Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Oni su živeli u ulici koja se zvala Jackson Street i to pre nego što su postali poznati...
A stvarno je čudno što je samo Michaelu Joseph dao svoje srednje ime, k'o da je znao da će samo od njega nešto da bude...
I Janet ima varijaciju imena Joseph za srednje ime: Damita Jo!

Oni su živeli u ulici koja se zvala Jackson Street i to pre nego što su postali poznati...
A stvarno je čudno što samo Michaelu Joseph dao svoje srednje ime, ko da je znao da će samo od njega nešto da bude...
I Janet ima varijaciju imena Joseph za srednje ime: Damita Jo!

Negde sam procitala da se pre naziva Jackson ulica zvala Michael...hihi

A jel našao neko još neke informacije o NOVOM ALBUMU?
Jel vas to uopšte interesuje? Ili niste ubeđeni da postoji?

Michael+Jackson+Long+Live+the+King+of+Pop.png

Sony je okacio nove klipove!!!

Novi klipovi su fantastični!!! Jedva čekam This Is It sa extra materijalom, ali to nikako nije to!!! Ne mogu da verujem šta smo izgubili! Ljudi, on je ubijen! z:((

Ajde postavi sliku da vidimo frizuru :fotograf:

Lice izbrisi i niko nece znati ko si :zgrudvanje:
Ne mogu, ali ista je veruj mi! Sa zulufima i obrijanim delom... z;)

Ubijedjen sam da postoji,ali me ne interesuje :)

Š'o bre? Šta ako je mnogo, mnogo bolji od Invincible-a?

Invincible je i vise nego odlican album..A za taj novi-nekako mi je svejedno,ako dodje dobrododje...
Ono sto me najvise zanima su unreleased koncerti,pogotovo bad 88 i dangerous 93..
Nekako imam osjecaj da ce mi i this is it film biti dosadan(eh mozda i nisam pravi fan..)

Swedish producer RedOne to release new MJ songs for charity.

But during an interview with the swedish newspaper "Aftonbladet" producer RedOne(who is behind some of Lady Gaga's mega-hits e.g Paparazzi, Just Dance, Bad Romance etc.) revealed that he wants to release the MJ songs he and Michael were working with before MJ passed away.

"I have the songs. But I don't want to release them and take the money for myself. Im waiting for an option so that they can help the poor"

Nadir "RedOne" Khayit also states that he has started talking with Michael Jacksons lawyers

"Yes, I have talked to his lawyers. We have only concluded thay I have the songs, and we will sit down and talk more later."

RedOne also believes that this is what Michael would have wished for:
"Michael was an amazing and wonderful human being. I believe this is what we would have wanted."

Source: Translation: tsw_gnaget from MJJC
Izvor:http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article6387242.ab

Invincible je i vise nego odlican album..A za taj novi-nekako mi je svejedno,ako dodje dobrododje...
Ono sto me najvise zanima su unreleased koncerti,pogotovo bad 88 i dangerous 93..
Nekako imam osjecaj da ce mi i this is it film biti dosadan(eh mozda i nisam pravi fan..)

Ne bih se složio da je odličan album... Možda je polovina albuma dobra, a neke od balada su prosto fuj... A veliki sam fan... z:hm:
A BAD '88. i što više Dangerous koncerata jedva čekam da objave!

Back