Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Majkl Dzekson, 7mo dete od devetoro dece ukupno :D
rođen je 1958, 19+58= 77
umro je 25 juna, 2+5=7

7.7.2002 je potpisao svoj testament
12470707.jpg

7 godina kasnije, 7.7.2009 su odrzani memorijal i sahrana
7+7+2+9 = 25 = 2+5 =7
Michael - 7 slova
Jackson - 7 slova
omiljeni broj mu je bio 777 :D

600pxhistoryalbumcoverm.jpg

70188542.jpg

hitna pomoc je primila poziv u 12:22 pm.....=7

michaeljackson7even.jpg

:mrgreen:
....

Michael Jackson Tribute with Janet Jackson in HD - 2009 VMAs
ko hoce linkove nek' se javi

btw, da li je neko procitao intervju Quincy Jones-a za El País (shpanski list)? Znam da i nisu bili u nekim posebno dobrim odnosima poslednjih godina ali je na pitanje: "Was there competition between you?" odgovorio: "That’s really good! Of course not. I've worked with Louis Armstrong, Frank Sinatra, Nat King Cole, Billie Holiday, Aretha Franklin and, above all, Ray Charles ...Think they'd be jealous of Michael Jackson? Michael did not have much talent. It was big, but did not play in the league of those just mentioned. I have seven children and participated in 40 movies. No time to waste on nonsense."
wtf?
Okej i da je mislio da su oni "veci" od njega...ali da nije imao mnogo talenata?

ljudi sta mislite o ovoj pesmi ? ... mene licno mnogo nervira i ovaj pevac a i ova 'obrada' jer lobira za jednu stranu ... :)

Neki kazu da ju je MJ poklonio Dinu Merlinu kada je '92. dao humanitarnu pomoc BiH (vrednu 2.000.000 KM) ali ja u to ne verujem. cak akzu da je ova pesma izasla '95. a da je od MJ-a izasla '96. :/ sta vi mislite ?

Inace ja mislim da je to bio jedini put da je MJ posetio neku ex-Yu drzavu ?!

Skinuo sam i odgledao Royal Brunei Concert!
Mnogo mi se sviđa! Jedinstven je po tome što je to koncert za 50. rođendan sultana Bruneja i po tome što je jako sličan Dangerous koncertima po listi pesama i po odeći...
Sad ću da okačim moje screenshot-ove da vidite kvalitet... Meni je super!
z:lol:

ljudi sta mislite o ovoj pesmi ? ... mene licno mnogo nervira i ovaj pevac a i ova 'obrada' jer lobira za jednu stranu ... :)

Neki kazu da ju je MJ poklonio Dinu Merlinu kada je '92. dao humanitarnu pomoc BiH (vrednu 2.000.000 KM) ali ja u to ne verujem. cak akzu da je ova pesma izasla '95. a da je od MJ-a izasla '96. :/ sta vi mislite ?

Inace ja mislim da je to bio jedini put da je MJ posetio neku ex-Yu drzavu ?!
meni je dino merlin ok, i volim da cujem po neku njegovu pesmu ali ova pesma iako govori o ratu i traba da bude tuzna meni zvuci smesno...verovatno zbog poredjenja sa pravom verzijom they dont care about us...inace History album je izasao 1995 i na njemu je bila TDCAU tako da je ne moguce da je izasla 96...mj je 92 dao pomoc tadasnjoj jugoslaviji ali ne verujem da je mogao tad da "pokloni" pesmu merlinu jer je ni on sam nije snimio...z:lol:

Poslednja izmena:

Back