Btw,jel znate da je njegova smrt proglasena ubistvom? pise na wikipediji
Naravno, idiotski doktor je kriv...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Btw,jel znate da je njegova smrt proglasena ubistvom? pise na wikipediji
Jel gledate VH1? Bio MJ više puta, budući da je Music Evolution Weekend, a svi znamo ko je najzaslužniji za nju...![]()
Ja sam juce uhvatio BAD na VH1,a i ne pustaju ga toliko cesto...
Dangerous tour Live on Buenos Aires PRO FULL ce uskoro biti u predprodaji...Objavice ga MJBeat Fan Club..
Ja sam tek nedavno saznala koje su sve njihove( jackson5 i MJ) pesme- totalni sok!
Imaju prelepe stvari.
Nego, neko napisa da ima dokaze apropo pedofilije i vitiliga, nisam uspela pronaci, pa ako moze da mi skrene paznju na stranu, web...![]()
nazalost u javnosti potvrdjeno da injegovo sin ima istu bolest,koja se javila mnogo ranije nego kao kod MJ
pola moje porodice ima vitiligo, karakteristicna je pojava oko supljina-ociju, usta
iz Besirovog intervjua- deca su bila bela! nisu izgledali ni hispano, a kamo li melezi!
skroz zbunjena...
i, zar nije receno da to nisu njegova deca?
Koliko je meni poznato (sto ne znaci opet da je tacno) sam Majkl je bio melez (majka Indijka, otac polu crnac) , inace nisu njegova deca jedina medju poznatima koja nemaju tipican - karakteristican izgled dece mesovitih rasa .
A to da nisu njegova deca si mogla samo da procitas kao konstataciju nekog tabloida...
daj bre, deca su mu bila bela!
koliko god da je majka bela, on nije- deca ne mogu biti bela
vitiligo ne funkcionise bas- sa generacije na generaciju... i, pojavljuje se u pubertetu 99% slucajevaBredeca su mu bila bela ( ko je uopste rekao da nisu
) i sada su i
?
tvoje je da verujes ili da mislis sta hoces ... to da su njegova se bazira na mnogim ociglednim cinjenicama , sto opet ne mora da znaci da jesu , ali zanimljivo da ako nisu da je bas odabrao nekog koji boluje od vitiliga da mu oplodi zenu
vitiligo ne funkcionise bas- sa generacije na generaciju... i, pojavljuje se u pubertetu 99% slucajeva
vreme ce razjasniti![]()
Ovo je kao u spanske serije...
Ja mislim da je i Omar njegov. Vidi pre nekoliko stranica (281.), pisali smo o tome...
Ostala deca su 100% njegova, 100% je imao vitiligo (i to težak oblik, pa je morao na kraju da uradi totalnu depigmentaciju)...
I što se tiče pedofilije - 100% je nevin, sam dečko koji ga je optužio je priznao da je lagao zbog para!
Dangerous tour Live on Buenos Aires PRO FULL ce uskoro biti u predprodaji...Objavice ga MJBeat Fan Club..