tamyca94
Poznat
- Poruka
- 9.783
Pazi genija...
(Kao odgovor na ovaj moj post: http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=13243460&postcount=277)
Au pametne li devojke... Razbila je nema sta...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi genija...
(Kao odgovor na ovaj moj post: http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=13243460&postcount=277)

Grozni su... 
I ja bi volela da znam ko te je navukao na Majkla da vidim dal si ko ja...
Majkl je nosio crveni končić na ruci za sreću kao Madonna i ostali Kabalisti.
Počeo je da ga nosi za vreme suđenja valjda, zbog Liz Taylor koja je Kabalista...![]()

predobrooooo .... malopre sam je cuo posle sigurno 2-3 meseca jer nisam dugo slusao Invincible ... strasno dobra pesma![]()
A i vidi se uticaj Santane u melodiji ... ekstra

i svaka rodjena beba u Srbiji kojoj majka okači crveni končić oko rukice.
Ja prva mom sinu kad je bio bebac
Moguće da je Liz Kabalista / za mal da napišem "bila"/ mada mi je logičnije da su to nakačili oko ruke zbog sreće, kao fol protiv uroka.

Šta znam, biće sve teže fascinirati, 21. vek je, ljudi su na sve navikli i sve je već viđeno.
Mada, opet, verovatno se i onda mislilo da ni spotovi ne mogu da budu bolji nego što jesu, pa je došao Thriller. Uvek će biti nekog da pomera granice ali treba znati kako i kad. MJ je uvek pričao kako čeka pravi trenutak za nešto. Ako treba i godinama, ali zna se zašto. Danas se izdaje po 3 albuma godišnje, pa pevači brzo ispucaju sve što imaju i nema ih. A i meni se sve čini da je vreme tih velikih zvezda prošlo. Tj. da prave istinske zvezde vukljaju taj status još iz prošlih decenija kada je industrija bila drugačija…. AIi vreme će prepoznati genija, tako da teško je o tome pričati ko opstaje, ko ostaje…. Možda nam i deca slušaju Lady Gagu, who knows.
(to kaže Branca, iako ih nije lično čuo, rekli mu), 

ja ne mogu nigde da nadjem tu pesmu "Man In Black" ...
Nešto sam razmišljao, šta vi mislite, šta treba neko da ima ili da uradi da bi bio "novi MJ"?
Ili bar, šta treba da uradi da bi napravio "novi Thriller"?
Dobro razmislite, pa odgovorite!
Ja, čini mi se, nemam odgovor... Ništa slično video nisam, niti vidim u skorijoj budućnosti...

Treba MJ da mu bude cale, znaci Prince il Blanket.. genetika je chudo :
al' koliko god da budu dobri, najbolji ... nikada dovoljno jer su u caletovoj senci.
... ... ... licno ne verujem da im je on bioloshki otac, dakle ova teorija pada u vodu.
Nemam odgovor.
oooo hvalaaostadoh nevidljiva na prosloj il pretprosloj stranici pa dobro da se neko setio

Nešto sam razmišljao, šta vi mislite, šta treba neko da ima ili da uradi da bi bio "novi MJ"?
Ili bar, šta treba da uradi da bi napravio "novi Thriller"?
Dobro razmislite, pa odgovorite!
Ja, čini mi se, nemam odgovor... Ništa slično video nisam, niti vidim u skorijoj budućnosti...

Treba MJ da mu bude cale, znaci Prince il Blanket.. genetika je chudo :
al' koliko god da budu dobri, najbolji ... nikada dovoljno jer su u caletovoj senci.
... ... ... licno ne verujem da im je on bioloshki otac, dakle ova teorija pada u vodu.
Nemam odgovor.
Wrong answer !
Nadarenost ti je kao i inteligencija. Mozes je naslediti ali ako ne postoji aktivnost pojedinca onda mozes baciti nasledje ...
Da poredim sa istorijom...u nekim zemljama su se cak dizale bune zbog toga sto je sin nasledjivao oca na prestolu jer nije znacilo da ako je otac dobar vojskovodja/drzavnik da ce biti i sin. Cist primer ti je Dusan silni i njegov sin Uros nejaki.
![]()

Ne sumnjam u tvoje poznavanje istorije al' ja se malo shalila.

videla sam vec ovo
da li je moguce da je ovo RW?![]()
katastrofalno izgleda
videla sam vec ovo
da li je moguce da je ovo RW?![]()
katastrofalno izgleda

Mali, debeli, kratke noge, tutav nos![]()

verovatno se vratio flashi