sauth park ili kako vec.. I ladno neki decak kao u bolnici.. I u komi... I sad njegovi drugovi se prepali i doktorka kaze neko je usao u njega...:eek: I samo pocne doktorka da vice Sa kimimamo posla i samo kao Majklov glas kao Ja sam Majkl Dzekson i ziv sam i beo sam i mnogo volim decu... I sad oni klinci kao Gospodine Dzekson vi niste zivi... I zamislite onda Majkl usao u to dete i krenuo da se penje po drvecu da peva hee-hee,moonwalk da se igra igrackama i onda ga ti klinci obukli u zensko zato sto kao znaju da je on oduvek hteo da bude devojcuca i beo...:eek::eek:

SUNCE IM POKVARENO..:besna: Izvinite za ispade...

Ma idi izpizdela sam ko kreten... Pustili onaj Sauth park ili kako vec.. I ladno neki decak kao u bolnici.. I u komi... I sad njegovi drugovi se prepali i doktorka kaze neko je usao u njega...:eek: I samo pocne doktorka da vice Sa kimimamo posla i samo kao Majklov glas kao Ja sam Majkl Dzekson i ziv sam i beo sam i mnogo volim decu... I sad oni klinci kao Gospodine Dzekson vi niste zivi... I zamislite onda Majkl usao u to dete i krenuo da se penje po drvecu da peva hee-hee,moonwalk da se igra igrackama i onda ga ti klinci obukli u zensko zato sto kao znaju da je on oduvek hteo da bude devojcuca i beo...:eek::eek:

SUNCE IM POKVARENO..:besna: Izvinite za ispade...

Da da, to je ta nova epizoda o MJ-u ...
ako ce ti biti lakse, nije on jedini koga prozivaju ...
iskreno, gotivim mnogo SP pa ono ..:mrgreen:

uu nisam ih ni ja nikad volela. bezveze,koja je svrha prozivke holivudskog cirkusa.?
to dokone budale zavitlavaju jos dokoniju malogradjanstinu ...
verovatno kazem tako jer ne priznajem humor koji je proistekao iz prozivke.
... i zato sto ne zelim ruzno o majku; no, dobro

Ja se tako ponekad iznerviram kad vidim neke komentare od fanovki...mislim jasno je meni sve to, ali ima bolesnih komentara i stvarno ponekad preteruju. :roll::roll:

E, ne verujem kako su upropastili ovu pesmu, kako sam se cepala kad sam cula prvi put "There comes a time..." sve sam ocekivala, ali Justin Bieber :eek::hahaha::hahaha:
i sta su uradili sa Majklovim glasom? :confused:

Poslednja izmena:
Fanovke imaju sve jedan te isti komentar tipa kako je Majkl sexy ovo ono.. A za muziku nista ne komentarisu sem nas ovde...

A sto se pesme tice katastrofa... Pogotovo onaj rep na kraju...:eek: Mozda bas Justin Bieber bude novi kralj popa...:zcepanje::zcepanje:

14ucoj7.gif

le-le majko :zcepanje: :zcepanje:
drz' ne daj
jadan :(

YoungMJ946-1.gif

:eek: Joe's coming! Play dead!

A KOJE JE OVO DETENCE TRAPAVO ha? :roll:

Hvala na reputaciji Prisoner,Thriller,DirtyDejana, pa onda nekim ljudima koje nisam bas vidjala ovde a reputacija se odnosi na ovaj podforum : kod958, Bi2
Ja sam sad otkrila tu stranicu tek :zcepanje:
Ja se u to ne razumam bas ( omatorila sam ja, vidim ...)

A sta ti kejti rece da ima da su kupi u platou onaj blu ray MJ dvd ha? :eek: A posto kosta?

Back