Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam tek nedavno saznala koje su sve njihove( jackson5 i MJ) pesme- totalni sok!

Imaju prelepe stvari.

Nego, neko napisa da ima dokaze apropo pedofilije i vitiliga, nisam uspela pronaci, pa ako moze da mi skrene paznju na stranu, web... :bye:

Ja sam tek nedavno saznala koje su sve njihove( jackson5 i MJ) pesme- totalni sok!

Imaju prelepe stvari.

Nego, neko napisa da ima dokaze apropo pedofilije i vitiliga, nisam uspela pronaci, pa ako moze da mi skrene paznju na stranu, web... :bye:

nazalost u javnosti potvrdjeno da injegovo sin ima istu bolest,koja se javila mnogo ranije nego kao kod MJ

pola moje porodice ima vitiligo, karakteristicna je pojava oko supljina-ociju, usta

iz Besirovog intervjua- deca su bila bela! nisu izgledali ni hispano, a kamo li melezi!
skroz zbunjena...

i, zar nije receno da to nisu njegova deca?

Poslednja izmena:
pola moje porodice ima vitiligo, karakteristicna je pojava oko supljina-ociju, usta

iz Besirovog intervjua- deca su bila bela! nisu izgledali ni hispano, a kamo li melezi!
skroz zbunjena...

i, zar nije receno da to nisu njegova deca?

Koliko je meni poznato (sto ne znaci opet da je tacno) sam Majkl je bio melez (majka Indijka, otac polu crnac) , inace nisu njegova deca jedina medju poznatima koja nemaju tipican - karakteristican izgled dece mesovitih rasa .
A to da nisu njegova deca si mogla samo da procitas kao konstataciju nekog tabloida...

Koliko je meni poznato (sto ne znaci opet da je tacno) sam Majkl je bio melez (majka Indijka, otac polu crnac) , inace nisu njegova deca jedina medju poznatima koja nemaju tipican - karakteristican izgled dece mesovitih rasa .
A to da nisu njegova deca si mogla samo da procitas kao konstataciju nekog tabloida...

daj bre, deca su mu bila bela!
koliko god da je majka bela, on nije- deca ne mogu biti bela

daj bre, deca su mu bila bela!
koliko god da je majka bela, on nije- deca ne mogu biti bela

Bre :lol: deca su mu bila bela ( ko je uopste rekao da nisu :roll:) i sada su i :confused:?
tvoje je da verujes ili da mislis sta hoces ... to da su njegova se bazira na mnogim ociglednim cinjenicama , sto opet ne mora da znaci da jesu , ali zanimljivo da ako nisu da je bas odabrao nekog koji boluje od vitiliga da mu oplodi zenu

Bre :lol: deca su mu bila bela ( ko je uopste rekao da nisu :roll:) i sada su i :confused:?
tvoje je da verujes ili da mislis sta hoces ... to da su njegova se bazira na mnogim ociglednim cinjenicama , sto opet ne mora da znaci da jesu , ali zanimljivo da ako nisu da je bas odabrao nekog koji boluje od vitiliga da mu oplodi zenu
vitiligo ne funkcionise bas- sa generacije na generaciju... i, pojavljuje se u pubertetu 99% slucajeva
vreme ce razjasniti :bye:

Ja mislim da je i Omar njegov. Vidi pre nekoliko stranica (281.), pisali smo o tome...
Ostala deca su 100% njegova, 100% je imao vitiligo (i to težak oblik, pa je morao na kraju da uradi totalnu depigmentaciju)...
I što se tiče pedofilije - 100% je nevin, sam dečko koji ga je optužio je priznao da je lagao zbog para!

Poslednja izmena:

Back