Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Fujjj???Pa to mu je najzreliji album do sada...Po meni bolji je npr. od off the wall-a..
Samo je steta sto taj album nije malo vise zazivio,a sigurno bi da nije bilo prokletog spora sa Sonijem i Motolom..To je album koji je bez promocije i da samo jednim spotom postigao vecu prodaju nego bilo koji pjevac/ica danas...Ali tako je Michaelu kad se kaci s djavolom..

Fujjj???Pa to mu je najzreliji album do sada...Po meni bolji je npr. od off the wall-a..
Samo je steta sto taj album nije malo vise zazivio,a sigurno bi da nije bilo prokletog spora sa Sonijem i Motolom..To je album koji je bez promocije i da samo jednim spotom postigao vecu prodaju nego bilo koji pjevac/ica danas...Ali tako je Michaelu kad se kaci s djavolom..

Cry, Break Of Dawn, Butterflies, Heaven Can Wait su sjajne balade...
Ali Speechless, You Are My Life i Don't Walk Away ne mogu da slišam!

PS Prvih 5 pesama + She's Out Of My Life sa Off The Wall-a su više nego bolje od većine stvari sa Invincible-a, a ja sam pre MJ groznice slušao većinom novu muziku...

Koliko vidim, mishljenja su podeljena..
Meni se kostimi dopadaju, drago mi je shto je sacuvao taj originalni,prepoznatljiv izgled ali sa malim addonsima.. svakome treba promena.. + ti dodaci su nesvakidashnji, nije pre vidjeno, uvek je bio originalan... trazio nove ideje...

Sve je to stvar ukusa..Meni npr. suze idu na te tri pjesme sto ih ti ne volis kad ih cujem..Speechless je jedna od njegovih najljepsih balada,a i bila je medju njegove top 3 favorite pjesme da Invinciblea(zajedno da Unbreakable i The Lost Children)..

Fanovi MJ-a, Bozic, Majklov mauzolej :-(

6a00d83454de4669e2012876211fc0970c-450wi

Poslednja izmena:
Meni se kostimi dopadaju, drago mi je shto je sacuvao taj originalni,prepoznatljiv izgled ali sa malim addonsima.. svakome treba promena.. + ti dodaci su nesvakidashnji, nije pre vidjeno, uvek je bio originalan... trazio nove ideje...
smrkne mi se kad vidim one naramenice kao drakula sto je nosio..Ramena mu dodju uza nego nekoj djevojci..Da ne spominjem onu preusku crvenu jaknu,za koje mislim da ni derperi ne bi obukli..A tek cipele(prije stikle) koje mu je kreirao onaj Zanoti(ili kako se vec zove)-mislim stvarno nemam komentara..Potpuno odstupanje od MJ stila..

Meni se ne svidjaju uopste(izuzev Thriller)..Nijesu njegov stil..

Ma ne mislim na kostime sa probi koje možemo da vidimo u filmu! Tu se u najmanju ruku čudno oblačio... z:)
Jel si video ovu ideju za BJ sa čarapama koje osvetle pa preko pantalona i sakoa zasvetli i rukacica? To mi je cool...
BTW, ORIGINALNI CRNI SVETLUCAVI SAKO ZA BILLIE JEAN POTIČE IZ ORMANA NJEGOVE MAME!!! z:lol:
Ovo sam već postovao...

@ Thriller, nije losha... lici na njega... ova sErena je malo bzv... shta izgovara? ne mogu da izvalim... tito bullet? :-))

Ne kaže ništa, to je ustvari deo pesme koju je napisao za nekog prijatelja plesača Wade Robsona, ali ovo što on priča je dodato, pa je neko stavio na YT kao "novu pesmu"...

Dva dobra članka o novom albumu:
http://www.telegraph.co.uk/culture/music/michael-jackson/5656918/Michael-Jackson-the-unreleased-album.html
http://michaeljacksonbeat.blogspot.com/2009/04/whats-scoop-on-michael-jacksons-new.html

Justin Timberlake je o MJ-u rekao da je 99% njegovih pesama savršeno, a Pharrell Williams je rekao da u istoriji muzike ima mnogo legendarnih pesama,
ali da je od 10 najboljih nastupa u istoriji 9 Majklovih! z:shock:
Slažem se sa obojicom u potpunosti!

i Akon je June 28th, 2009 govorio o novim pesmama

“We were working on a lot of ideas,” Akon says of his time spent with the King of Pop. “A lot of the songs that were done were all ideas; they weren’t really complete songs. He was the kind of person that wanted to lay all the ideas down [first].”
“He had put everything aside just so he could focus on this tour over at the O2 in Europe. That was his main priority, and he was so excited about it. He was like, “Man. We sold this out in a minute. My fans are still there. They still love me. They’re alive.” That motivated him more than anything.
Plans for the album were temporarily shelved so Jackson could concentrate on the London shows, but Akon says he would finish the songs off with the family’s blessings
Izvor: thecelebritytruth.com

A jel našao neko još neke informacije o NOVOM ALBUMU?
Jel vas to uopšte interesuje? Ili niste ubeđeni da postoji?

ja prvi put cujem za takvu informaciju ali zasto ne bih verovao ? :) danas se izbacuje na desetine posthumnih albuma od mnogih izvodjaca a da nece od MJ-a :) verujem da ako ne izadje ove naredne godine ce 100%

inace jel vi znate za podatak da je MJ ove godine najprodavaniji 'muzicar' (u SAD) koji je prodao 8.296.000 miliona ploca ali pre njegove smrti jedva da je prodano 10.000 ploca... smrt je najbolji biznis z:hm:

http://www.mtv.rs/vesti/najprodavaniji-albumi-u-sad-u-2009

u pravu si ... i nije on samo uticao na drugaciji smer razvoja muzike nego cak i na modu ...
pod 3.5 imas o tome nesto malo napisano http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson#Fashion

Dizajnirali su mu jaknu koja gori, za this is it, valjda za pesmu Beat It.
Trebalo je da je skine i da se ona zapali.

Nije to Light Man, mada je i ta ideja za Beat It sa spaljivanjem jakne super, samo ne znam kako je mogao da se igra s vatrom posle opekotina zadobijenih na snimanju reklame za Pepsi...
Light Man je planiran za početak This Is It-a...

Conrad Murray je bio placen 150 hiljada dolara mesecno!!! Za te pare dajes inekcije, cutis i nista ne pitas. Uostalom mislite li da sve zvezde drze lekara u susednoj sobi? Po meni MJ je bio na teskim drogama vec duze vreme a ovaj doktor se samo naso u pogresno vreme na pogresno mesto. To sto se desilo je bilo neminovno, da nije bio ovaj doktor bio bi neki drugi.

Ne mogu da verujem da tako razmisljas :eek:

Po tvojoj verziji ispada da je toliko bio lud da je davao pare da ga dokrajci ...pa i da je tako a nije jer nije bio lud naravno , barem bi taj doktor trebao da je normalan i da samo obavlja svoju duznost a ne da ga pacijennt uci sta da radi ... da je tako svi dusevni bolesnici bi na svetu bili mrtvi jer oni doktorima daju instrukcije

MJ je navikao od malih nogu da bude tretiran kao masina, morao je biti mega talentovan (jer ui vremenu kada se on pojavio na tv-u nije bilo dovoljno samo da znas da pevas da bi uzivao startus zvezde) , uvek je morao da bude spreman , nasmejan,.....savrsen
.....i zbog toga sam ubedjena da je jos kao tinejdzer sigurno morao da uzima sedative i sl. lekove da bi uvek to mogao UVEK da postigne i da bi izdrazao sav taj pritisak jer on je ipak samo covek i ima potrebe kao i svako ljudsko bice ...

Dakle to stoji da je od lekova sasvim opravdano i logicno zavisio , ali to ne znaci da mu se nije zivelo vec da je znao da po ko zna koji put mora da opravda ocekivanja onih koji ga vole i koje on voli.... i koliko znam bas je on sam izjavio da bi voleo da bude vecan...

Stvarno sam u soku ne mogu da verujem da sam procitala da nije bio ovaj doktor bio bi neko drugi :roll: covek je stradao od koktela lekova od kojih bi svako od nas mogao da umre

Back