Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jao sad mi poslala drugarica da postoji jedan potpuno morbidan i kretenski vic na fejsu... Izmedju ostalih pominje se i Majkl...:besna: Grozni su... :sad2:

@Nina nisi najmladja i Issyka je '96 a to da li ces moci da postignes da se stalno dop sa nama sigurna sam da ces moci nije to tako tesko... Pogledaj mene ludace koliko poruka napisah...:mrgreen: I ja bi volela da znam ko te je navukao na Majkla da vidim dal si ko ja...:heart:

Majkl je nosio crveni končić na ruci za sreću kao Madonna i ostali Kabalisti.
Počeo je da ga nosi za vreme suđenja valjda, zbog Liz Taylor koja je Kabalista... ;)

i svaka rodjena beba u Srbiji kojoj majka okači crveni končić oko rukice.:zper:

Ja prva mom sinu kad je bio bebac:cool:

Moguće da je Liz Kabalista / za mal da napišem "bila":confused: / mada mi je logičnije da su to nakačili oko ruke zbog sreće, kao fol protiv uroka.

Nešto sam razmišljao, šta vi mislite, šta treba neko da ima ili da uradi da bi bio "novi MJ"?
Ili bar, šta treba da uradi da bi napravio "novi Thriller"?
Dobro razmislite, pa odgovorite! ;)

Ja, čini mi se, nemam odgovor... Ništa slično video nisam, niti vidim u skorijoj budućnosti...

bjork_and_dad.jpg

kopirace ga i kopitaju svi...ali jendostavno vise nista nije kao nekad...tada je i vreme radilo u korist pevaca,kad se nije imao ovoliki izbor,i kada muzika nije bila vise elektronska,vec se obradjala paznja na vokal,danas je sve u pratnji tehnike....nema se tu nekog uspeha,mozda preko noci lady gaga sa cudnim izlgedom i to je to,uradila zena biznis,ali ne verujem da ce iko nesto postici ko MJ,da posle skoro 3 decenije pesme budu hitovi...to nece niko uspeti,i to me raduje!

U skorijoj budućnosti, nikako, a i bedak mi je da dajem takve prognoze… :neutral: Šta znam, biće sve teže fascinirati, 21. vek je, ljudi su na sve navikli i sve je već viđeno. :think: Mada, opet, verovatno se i onda mislilo da ni spotovi ne mogu da budu bolji nego što jesu, pa je došao Thriller. Uvek će biti nekog da pomera granice ali treba znati kako i kad. MJ je uvek pričao kako čeka pravi trenutak za nešto. Ako treba i godinama, ali zna se zašto. Danas se izdaje po 3 albuma godišnje, pa pevači brzo ispucaju sve što imaju i nema ih. A i meni se sve čini da je vreme tih velikih zvezda prošlo. Tj. da prave istinske zvezde vukljaju taj status još iz prošlih decenija kada je industrija bila drugačija…. AIi vreme će prepoznati genija, tako da teško je o tome pričati ko opstaje, ko ostaje…. Možda nam i deca slušaju Lady Gagu, who knows. ;)

Nešto sam razmišljao, šta vi mislite, šta treba neko da ima ili da uradi da bi bio "novi MJ"?
Ili bar, šta treba da uradi da bi napravio "novi Thriller"?
Dobro razmislite, pa odgovorite! ;)

Ja, čini mi se, nemam odgovor... Ništa slično video nisam, niti vidim u skorijoj budućnosti...

Treba MJ da mu bude cale, znaci Prince il Blanket.. genetika je chudo ::mrgreen:
al' koliko god da budu dobri, najbolji ... nikada dovoljno jer su u caletovoj senci.
... ... ... licno ne verujem da im je on bioloshki otac, dakle ova teorija pada u vodu.
Nemam odgovor.

Treba MJ da mu bude cale, znaci Prince il Blanket.. genetika je chudo ::mrgreen:
al' koliko god da budu dobri, najbolji ... nikada dovoljno jer su u caletovoj senci.
... ... ... licno ne verujem da im je on bioloshki otac, dakle ova teorija pada u vodu.
Nemam odgovor.

Potpuno se slažem s tobom.

MJ je mnogo išao ispred svog vremena, do poslednjeg atoma svoje snage i umeća se predavao onome što radi, tako da....mnogo decenija će proći dok se ne pojavi neko ko bi ga dostigao. Ne prestigao,samo dostigao.
Gledam spotove i primećujem da svi uglavnom kopiraju jedni druge, kraduckaju ideje. Nema tu jake ličnosti, kreativnosti pojedinca kao što je to bio slučaj kod njega.

Nemam odgovor.

Wrong answer !
Nadarenost ti je kao i inteligencija. Mozes je naslediti ali ako ne postoji aktivnost pojedinca onda mozes baciti nasledje ...
Da poredim sa istorijom...u nekim zemljama su se cak dizale bune zbog toga sto je sin nasledjivao oca na prestolu jer nije znacilo da ako je otac dobar vojskovodja/drzavnik da ce biti i sin. Cist primer ti je Dusan silni i njegov sin Uros nejaki.

;)

Poslednja izmena:
Wrong answer !
Nadarenost ti je kao i inteligencija. Mozes je naslediti ali ako ne postoji aktivnost pojedinca onda mozes baciti nasledje ...
Da poredim sa istorijom...u nekim zemljama su se cak dizale bune zbog toga sto je sin nasledjivao oca na prestolu jer nije znacilo da ako je otac dobar vojskovodja/drzavnik da ce biti i sin. Cist primer ti je Dusan silni i njegov sin Uros nejaki.

;)

Ne sumnjam u tvoje poznavanje istorije al' ja se malo shalila.

Back