znamo mi i ono sto ne treba da znamo ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jeste li znali da ima svoj patent ???![]()
ajd recite da niste da i ja znam nesto sto vi ne znate hihihhi^_^
a sta se to desilo 13.06.2005 ???
Presuda je bila tog dana..
ja taj datum slavim kao praznik
7.7.2002 je potpisao svoj testament
.![]()

izlgeda izlazi nova verzija spota koja je snimljnea uoci koncerata...jedva cekam!!!!!!Muzikom MJ-a pocinje slavlje u chast Martin Luther Kinga
http://www.buffalonews.com/cityregion/buffaloerie/story/924558.html
Na VH1 i VH1.com, 19.01. 10pm, svetska premijera muzickog spota They Don't Really Care About Us (ovo mi je malo nejasno) + ekskluzivna premijera specijal u trajanju od 30 min pod nazivom "All Access: Making 'Michael Jackson's This Is It."
Mislish na anti-gravity cipele?
jao za ovo moram reci profesorici fizike 
svaka cast ... MJfan jesu li ovo tvoje slike ili si nasla negde na internetu ? 

0:19 sec, Majklovo medjunozje![]()

meni je dino merlin ok, i volim da cujem po neku njegovu pesmu ali ova pesma iako govori o ratu i traba da bude tuzna meni zvuci smesno...verovatno zbog poredjenja sa pravom verzijom they dont care about us...inace History album je izasao 1995 i na njemu je bila TDCAU tako da je ne moguce da je izasla 96...mj je 92 dao pomoc tadasnjoj jugoslaviji ali ne verujem da je mogao tad da "pokloni" pesmu merlinu jer je ni on sam nije snimio...ljudi sta mislite o ovoj pesmi ? ... mene licno mnogo nervira i ovaj pevac a i ova 'obrada' jer lobira za jednu stranu ...
Neki kazu da ju je MJ poklonio Dinu Merlinu kada je '92. dao humanitarnu pomoc BiH (vrednu 2.000.000 KM) ali ja u to ne verujem. cak akzu da je ova pesma izasla '95. a da je od MJ-a izasla '96. :/ sta vi mislite ?
Inace ja mislim da je to bio jedini put da je MJ posetio neku ex-Yu drzavu ?!