Conrad Murray je bio placen 150 hiljada dolara mesecno!!! Za te pare dajes inekcije, cutis i nista ne pitas. Uostalom mislite li da sve zvezde drze lekara u susednoj sobi? Po meni MJ je bio na teskim drogama vec duze vreme a ovaj doktor se samo naso u pogresno vreme na pogresno mesto. To sto se desilo je bilo neminovno, da nije bio ovaj doktor bio bi neki drugi.
Ne mogu da verujem da tako razmisljas
Po tvojoj verziji ispada da je toliko bio lud da je davao pare da ga dokrajci ...pa i da je tako a nije jer nije bio lud naravno , barem bi taj doktor trebao da je normalan i da samo obavlja svoju duznost a ne da ga pacijennt uci sta da radi ... da je tako svi dusevni bolesnici bi na svetu bili mrtvi jer oni doktorima daju instrukcije
MJ je navikao od malih nogu da bude tretiran kao masina, morao je biti mega talentovan (jer ui vremenu kada se on pojavio na tv-u nije bilo dovoljno samo da znas da pevas da bi uzivao startus zvezde) , uvek je morao da bude spreman , nasmejan,.....savrsen
.....i zbog toga sam ubedjena da je jos kao tinejdzer sigurno morao da uzima sedative i sl. lekove da bi uvek to mogao UVEK da postigne i da bi izdrazao sav taj pritisak jer on je ipak samo covek i ima potrebe kao i svako ljudsko bice ...
Dakle to stoji da je od lekova sasvim opravdano i logicno zavisio , ali to ne znaci da mu se nije zivelo vec da je znao da po ko zna koji put mora da opravda ocekivanja onih koji ga vole i koje on voli.... i koliko znam bas je on sam izjavio da bi voleo da bude vecan...
Stvarno sam u soku ne mogu da verujem da sam procitala da nije bio ovaj doktor bio bi neko drugi

covek je stradao od koktela lekova od kojih bi svako od nas mogao da umre