Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Joj Bože, u This Is It-u, ona lujka balerina što uči plesače kako treba da se vataju za... Blam! :hahaha:

Iskreno, jedini nastup, tj. deo nastupa koji mi se upšte ne sviđa je način na koji počinje Billie Jean od HIStory Toura na ovamo...
Onaj deo kad vadi rukavicu i šešir iz kofera, mislim da je posvećen Chaplinu...
Upropašćen savršen nastup! :thumbdown:

Znači meni dođe da uzmem auto i odvalim do daske MJ-a i teram ljude na ulici da ga slušaju!!! :rtfm:
Ili da ga uvedu kao obavezni deo muzičkog u školama! :whistling:
Kako mogu da sude o njemu kad nemaju pojma koliko fenomenalnih pesama ima, iako nisu oni krivi što nemaju gde da ga čuju!

Jaoooo SVAKA ČAST NA OVOM!!! PODRŽAVAM U POTPUNOSTI!!! :worth: DOBRO REČENO!! :super:

Joj Bože, u This Is It-u, ona lujka balerina što uči plesače kako treba da se vataju za... Blam! :hahaha:

Iskreno, jedini nastup, tj. deo nastupa koji mi se upšte ne sviđa je način na koji počinje Billie Jean od HIStory Toura na ovamo...
Onaj deo kad vadi rukavicu i šešir iz kofera, mislim da je posvećen Chaplinu...
Upropašćen savršen nastup! :thumbdown:

Meni je ono savrsen pocetak za pjesmu...

Još malo sličica sa snimanja Majklovog misterioznog novog spota za nepoznatu pesmu!

0625_videoshoot_mj_launch_ex.jpg

picture.php

*Slika iz albuma Vodjena Snom

Ja iskreno nemam pojma ..
Ali, Dunja je opterecena tim Human Nature-om ...
Samo je o tom nastupu nakon filma pricala ...

*inace, tvoja fotografija sa skupa je zavrsila na njenoj polici - pojma nemamo kako

Ja sam takodje opterecen tom izvedbom Human nature-a... Mnogo je jak... Meni sada tako zvoni mob,i to ta live verzija sa probe... :mrgreen:
**a sto se tice te slike,drago mi je da je zavrsila kod nekog za koga znam da ce je cuvati... To mi je mnogo dobra slika...

super izgleda na ovim slikama ♥
kad smo vec kod dokumentacija,skino jednu pod nazivom "mj the real story" tako nesto...
u njoj se pojavljuje jedna novinarka koja je opsednuta mj
ona tokom cele njene karijere ,pokusava da dokaze da je mj zao i pedofil
cak se utripovala da njegova gestikulacija je upucena njoj,kako bi joj se rugao u javnosti
da ne duzim bezveze,zena je skroz u out...obrisao sam je nakon 20 min gledanja...

super izgleda na ovim slikama ♥
kad smo vec kod dokumentacija,skino jednu pod nazivom "mj the real story" tako nesto...
u njoj se pojavljuje jedna novinarka koja je opsednuta mj
ona tokom cele njene karijere ,pokusava da dokaze da je mj zao i pedofil
cak se utripovala da njegova gestikulacija je upucena njoj,kako bi joj se rugao u javnosti
da ne duzim bezveze,zena je skroz u out...obrisao sam je nakon 20 min gledanja...
To je Diana Diamond...Kad je bilo sudjenje MJ-u dokazano je da je ga kucka platila pojedincima preko 50.000$ samo da slazu da vidjeli michaela kako obavlja bludne radnje sa djecacima...

e konanco da sam nasoa neki fan forum michaela na nasem jeziku....ima tona foruma,a nijedan na.....pozz za sve za pocetak,i cekacu neki fan da bude online,imam par miliona pitanja hihihi
pozz jos jedan veliki!

Back